fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα κάνετε το απόλυτο layering με ένα και μόνο κομμάτι
STYLING TIPS

Πώς θα κάνετε το απόλυτο layering με ένα και μόνο κομμάτι

Το ζιβάγκο θα σας χαρίσει ζεστασιά αλλά και πολύ στιλ


Για πολλές από εσάς μπορεί το καλοκαίρι να είναι η εποχή που ξεχωρίζετε, αλλά ο χειμώνας πραγματικά έχει μία ιδιαιτερότητα και μία ομορφιά, αρκεί να την καταλάβετε. Στο χώρο της μόδας τα χειμερινά σύνολα αλλά και οι ευκαιρίες που έχουμε για να κάνουμε μοναδικό styling και layering είναι εξαιρετικά.

Αν και κάποιες φορές φαντάζει δύσκολο και ότι χρειάζεται να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχουμε ένα ολοκληρωμένο winter look που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις τόσο της άνεσης και του στιλ αλλά και τις ζεστασιάς, ήρθε η στιγμή να σας αποδείξουμε ότι όλο αυτό δεν είναι αναγκαίο. Υπάρχουν κομμάτια που έχετε ήδη στη συλλογή σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κάνετε statement εμφανίσεις με μία μόλις κίνηση. Ένα από αυτά είναι και τα roll neck tops.

roll-neck-1.jpg
Image source: @whowhatwear, @whowhatwear

Συνεχίστε παρακάτω και γνωρίστε τα πιο πρακτικά & εύκολα styling tips για να εντάξετε με τον πιο update τρόπο τα ζιβάγκο στα καθημερινά σας σύνολα! 

1. Μία τάση της τελευταίας στιγμής, την οποία επρόκειτο να συναντήσουμε παντού τους επόμενους μήνες είναι τα second skin tops. Ξεκινήστε την έρευνα σας από τώρα και επενδύστε σ’ ένα roll neck αυτής της φιλοσοφίας. Συνδυάστε το με το ψηλόμεσο παντελόνι σας είτε τζιν είτε υφασμάτινο, ακόμα και δερμάτινο και ολοκληρώστε μ΄ένα it outwear και αθλητικά υποδήματα για all day long looks.

2. Το συγκεκριμένο styling tip το γνωρίσαμε την περασμένη χρονιά και μέχρι σήμερα δε μπορούμε να το αποχωριστούμε. Η προσθήκη ενός ζιβάγκο μέσα από ένα button up shirt μας χαρίζει όλα αυτά που ζητάμε από ένα χειμερινό σύνολο. Plus, δημιουργούμε μέσα σε λίγα λεπτά ένα πολύ εύκολο αλλά και stylish layering. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα, μην το καθυστερείτε άλλο. Θα το λατρέψετε!

roll-neck-2.jpg
Image source: @manrepeller

3. Οι ολόσωμες φόρμες αποτελούν ένα σχέδιο της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το οποίο δεν επιλέγεται συχνά. Θα σας τονίσουμε για ακόμα μία φορά ότι αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη να τους δώσετε μία ευκαιρία και δε θα το μετανιώσετε. Είναι πρακτικές και πολύ άνετες. Για περισσότερη ανανέωση, προσθέσετε ένα ζιβάγκο από μέσα. Αν θέλετε να τους χαρίσετε μία πιο fun essence «παίξτε» με τα χρώματα. Για παράδειγμα, σε μία black jumpsuit χρησιμοποιείστε μία έντονη απόχρωση στο ζιβάγκο σας όπως είναι το φούξια ή το κίτρινο.

4. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επιλέγουν συχνά τα κοστούμια είτε στο χώρο εργασίας σας ή στα καθημερινά σας σύνολα, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα πουκάμισα ή τα top σας με it roll neck για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Φυσικά όλες εσείς που προτιμάτε το layering μπορείτε να ακολουθήσετε το μυστικό που αναφέραμε με τα button up shirts προηγουμένως.

5. Τα ζιβάγκο σας δίνουν την ευκαιρία να φορέσετε λίγο πιο λεπτά φορέματα ακόμα και τις μέρες που έχει περισσότερο κρύο. Η προσθήκη του εκτός από στιλιστικούς πόντους που μας δίνει, είναι ιδανική για να διατηρούμε την απαραίτητη θερμοκρασία χωρίς να προσθέτουμε πολλά και «βαριά» items. Επιλέξτε λοιπόν το πολύχρωμο floral φόρεμα και μετατρέψτε το στην χειμερινή του εκδοχή μαζί με το ζιβάγκο σας.

roll-neck-3.jpg
Image source: @fashionista

6. Μία από τις τάσεις που έχουν ξεχωρίσει τη σεζόν που διανύουμε είναι ξεκάθαρα, τα shackets. Έχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε τα blazer σας και να ολοκληρώσετε μ΄ένα πανωφόρι από πάνω. Συνδυάστε αυτό το hot trend με ζιβάγκο, φορέστε το είτε ανοιχτό είτε κουμπωμένο και δημιουργήστε ένα σύνολο που θα εντυπωσιάσει. Μπορείτε να κινηθείτε στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις για μεγαλύτερη αρμονία.