fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε το slip dress την άνοιξη

Τα styling tips που θα απογειώσουν την εικόνα σας


Πώς θα φορέσετε το slip dress την άνοιξη

Η μόδα των τελευταίων σεζόν έχει κάνει μία ιδιαίτερη στροφή προς τις τάσεις των '90s. Φυσικά, τα slip dresses ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία κι έτσι οι fashion experts έχουν τονίσει ότι δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα μας. Οίκοι όπως Prada, Loewe, Burberry, Versace, Nensi Dojaka, Bottega Veneta και Fendi παρουσίασαν στις SS23 collections τους μία μεγάλη γκάμα σχεδίων, τα οποία μπορούν να μας συνοδέψουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, χαρίζοντας μας μία μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Η updated εκδοχή του lingerie dress που άλλοτε ήταν κατάλληλο μόνο για τα looks στο σπίτι μετατρέπεται στην πιο stylish εκδοχή. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα styling tips που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο ολοκληρωμένα σύνολα!

9 to 5

ef80d00576c1a0041ff26afd94caf52e.jpg
Image source: @bloglovin

Ποιος είπε ότι ένα slip dress δεν μπορεί να αποτελέσει top επιλογή για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο; Το μόνο που χρειάζεται είναι να το συνδυάσετε με τα σωστά κομμάτια. Για τις ανοιξιάτικες ημέρες με λίγο υψηλότερη θερμοκρασία προτιμήστε φωτεινά χρώματα, όπως είναι το γαλάζιο. Must προσθήκη είναι ένα blazer που θα σας προσφέρει tailored αισθητική. Οι τάσεις δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα oversized σακάκια που θα χαρίσουν άνεση. Όσον αφορά τα παπούτσια σας, για πιο cool looks ένα ζευγάρι λευκά sneakers θα ολοκληρώσει την εικόνα σας, ενώ τα loafers θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη polished essence.

'90s Style

1649669528412-468940828-slip-dress-styling-tips-5.webp


Όπως αναφέραμε και προηγουμένως η απογείωση των slip dresses ήρθε τη χρυσή δεκαετία των '90s. To fashion nostalgia κυριαρχεί κι αν είστε λάτρεις του δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε από αυτήν την απλή αλλά ταυτόχρονα stylish επιλογή. Ταιριάξτε το φόρεμα σας μ' ένα δερμάτινο boxy biker jacket κι ένα ζευγάρι μπότες ή chunky loafers ανάλογα με το γούστο και την αισθητική σας. Για να δημιουργήσετε αρμονικές αντιθέσεις προτιμήστε έντονο χρώμα στο φόρεμα σας και μαύρα αξεσουάρ.

Shirt 

37656c7e1e156a80e873783d98fc4513.jpg


Το new sexy έχει αποδείξει τη δυναμική του κι εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το προσαρμόσετε στο στιλ και στην προσωπικότητα σας. Επιλέξτε ένα slip dress με δαντέλες και διαφάνειες σε μαύρη απόχρωση για μια ευελιξία. Για να ακολουθήσετε το αγαπημένο trend των fashionistas μπορείτε να προσθέσετε μέσα από το φόρεμά σας ένα διαφανές πουκάμισο που θα συμπληρώσει το look σας. Ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι slingbacks ή ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Denim pants

e399ba9e8c61fc401d0821f7c6a03372.jpg


Τα denim items τη φετινή άνοιξη έχουν βρεθεί στο επίκεντρο. Αυτό σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες δεν θα θέλουμε να τα αποχωριστούμε και θα βρίσκουμε συνεχώς ευκαιρίες για να τα εντάξουμε στην εικόνα μας. Μία από τις πιο ασφαλής και επιτυχημένες συλλογές είναι το τζιν παντελόνι. Χαρίστε του ένα twist ανανέωσης, συνδυάζοντας το με το slip dress σας. Για ακόμα περισσότερο layering προσθέστε μέσα από το φόρεμά σας ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο και ολοκληρώστε μ' ένα ζευγάρι mules. 

Accessories

5258c6cd275e6f18e6720b120c1fc8d3.jpg


Το slip dress έχει μετατραπεί σ' ένα basic item της γυναικείας συλλογής. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ότι θέλετε επάνω τους. Βασικό στοιχεί αυτής της διαδικασίας είναι τα αξεσουάρ. Οι τσάντες, τα πανωφόρια, τα κοσμήματα αλλά και τα μαντήλια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά και να δώσετε έναν φρέσκο αέρα στο φόρεμά σας. Βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν και μη χάσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε.

1

Slip dress in technical fabric

Max Mara BUY HERE

2

Satin dress

ZARA BUY HERE

3

Slip dress

Guess, notos.gr BUY HERE

4

Satin slip dress

Marella BUY HERE

5

Satin dress

All Saints, Atticapds.gr BUY HERE

6

Envers satin slip dress

MAX&Co BUY HERE