fbpixel

Search icon
Search
Summer Makeover: Ανανεώστε τους χώρους σας με την πιο stylish & colorful homeware συλλογή
INTERIORS

Summer Makeover: Ανανεώστε τους χώρους σας με την πιο stylish & colorful homeware συλλογή

Η νέα SS24 collection της NEF-NEF θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε


Διανύουμε την πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου και, πλέον, η ανάγκη μας δεν είναι άλλη από την ανανέωση του προσωπικού μας χώρου. Τώρα, στρεφόμαστε στα φυσικά υλικά και στα γήινα χρώματα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα σκηνικό που να μοιάζει βγαλμένο από ονειρικό summer resort. Ποια είναι, όμως, τα essentials της σεζόν που θα χρειαστούμε στη διαδικασία του makeover;

Το σπίτι μας φωτίζεται κι εμείς θέλουμε να εκφράζει αυτή την αισιοδοξία και την εξωστρέφεια της άνοιξης και του καλοκαιριού. Πλούσια σε σχέδια που αποτυπώνουν τις τάσεις στη μόδα και το design, η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring Summer 2024 μεταφέρει τη ευεργετική ενέργεια της φύσης στην ατμόσφαιρα και τη διακόσμηση, μέσα από τις υφές και τα φυσικά υλικά, τα ανθισμένα μοτίβα και την παλέτα της εξοχής, διαμορφώνοντας κάθε χώρο και αλλάζοντας μαζί τη διάθεσή μας.

«Ένα» με τη φύση

dscf4168.jpg

Το biophilic design κυριαρχεί με τη φύση να είναι το σπίτι μας. Οι φυσικές υφές πρωταγωνιστούν με ανάλαφρα και δροσερά υφάσματα και διαφορετικές σειρές που συμβαδίζουν με την αισθητική, τον τρόπο ζωής και τη διάθεση μας. Η νέα σειρά Serenity εμπλουτίζει φέτος τη συλλογή NEF-NEF Homeware, με σεντόνια από 100% βαμβακερό περκάλι 200 κλωστών, ελαφριές, βαμβακερές ζακάρ κουβέρτες και υπέροχα κεντητά couvre lit με sandwash finishing. Η Elements, σε έκφραση της φυσικής πολυτέλειας, μια σειρά εκλεπτυσμένη και minimal στον σχεδιασμό της, ξεχωρίζει με υφάσματα σε βαμβακερό sateen 300 κλωστών, που αγκαλιάζουν απαλά και φιλικά το ευαίσθητο δέρμα, χαρίζοντας παράλληλα έναν ήρεμο και απολαυστικό ύπνο. Ρομαντική και κομψή, φτιαγμένη από από 100% πενιέ βαμβακοσατέν 210 κλωστών, η Premium γοητεύει με τις φωτεινές της αποχρώσεις και τα ανθισμένα μοτίβα της. Η Smart, από 100% βαμβάκι 144 κλωστών, κερδίζει με τον fashion χαρακτήρα της και τον εκφράζει με μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς και ιδιαίτερα patterns.


Αποτυπώνοντας τα χρώματα της εποχής

fireshot-capture-291-spring-summer-2024-collection-newsletter-google-drive-drivegooglecom.png

Τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των προσωπικών μας χώρων και αυτήν την εποχή επιλέγουμε να στρέψουμε την προσοχή στις επιλογές που διασφαλίζουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Γκρι, εκρού, μπεζ και άσπρο-μαύρο εμπλουτίζονται με υπέροχα flashes φωτεινών χρωμάτων που προσδίδουν χαρά. Το μοβ, το ροζ και το κίτρινο των λουλουδιών ανοίγει «διάλογο» με τα μπλε και τα πράσινα της Μεσογείου. Πέρα από τις αποχρώσεις, τη φετινή συλλογή συμπληρώνουν τα tropical prints, τα florals και τα μεγάλα πράσινα φύλλα, που συνδυάζονται εκπληκτικά με τόνους γήινους και ουδέτερους που χαρίζουν ηρεμία και σας βοηθούν να χαλαρώσετε. 

img-4361.jpeg
Figerald, από 100% βαμβάκι Μαξιλάρι Διακοσμητικό

Plus, η συλλογή Blue επιστρέφει πλούσια, εκφράζοντας την ομορφιά, την ανάλαφρη διάθεση, την ξεγνοιασιά και την κομψή απλότητα του Ελληνικού καλοκαιριού, με τα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας να μεταφέρουν εικόνες της Μεσογείου στην ατμόσφαιρα.


