fbpixel

Search icon
Search
Rainbow Trend: Πώς θα εισάγετε στους χώρους σας την πιο hot τάση στο design αυτήν τη στιγμή
INTERIORS

Rainbow Trend: Πώς θα εισάγετε στους χώρους σας την πιο hot τάση στο design αυτήν τη στιγμή

Κάντε το σπίτι σας να θυμίζει ουράνιο τόξο με εύκολους & γρήγορους τρόπους


Όσο τα χρόνια περνούν και οι τάσεις στο interior design ανανεώνονται ή αλλάζουν ολοκληρωτικά, γίνεται αντιληπτό πως ο μαξιμαλισμός διεκδικεί πρωταγωνιστική θέση στους χώρους της κατοικίας μας. Μια ματιά σε updated σπίτια που αποπνέουν αέρα πολυτέλειας χάρη στην απαράμιλλη αισθητική τους, φανερώνει πόσο πολύ έχουν ενταχθεί τα έντονα -και πολλά- χρώματα στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις στη διακόσμηση τόσο για την τρέχουσα χρονική περίοδο όσο και για τα χρόνια που ακολουθούν.

Το rainbow trend πρόκειται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των interior addicted γι' αυτό ήρθε η ώρα να εμπνευστείτε!

Living room

home-lead-resize.jpg


Ο χώρος όπου περνάτε την περισσότερη ώρα μέσα στην ημέρα σας πρέπει να είναι και αυτός που σας εμπνέει! Ακόμα κι εσείς που παραμένετε πιστοί στον μινιμαλισμό δε γίνεται να μην εντυπωσιαστείτε από τις εικόνες των κατοικιών στις οποίες έχουν ενταχθεί τόσο αρμονικά τα ζωηρά χρώματα. Προκειμένου να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα που να συνδυάζει τα πιο updated trends με τις κλασικές γραμμές, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ποια θα είναι τα κομμάτια που θα δεσπόσουν στο σαλόνι σας και θα χαρίσουν statement χαρακτήρα. Ένας καναπές, μια πολυθρόνα, ένα coffee table ή ακόμα και μια βιβλιοθήκη αποτελούν μερικές από τις must επιλογές για να κινηθείτε.

Walls

cc64d9b45cd1a220a009fa203a9d5eb7.jpg

Είναι κρίμα να αφήνετε ανεκμετάλλευτους τους κενούς τοίχους που σίγουρα θα έχετε στο σπίτι σας. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι interior τάσεις δίνουν λύσεις χάρη στις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά αποτελέσματα! Εάν είστε λάτρεις των art works, βρείτε το αγαπημένο σας που να αποτελείται από έντονους τόνους και θα πρωταγωνιστήσει σε οποιοδήποτε σημείο το τοποθετήσετε. Ακόμα, μπορείτε να βάψετε μία ή και περισσότερες επιφάνειες με ένα παιχνιδιάρικο χρώμα της αρεσκείας σας κι έπειτα να αφήσετε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας για τα extras που θα εντάξετε και τα έπιπλα που θα «δέσουν» το αποτέλεσμα.

Carpets

pieces-mainehouse3323-edit-1599040591.jpg


Επειδή η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, ειδικά στην παρούσα χρονική περίοδο καλό είναι να τοποθετήσετε χαλιά στα πατώματα του σπιτιού σας -τόσο για τις δροσερές ημέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα που έρχεται όσο και για να δώσετε διάσταση κι ενδιαφέρον στη συνολική διακόσμηση. Στα καταστήματα με είδη διακόσμησης μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα από μοναδικά carpets για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο, συμφωνεί απόλυτα με το rainbow trend και, φυσικά, ταιριάζει με τους χώρους σας.

Office area

tr-a76b9af2-8e16-474b-beff-38c9ae69ab11-788719-2-elsie-userview-1.jpg


Στην όλη διαρρύθμιση των προσωπικών σας χώρων κύριο λόγο θα πρέπει να έχει η πρακτικότητα και η έμπνευση που θα σας δίνεται θαυμάζοντάς τους. Ένα από τα σημεία του σπιτιού σας που πρέπει οπωσδήποτε να αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να εργαστείτε χωρίς να αποσυντονίζεστε είναι το γραφείο σας. Είτε είναι τοποθετημένο σε κάποιον πολυχρηστικό χώρο είτε σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, οφείλετε να γνωρίζετε πως το πράσινο είναι το ιδανικό χρώμα που θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε ευκολότερα. Πιστέψτε μας, θα δείτε διαφορά! 

Plants

39a4b933bdd84166b935f830773b1cd0.jpg


Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να τοποθετήσετε φυτά στα σημεία όπου περνάτε την καθημερινότητά σας και ξεκουράζεστε. Έτσι, θα καταφέρετε να χαρίσετε ζωή ακόμα και στις πιο αδιάφορες γωνιές του σπιτιού σας, αναζωογονώντας παράλληλα και την ατμόσφαιρα που αποπνέεται. Τι καλύτερο από το να βάλετε χρώμα στο σπίτι και τη ζωή σας επιλέγοντας φυσικούς τρόπους!

Κεντρική φωτογραφία: architecturaldigest