fbpixel

Search icon
Search
Πώς να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία σε έναν μικρό χώρο
INTERIORS

Πώς να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία σε έναν μικρό χώρο

Ενσωματώστε το dining table στο σπίτι σας με ευκολία


Ακόμα και αν δεν έχετε χώρο για να εντάξετε μια κανονική τραπεζαρία στο διαμέρισμά σας, η δημιουργία μιας μικρής γωνιάς για να πίνετε καφέ και να απολαμβάνετε το δείπνο με τους καλεσμένους σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας στο σπίτι. Οι κάτοικοι μικρών χώρων μας έχουν αποδείξει ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες να γίνετε δημιουργικοί, όταν πρόκειται για τη διαμόρφωση ενός χώρου...

Αξιοποιήστε μια άδεια γωνιά του καθιστικού σας

xoris-titlo-dxkZk.jpg

Δεν ξέρετε πώς να γεμίσετε καλύτερα μια άδεια γωνιά στο σπίτι σας; Σκεφτείτε να τοποθετήσετε εκεί την τραπεζαρία σας. Ακόμη και αν ο χώρος σας επιτρέπει μόνο δύο καρέκλες, το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από το να τρώτε κάθε γεύμα στο coffee table σας. Ολοκληρώστε το look προσθέτοντας ένα διασκεδαστικό φωτιστικό και έναν εντυπωσιακό πίνακα. 

Αναδιοργανώστε τα έπιπλα

3-pzrI8.jpg

Κοιτάξτε γύρω σας και σκεφτείτε αν θα μπορούσατε τελικά να διαμορφώσετε μια μικρή τραπεζαρία στον χώρο σας -με την προϋπόθεση να τοποθετήσετε διαφορετικά τα ήδη υπάρχοντα έπιπλά σας. Γι' αυτό θα πρέπει πάντα να αξιολογείτε στρατηγικά τη διαμόρφωσή του καθιστικού σας πριν αποκλείσετε εντελώς το ενδεχόμενο ενός dining table. Μια γωνιά που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί ένα μεγάλο φυτό ή μια μπερζέρα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε γωνιά τραπεζαρίας.

Επενδύστε στο σωστό, «παιχνιδιάρικο» decor 

3-za73P.jpg

Μη διστάσετε να διακοσμήσετε το dining table corner σας, ακόμη και αν είναι αρκετά μικρό. Ζωντανέψτε αυτή τη γωνιά του σπιτιού της με τη χρήση αποξηραμένων λουλουδιών, ενός μοντέρνου κρεμαστού φωτισμού, ενός καθρέφτη, ακόμα και μιας disco ball. Σκεφτείτε out of the box και αφήστε το design ν' αλλάξει την αίσθηση του χώρου. 

Δοκιμάστε ένα τραπέζι bistro 

3-EzJWb.jpg

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην αξιοποιήσετε στο έπακρο τον αχρησιμοποίητο χώρο της κουζίνας και να τοποθετήσετε ένα μικρό τραπέζι bistro στη γωνία. Μπορείτε επίσης να εξαντλήσετε τις δυνατότητες καθισμάτων, ενσωματώνοντας έναν μικρό πάγκο τραπεζαρίας - καταλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο από μια επιπλέον καρέκλα και φαίνεται πολύ κομψό!

Πηγή: Mydomaine.com