fbpixel

Search icon
Search
Πώς να αποκτήσετε το λαμπερό makeup look της Victoria Beckham σε μόλις 5 λεπτά
MAKE UP

Πώς να αποκτήσετε το λαμπερό makeup look της Victoria Beckham σε μόλις 5 λεπτά

Λαμπερή επιδερμίδα, βελούδινες βλεφαρίδες, καλοσχηματισμένα ζυγωματικά και τέλεια διακριτικά χείλη


 Υπάρχουν ορισμένες A-listers οι οποίες είναι λαμπερές σε κάθε εμφάνισή τους. Λαμπερή επιδερμίδα, βελούδινες βλεφαρίδες, καθορισμένα ζυγωματικά και τέλεια διακριτικά χείλη - δεν μπορούμε να χορτάσουμε το φυσικά λαμπερό μακιγιάζ που τελειοποίησε η Victoria Beckham. Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε; Και όμως είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε. 

Πώς να πετύχετε το look της σε 5 μόλις λεπτά!

Προετοιμάστε σωστά το δέρμα σας

Το καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι πολύ σημαντικό για την εφαρμογή του μακιγιάζ. Αν βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο για περιποίηση, πάρτε ένα μπολ με νερό και πάγο και βάλτε το πρόσωπό σας μέσα μερικές φορές για να ξυπνήσει το δέρμα και να κυκλοφορήσει το αίμα. Βοηθά στη μείωση του πρηξίματος και συσφίγγει το δέρμα αμέσως. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε κινήσεις μασάζ για να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα, έτσι ξυπνάτε το πρόσωπο και αυξάνετε τη ροή του αίματος, ενώ παράλληλα ενυδατώνετε και προετοιμάζετε το δέρμα. Θα απέφευγα οτιδήποτε πολύ λιπαρό, καθώς δεν θέλετε να γλιστράει το μακιγιάζ σας.

447c7e43fa3448b23a692bb6799f1363.jpg

Επικεντρωθείτε πρώτα στα μάτια

Οι καλές βλεφαρίδες είναι ένας εύκολος αλλά ισχυρός τρόπος για να φαίνεστε γρήγορα στιλβωμένη. Ξεκινήστε χαράσσοντας μια γραμμή eyeliner στη γραμμή των βλεφαρίδων και, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, περάστε το απαλά για ένα καθορισμένο αλλά απαλό βλέμμα. Μετά το liner σας, κατσαρώστε τις βλεφαρίδες σας και εφαρμόστε δύο στρώσεις mascara για να ανοίξετε τα μάτια σας.

Εφαρμόστε spot-apply foundation

"Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω για να κάνετε την επιδερμίδα να δείχνει απρόσκοπτη είναι να αποφύγετε την υπερφόρτωση με προϊόντα. Εφαρμόστε λεπτές, ελαφριές στρώσεις foundation, αλλά μόνο στις περιοχές που το χρειάζονται - αυτό διατηρεί το υπόλοιπο δέρμα να δείχνει φρέσκο και φυσικό, ενώ παράλληλα κρύβει τις περιοχές που σας απασχολούν", λέει η makeup artist της Victoria Beckham στο Net-a-porter. Σημασία έχει και το τι χρησιμοποιείτε για την εφαρμογή του. "Εφαρμόζω πάντα το foundation με ένα υγρό σφουγγάρι Beauty Blender για να σπρώχνω πραγματικά το προϊόν στο δέρμα, ώστε να φαίνεται φυσικό και να μην κάθεται απλώς πάνω στο δέρμα. Τα δάχτυλα είναι επίσης ιδανικά για να ταμπονάρετε απαλά το concealer, καθώς η ζεστασιά του δέρματός σας βοηθά τη φόρμουλα να λιώσει", σημειώνει η makeup artist της Victoria. Τέλος, μην πασπαλίζετε υπερβολικά - αφήστε τη φυσική λάμψη να λάμψει μέσα σας, πασπαλίζοντας πούδρα μόνο στις περιοχές που τη χρειάζονται.

