fbpixel

Search icon
Search
VIDEO

Role Models x H&M: Mια αφυπνιστική ταινία με τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη Bryan Buckley

Για τα πρότυπα που έχει ανάγκη ο κόσμος σήμερα

Η H&M παρουσιάζει μία παγκόσμια πρωτοβουλία υποστήριξης των αληθινών προτύπων του σήμερα, των παιδιών. Μέσω μίας νέας πλατφόρμας θα ανακαλύπτει και θα στηρίζει πρότυπα που σημειώνουν πρόοδο στην κοινωνική ισότητα, τη βιωσιμότητα, την εκπαίδευση και άλλους τομείς. Έτσι, ξεκινά μια νέα παγκόσμια πρωτοβουλία για την ανακάλυψη και την υποστήριξη προτύπων που ανήκουν στη νέα γενιά, διαπρέποντας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.

Σε μια εποχή κοινωνικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων, οι ηγετικές ικανότητες είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Αυτή η θεμελιώδης ανάγκη ενέπνευσε την εταιρεία να διερευνήσει πώς θα μπορούσε να διαδραματίσει ρόλο στην υποστήριξη των προτύπων που πολλές φορές βρίσκονται μπροστά στα μάτια μας και διαμορφώνουν το μέλλον μας.

«Ως εταιρεία που αντιπροσωπεύει την πρόοδο, αισθανόμαστε μια ευθύνη να αξιοποιήσουμε το μέγεθός μας για να οδηγήσουμε την αλλαγή του σήμερα και του μέλλοντος», λέει ο Pascal Brun, Global Sustainability Manager της H&M. «Θέτουμε φιλόδοξους στόχους να λειτουργούμε με γνώμονα την ισότητα και τη βιωσιμότητα, για έναν καλύτερο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές. Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η απόφαση μας να ενισχυθούν οι φωνές των προτύπων που κάνουν τη διαφορά σήμερα: οι φωνές των παιδιών.»

Η H&M συνεργάστηκε με τον διπλά υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη, Bryan Buckley, και δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους με στόχο να κάνει τον κόσμο να μιλήσει και να επανεξετάσει τα πρότυπα που είχε μέχρι τώρα. 

Με γνώμονα τη διαρκή πρόοδο, θέτει το ερώτημα αν πρέπει να ξανασκεφτούμε τα πρότυπά μας και προσκαλεί και άλλους να συμμετάσχουν στο κίνημα, φέρνοντας στο προσκήνιο τα παιδιά, ως πρότυπα που όλοι πραγματικά χρειαζόμαστε και από τα οποία μπορούμε να διδαχθούμε. Για να συμμετάσχετε κι εσείς στο κίνημα, επισκεφθείτε την ψηφιακή πλατφόρμα εδώ και καταθέστε το δικό σας αξιοσημείωτο πρότυπο. Αργότερα μέσα στη χρονιά, η H&M θα αναδείξει τις προσπάθειές των παιδιών και θα ευαισθητοποιήσει την ευρύτερη κοινότητα για να υποστηρίξει το έργο τους.

GLOW LOVES

Τα boho-chic brands που αξίζει να γνωρίσετε για να καθιερώσετε την πιο hot τάση της σεζόν
TRENDS & CATWALKS

Τα boho-chic brands που αξίζει να γνωρίσετε για να καθιερώσετε την πιο hot τάση της σεζόν