Ένας κόσμος φαντασίας και τρυφερότητας

dscf7305.jpg

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς στο βρεφικό και παιδικό δωμάτιο η NEF-NEF Homeware συνθέτει ένα μικρόκοσμο φαντασίας και τρυφερότητας με ολοκληρωμένη συλλογή Baby & Junior. Αντλώντας έμπνευση από τη φύση και τον κόσμο των παραμυθιών, με μια παλέτα που κινείται από παστέλ σε πιο φωτεινές αποχρώσεις και σχέδια που φλερτάρουν με τη μόδα, η νέα συλλογή συνθέτει ένα κόσμο απαλό και γαλήνιο, χαράς και φαντασίας. Σχέδια σαν βγαλμένα από τρισδιάστατο βιβλίο παραμυθιών - παπαγάλοι, jungle heros, μελισσούλες, ουράνια τόξα αυτοκινητάκια, skaters, νεράιδες αλλά και fashionable girls & boys πρωταγωνιστούν μαζί με καρδιές, λουλούδια και αστέρια συνθέτοντας ένα σύμπαν για ατελείωτο παιχνίδι και εικόνες που θα γεμίσουν με παραμύθια τα παιδικά όνειρα.


Οι τελευταίες πινελιές

22-BMFKQ.jpg

Κι επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, επιλέξτε δροσερά ριχτάρια από 100% βαμβάκι δένουν με μαξιλάρια και μαξιλάρες δαπέδου, συνδυάζονται με ανάλαφρα χαλιά και διακοσμητικά με φυσικές υφές και πλέξεις. Ανθισμένα μοτίβα, τροπικά prints και εικόνες του βυθού αποτυπώνονται σε τραπεζομάντηλα από 100% βαμβάκι, ταιριάζουν με σουπλά σε ιδιαίτερες υφές και συνθέτουν το πιο ευφάνταστο art de la table. Αξεσουάρ κουζίνας - από πετσέτες, και ποτηρόπανα μέχρι ποδιές και μαξιλάρια - συνδυάζουν στυλ και πρακτικότητα. Στο μπάνιο μαλακά μπουρνούζια και απαλές πετσέτες 100% βαμβακερές αγκαλιάζουν τις αισθήσεις και δένουν με ταπέτα, κουρτίνες και χρηστικά αντικείμενα για total looks. Τα αρωματικά χώρου έρχονται να δώσουν το ιδιαίτερο touch, με έξι φυσικά αρώματα που γαληνεύουν, αναζωογονούν, ή ταξιδεύουν τις αισθήσεις.

Όλα στη νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring Summer 2024 συνδυάζονται αρμονικά, προσφέροντας πολλές επιλογές, που προωθούν την ελευθερία, τη δημιουργικότητα και την έκφραση του προσωπικού στιλ με κάθε χώρο του σπιτιού ν' ανανεώνεται και υποδέχεται τη νέα εποχή!

SEASON'S MUST-HAVES


img-3033.JPG

Μαξιλάρι Tropicana | BUY HERE

img-3054.JPG

Μαξιλάρι Amalvia | BUY HERE

img-3051.JPG

Πουφ Romano | BUY HERE

img-3058.JPG

Αρωματικό κερί Cotton Blossom | BUY HERE

img-3035.JPG

Καλάθι Romano | BUY HERE

img-3049.JPG

Αξεσουάρ μπάνιου | BUY HERE

img-3050.JPG

Χαλάκι μπάνιου | BUY HERE

img-3040.JPG

Σετ πετσέτες Moanna Blue | BUY HERE

img-3061.JPG

Ριχτάρι πολυθρόνας | BUY HERE

Info

Site: nef-nef.gr

Instagram: @nefnefhomeware

Facebook:@Nef-NefHomeware