Αντιμετώπιση μαύρων κύκλων

Αυτή η κρεμώδης όψη που μπορεί να εμφανιστεί λίγες ώρες μετά την εφαρμογή του κονσίλερ για τα μάτια μπορεί πραγματικά να αμαυρώσει ένα καλογυαλισμένο μακιγιάζ. "Ο καλύτερος τρόπος για να το αποφύγετε αυτό είναι να βεβαιωθείτε ότι η περιοχή των ματιών είναι πραγματικά ενυδατωμένη πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ", λέει η Abrahamovitch. "Μην χρησιμοποιείτε επίσης κάτι πολύ βαρύ ή ματ κάτω από τα μάτια. Αντ' αυτού, εφαρμόστε λεπτές, ελαφριές στρώσεις ενός ενυδατικού κονσίλερ και, αν χρειάζεται, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα διορθωτικού χρώματος κάτω από το κονσίλερ για να εξουδετερώσετε τους μαύρους κύκλους, ώστε να χρειάζεστε λιγότερο κονσίλερ για να φωτίσετε την περιοχή". Τέλος, όταν στρώνετε αυτή την περιοχή, χρησιμοποιήστε μια πολύ λεπτή, ελαφριά πούδρα και πιέστε την απαλά κάτω από τα μάτια. Αποφύγετε να απλώσετε πάρα πολύ, καθώς αυτό θα κάνει την περιοχή να φαίνεται ξηρή.

snapinstaapp-463957810-18471775141021416-7889255227966113942-n-1080.jpg

Επιλέξτε κρεμώδεις φόρμουλες

Η προσθήκη του περιγράμματος, του ρουζ και του φωτισμού δίνει πραγματικά ζωή στο δέρμα - τα προϊόντα σε μορφή κρέμας δίνουν το πιο φυσικό φινίρισμα και κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται εξαιρετικά γυαλισμένο. Εφαρμόστε πρώτα ένα κρεμώδες contour, για να δώσετε διάσταση στο πρόσωπο. Σχεδιάστε δύο γραμμές σε κάθε πλευρά της γέφυρας της μύτης, διαγράψτε τις κοιλότητες των ζυγωματικών και κατά μήκος των κροτάφων στη γραμμή των μαλλιών και, στη συνέχεια, αναμείξτε το καλά. Ακολουθήστε το με ένα κρεμώδες ρουζ για να προσθέσετε χρώμα και φρεσκάδα, και στη συνέχεια ολοκληρώστε με ένα κρεμώδες highlighter για λάμψη. Όταν χρησιμοποιείτε κρέμες, μπορείτε να τις καλύψετε με πούδρες για πιο έντονο αποτέλεσμα, αλλά τα προϊόντα κρέμας μόνα τους δίνουν το πιο φρέσκο φινίρισμα.

Μην απορρίπτετε τα φρύδια

Τα φρύδια πραγματικά συγκεντρώνουν το σύνολο της εμφάνισης, γι' αυτό κάντε το βασικό μέρος της ρουτίνας του μακιγιάζ σας. Ένας πραγματικά γρήγορος και εύκολος τρόπος για να τα ενισχύσετε είναι να ξεκινήσετε με ένα μολύβι φρυδιών και να σχεδιάσετε απαλές, φυσικές πινελιές σε τυχόν κενά ή αραιές περιοχές για να προσθέσετε πληρότητα και πυκνότητα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα τζελ φρυδιών για να σταθεροποιήσετε τις τρίχες στη θέση τους.

"Less is more" για τα χείλη 

Αν σας περισσεύει ένα λεπτό, θα πρόσθετα λίγο χρώμα στα χείλη. Λατρεύω τα Victoria Beckham Beauty Bitten Lip Tints για ένα ενυδατικό χρώμα. Δοκιμάστε το Poupette για ένα ελάχιστα διακριτικό, που ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος, ή το Bisou για ένα ελαφρώς πιο σκούρο, με γεύση μούρου.