fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Τι τρώει η Δούκισσα του Cambridge μέσα στην ημέρα;
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Τι τρώει η Δούκισσα του Cambridge μέσα στην ημέρα;

Και η ρουτίνα ευεξίας της!


Στα 42 της, η Kate Middleton λάμπει περισσότερο από ποτέ. Τα βασικά στοιχεία της ρουτίνας ευεξίας της? Συνεχής σωματική δραστηριότητα, σε συνδυασμό με μια διατροφή που βασίζεται σε ωμά φρούτα και λαχανικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και σε πιο comforting πιάτα το βράδυ.

Η καλά ρυθμισμένη ρουτίνα ευεξίας της Kate Middleton

Κάθε μέρα, η Kate Middleton ξεκινά την ημέρα της με jogging και core exercises. Μια έντονη ρουτίνα, απαραίτητη για την ευεξία που συνεχίζεται με κωπηλασία, κολύμπι ή συνεδρίες yoga. Για να διατηρήσει την κορυφαία ενέργεια και να διατηρήσει τη slim σιλουέτα της, η Kate Middleton συνδυάζει αυτές τις τακτικές, αθλητικές προπονήσεις με μια υγιεινή διατροφή, γεμάτη βιταμίνες και χωρίς επεξεργασμένα προϊόντα. 

Η Kate Middleton προτιμά επίσης μια ωμή διατροφή, η οποία κατά γενικό όρο σας επιτρέπει να διατηρήσετε όλα τα καλά θρεπτικά συστατικά από τα φρούτα και τα λαχανικά.

Τι τρώει στην πραγματικότητα η Kate Middleton μέσα στην ημέρα;

1.Πρωινό

Η Δούκισσα του Cambridge εξασκείται καθημερινά. Επομένως, είναι απαραίτητο να εστιάζει σε τροφές γεμάτες καλές βιταμίνες. Ενώ κάποιοι προτιμούν να προπονούνται με άδειο στομάχι, οι ειδικοί συμφωνούν ότι καλό είναι να τρώνε ένα ελαφρύ πρωινό. Η Δούκισσα στηρίζεται λοιπόν στη βρώμη, το ιδανικό τρόφιμο για να εφοδιαστείτε με ενέργεια επειδή είναι πολύ πλούσια σε σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο και εύπεπτα. Η Δούκισσα είναι επίσης γνωστή για το ότι φτιάχνει τα δικά της smoothies . Η αγαπημένη του συνταγή; kale(διουρητικό) + σπιρουλίνα (αντιοξειδωτικό) + matcha (ενισχυτικό ανοσίας) + σπανάκι (χορταστικό) + ρόκα (πηγή φυτικών ινών) + βατόμουρα (αντιοξειδωτικό). Ένα νόστιμο μείγμα που συμβάλλει στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερής επιδερμίδας.

shutterstock-1506543380.jpg

2. Lunch

H Kate Middleton προτιμά τα βιολογικά τρόφιμα , που τρώγονται ωμά το μεσημέρι. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου κατανάλωσης δεν αμφισβητούνται πλέον: η κατανάλωση raw τροφίμων σας επιτρέπει να διατηρήσετε ανέπαφες τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τα αντιοξειδωτικά των φρούτων και των λαχανικών, που αλλοιώνονται κατά το μαγείρεμα. Η αγαπημένη της συνταγή ? Η γλυκόξινη σαλάτα καρπούζι, ανακατεμένη με αβοκάντο, κρεμμύδι, αγγούρι και φέτα. Όλα συνοδεύονται από λαχανικά ή κάρυ με φακές: το ιδανικό μεσημεριανό γεύμα για να αισθάνεστε χορτάτοι και ενισχυμένοι, παραμένοντας ταυτόχρονα light. 

3. Snacks

Ωμά φρούτα ή λαχανικά ή λίγα goji berries... Ως σνακ , η Kate Middleton επιμένει σε μικρές ποσότητες τροφών που ενισχύουν την ενέργεια. Είναι επίσης γνωστή για την κατανάλωση ποπ κορν, το οποίο, αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύει κανείς, αποδεικνύεται ένα απόλυτα ισορροπημένο σνακ αν δεν είναι πασπαλισμένο με ζάχαρη.

shutterstock-2374497741.jpg

4. Δείπνο

Αν η Δούκισσα καταναλώνει πολύ ελαφριά φαγητά κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιλέγει πιο παραδοσιακά (και επίσης πιο πλούσια) πιάτα την ώρα του δείπνου. Της αρέσει να μαγειρεύει pizza, ζυμαρικά, κέικ ή ακόμα και ψητό κοτόπουλο, το αγαπημένο πιάτο του Πρίγκιπα William, με τα παιδιά της. Το σούσι είναι επίσης πολύ δημοφιλές μεταξύ του royal couple, και η Kate Middleton δεν διστάζει να πειραματιστεί με τολμηρές συνταγές. Για επιδόρπιο, η Middleton ενδίδει σε ένα sticky toffee pudding, ένα τυπικό Αγγλικό γλυκό που κατασκευάζεται με χουρμάδες και σάλτσα καραμέλας. Τέλος, κάποιες μέρες, ο πρίγκιπας William θα της σερβίρει ένα μικρό ποτήρι τζιν & τόνικ!