fbpixel

Search icon
Search
Περιηγούμαστε στον Νο1 προορισμό για luxury shopping στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
FASHION

Περιηγούμαστε στον Νο1 προορισμό για luxury shopping στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από μία σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί ταυτόχρονα έναν πολυτελή shopping προορισμό


Στην Astir Marina Βουλιαγμένης, η υψηλή αισθητική συναντά τη βιωσιμότητα, παρουσιάζοντας μια νέα εμπειρία shopping που φιλοξενεί μερικά από τα διασημότερα fashion brands του πλανήτη.

astir-marina-ii.JPG

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των καταστημάτων, με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που επιτρέπουν στο φως να εισέρχεται ελεύθερα και τους open space χώρους, δεν αναδεικνύει μόνο την πολυτέλεια αλλά και τη δέσμευση για σεβασμό στο περιβάλλον. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις αγορές τους σε έναν χώρο που προάγει την ευεξία και την αρμονία.

lv.jpg
Louis Vuitton
gucci-ii.jpg
Gucci
off-white.jpg
Off-White

Από την πρώτη στιγμή, διάσημοι οίκοι μόδας –Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis– αγκάλιασαν το μεγαλεπήβολο όραμα της Astir Marina Βουλιαγμένης και πλέον έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα μετατρέποντας την στο απόλυτο fashion destination. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία shopping, με πρόσβαση στις τελευταίες συλλογές υψηλής ραπτικής, αξεσουάρ, κοσμήματα και αποκλειστικά items από καταξιωμένους οίκους μόδας.

loro-piana.jpg
Loro Piana
saint-laurent.jpg
Saint-Laurent
golden-goose.jpg
Golden Goose

Σημαντικό να αναφερθεί είναι ότι το προσεχές διάστημα η πρόσβαση στην Astir Marina Βουλιαγμένης θα ενισχυθεί και με υπόγεια σύνδεση με το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens για περισσότερη άνεση και ευκολία. Αυτή η σύνδεση θα επιτρέψει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να απολαμβάνουν απευθείας πρόσβαση στα πολυτελή καταστήματα της μαρίνας, καθιστώντας την εμπειρία αγορών ακόμα πιο άνετη και ευχάριστη.

astir-marina-iii.jpg

Η Astir Marina Βουλιαγμένης δεν είναι απλά ένας προορισμός για αγορές. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτέλειας και στυλ, όπου η μοντέρνα αρχιτεκτονική συναντά την υψηλή ραπτική και τα πιο διάσημα brands του κόσμου. Είτε αναζητάτε την τελευταία λέξη της μόδας είτε απλά θέλετε να απολαύσετε έναν περίπατο σε έναν από τους πιο κομψούς προορισμούς της Αθήνας, η Astir Marina Βουλιαγμένης σας περιμένει για να την ανακαλύψετε.

Info: Απόλλωνος 77, Βουλιαγμένη 16671 astir.gr | IG: @astirmarinavouliagmeni

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Καταστημάτων Astir Marina Βουλιαγμένης: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα, 11:00 – 22:00
Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας Astir Marina Βουλιαγμένης: Καθημερινές 09:00 – 19:00, Σαββατοκύριακα 10:00 – 18:00

Κεντρική φωτογραφία: Dior