fbpixel

Search icon
Search
"Peach Girl Makeup": Η food-inspired τάση μακιγιάζ που μας εκπλήσσει αυτό το καλοκαίρι
MAKE UP

"Peach Girl Makeup": Η food-inspired τάση μακιγιάζ που μας εκπλήσσει αυτό το καλοκαίρι

Πείτε αντίο στο "Strawberry Girl Makeup" και δοκιμάστε αυτό το ηλιόλουστο makeup trend


Πέρυσι το καλοκαίρι, είχαμε εμμονή με τα glam looks με κόκκινη απόχρωση "strawberry girl" (χάρη, σε μεγάλο βαθμό, σε tastemakers όπως η Hailey Bieber). Λίγο αργότερα, οι ζεστές, τερακότα αποχρώσεις του μακιγιάζ "cinnamon spice girl" ανέλαβαν τα ηνία για τους καθαρούς φθινοπωρινούς μήνες. Και τώρα, καθώς διανύουμε το καλοκαίρι του 2024, υπάρχει μια ολοκαίνουργια αισθητική εμπνευσμένη από το φαγητό που βρίσκεται ξαφνικά σε άνοδο - και σταρ όπως η Sabrina Carpenter και η Kylie Jenner την έχουν ήδη λατρέψει. 

Δοκιμάστε και εσείς την τάση του "Peach Girl Makeup"!
snapinstaapp-376760700-874569847664093-962977977848500338-n-1024.jpg


Αν πιστέψετε τις A-listers στα FYPs σας, το μακιγιάζ "Peach girl" θα είναι παντού. Η ζωηρή χρωματική παλέτα είναι ιδανική για να πετύχετε ένα λαμπερό, ηλιοκαμένο look, γεγονός που την καθιστά την τέλεια επιλογή για τις παραθαλάσσιες μέρες που έρχονται. Όπως μπορεί να μαντέψατε, το "peach girl" glam αναφέρεται σε κάθε είδους μακιγιάζ που διαθέτει pops σε ροδακινί τόνους. Εφαρμόστε το στα ζυγωματικά, τα χείλη, τα μάτια, ακόμα και το μέτωπό σας για ένα αβίαστα περιγεγραμμένο, συνεκτικό, μονοχρωματικό φινίρισμα.

Τους τελευταίους μήνες, αμέτρητες celebrities έχουν υιοθετήσει ένα ροδακινί "ρυθμό" - μεταξύ των οποίων δεν είναι άλλη από τη Sabrina Carpenter, ενώ βγήκε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Επιπλέον, η Kylie Jenner μοιράστηκε πρόσφατα ότι λατρεύει το ροδακινί gloss για το καλοκαίρι, και μάλιστα περιέγραψε λεπτομερώς τον συνδυασμό χειλιών που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να χορτάσει για το δικό της "peach girl" glam.

Το ροδακινί ρουζ διανύει την πρωταγωνιστική στιγμή του, οπότε είναι λογικό ότι οι beauty addicts έχουν αρχίσει να πειραματίζονται με την απόχρωση σε άλλα σημεία του προσώπου τους. Και αυτό το καλοκαίρι, όσες που αγαπούν το ροδάκινο ενισχύουν τα πράγματα με μια υπερβολική δόση ροδακινί προϊόντων που δημιουργούν ένα ζεστό, κοκκινισμένο μαύρισμα.

snapinstaapp-442503159-18448459369009287-9046604911317417413-n-1024.jpg


"Το αγαπημένο μου πράγμα στο ροδακινί ρουζ είναι το αποτέλεσμα της golden hour που δημιουργεί στο δέρμα", έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Patrick Ta - ένας makeup artist που αγαπήθηκε από τις διασημότητες και είναι ο ιδρυτής της Patrick Ta Beauty. Ένα ροδακινί ρουζ με χρυσαφένιο χρώμα αναδύεται με τρόπο που συμπληρώνει μια ποικιλία διαφορετικών μακιγιάζ, είτε θέλετε να κάνετε full glam είτε να πετύχετε ένα πιο φυσικό look!

Επιπλέον, ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε ένα ροδακινί ρουζ είναι η ικανότητά του να συμπληρώνει κάθε τόνο δέρματος. Σας δίνει ένα διασκεδαστικό pop χρώμα με τρόπο που να φαίνεται ηλιοκαμένο στο δέρμα.
Έτσι, αν δεν είστε σίγουρες για το ποια απόχρωση του δροσερού ή θερμού ροζ θα σας ταίριαζε καλύτερα - η επιλογή μιας απόχρωσης ροδακινί με πορτοκαλί απόχρωση είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή. 

Επομένως, είτε πηγαίνετε σε ένα summer brunch, είτε σε ένα πάρτι στην πισίνα, είτε σε έναν κομψό γάμο, το μακιγιάζ "peach girl" είναι μια αβίαστη επιλογή που θα δείχνει πάντα εντυπωσιακή!