fbpixel

Search icon
Search
Πώς να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν
INTERIORS

Πώς να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν

Τα έπιπλα και διακοσμητικά της εταιρίας Cozykids θα εξασφαλίσουν ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι


Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από το να βλέπουμε τους μικρούς μας αγαπημένους χαμογελαστούς! Ειδικά τώρα που έχει ξεκινήσει η σχολική χρονιά και οι υποχρεώσεις τους ολοένα και αυξάνονται, είναι σημαντικό να τους φτιάχνουμε συνεχώς τη διάθεση, κι αυτό μπορούμε να το πετύχουμε εύκολα μέσα από τους προσωπικούς τους χώρους, οι οποίοι είναι σημαντικό να τους εμπνέουν για ατελείωτο παιχνίδι, αλλά και για να διαβάζουν τα μαθήματά τους.

Εάν κι εσείς επιθυμείτε να ανανεώσετε το δωμάτιο των μικρότερων μελών της οικογένειάς, τότε δεν έχετε παρά να στραφείτε στα έπιπλα κι extra διακοσμητικά της εταιρίας Cozykids που αποτελούν μονόδρομο και υπόσχονται να δημιουργήσουν ένα απόλυτα λειτουργικό περιβάλλον, με άκρως προσεγμένη διακόσμηση που θα ξετρελάνει τους μικρούς σας φίλους!

Η λειτουργικότητα αποτελεί το Α και το Ω

unnamed-oMeoA.jpg

Τα κρεβάτια εξελίσσονται μαζί με το παιδί, για άνετο, ασφαλή ύπνο και σωστή ανάπτυξη. Με σκοπό οι μικροί μας αγαπημένοι να μπορούν να απολαύσουν ανενόχλητοι ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού, αλλά και για να καλύψουν όλες τις βασικές τους ανάγκες, τα έπιπλα της εταιρίας ποντάρουν στην άνεση, σε συνδυασμό με την updated, εκλεπτυσμένη και παράλληλα playful αισθητική.

Μοναδικά designs σε κρεβάτια, ευρύχωρα γραφεία και όλος ο υπόλοιπος εξοπλισμός για το παιδικό δωμάτιο συνθέτουν το σκηνικό των ονείρων σας και αποτελούν διαχρονικά και ποιοτικά κομμάτια που το παιδί σας θα χαίρεται για τουλάχιστον 8-10 χρόνια.

Αίσθηση ζεστασιάς σε κάθε γωνία

teepee-nevada-natural-bloompink-nobodinoz-1.jpg

Ειδικά για τώρα το φθινόπωρο αλλά και για τον χειμώνα που έρχεται, μια ωραία ιδέα είναι να γεμίσετε το παιδικό δωμάτιο με cozy στοιχεία, τα οποία θα εξασφαλίσουν ένα μοναδικό vibe ζεστασιάς, που σίγουρα θα λατρέψουν οι μικροί σας αγαπημένοι.

Μια μεγάλη ποικιλία σε χαλιά και υφάσματα και μαξιλάρια για το κρεβάτι σάς περιμένει να την κάνετε δική σας, ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο spot γι' αυτήν την περίοδο. Bonus, μην παραλείψετε να δώσετε βάση στον κατάλληλο φωτισμό, ο οποίος έχει τον τρόπο να απογειώνει το συνολικό αποτέλεσμα, κάνοντάς το απόλυτα ατμοσφαιρικό αλλά και πρακτικό για τις ώρες που ο ήλιος πέφτει και δεν εισχωρεί από τα παράθυρα.

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά

unnamed-QfyXE.jpg

Με αστείρευτη προσήλωση στις λεπτομέρειες, η εταιρία κατανοεί στο έπακρο τις ανάγκες που έχει ένα παιδί στο lifestyle του και τις προσαρμόζει φανταστικά σε σκηνικά απόλυτα προσεγμένα, που ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο χαρακτήρα τους.

Μπορείτε να εντοπίσετε και να αποκτήσετε διακοσμητικά αντικείμενα, που θα αναβαθμίσουν το δωμάτιο, δίνοντάς του προσωπικότητα και updated χαρακτήρα. Χώροι που εμπνέουν και βοηθούν το παιδί να αναπτύσσει τη φαντασία του αποτελούν πρωταρχικό στόχο του Cozykids, ενώ η λίστα με τα έπιπλα και τα extras της διακόσμησης είναι τόσο ανθεκτική, που ο γονιός δε χρειάζεται να ανησυχεί για λεκέδες από φαγητό, μαρκαδόρους ή μπογιές και χωρίς να σκέφτεται πως σε λίγα χρόνια θα πρέπει να ανανεώσει και πάλι το συγκεκριμένο δωμάτιο μέσα στο σπίτι.

Προσήλωση στη handmade τακτική & στα eco-friendly υλικά

unnamed-je1Fm.jpg

Πέρα από την υψηλή αισθητική και ποιότητα όπου βασίζεται η εταιρία, είναι εξαιρετικά σημαντικό να τονίσουμε πως δίνεται μεγάλη βάση στα υλικά κατασκευής των επίπλων και των διακοσμητικών, τα οποία ξεχωρίζουν για τον eco-friendly χαρακτήρα τους.

Χειροποίητα προϊόντα από από φυσικά και ασφαλή υλικά και μη τοξικές βαφές, πιστοποιημένα για την υψηλού επιπέδου ποιότητά τους, δίνουν στον χώρο τις απαραίτητες προσθήκες με μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Meet the items!

 Κρεβάτι-σπιτάκι

Κρεβάτι-σπιτάκι

Flexa, CozyKids

BUY HERE
 Σκηνή παιχνιδιού

Σκηνή παιχνιδιού

Kids Concept, CozyKids

BUY HERE
 Χαλί

Χαλί

Lorena Canals, CozyKids

BUY HERE
 Μαξιλάρι

Μαξιλάρι

Velvet, CozyKids

BUY HERE
 Βιβλιοθήκη

Βιβλιοθήκη

Flexa, CozyKids

BUY HERE
 Κουκέτα

Κουκέτα

Flexa, CozyKids

BUY HERE
 Κουτί παιχνιδιών

Κουτί παιχνιδιών

Rice, CozyKids

BUY HERE
 Γραφείο

Γραφείο

Flexa, CozyKids

BUY HERE
 Κλινοσκέπασμα

Κλινοσκέπασμα

Snurk, CozyKids

BUY HERE

Cozykids

Site: cozykids.gr

Instagram: @cozykids.gr

Facebook: CozyKids