fbpixel

Search icon
Search
Paradise Found: Το πρώτο αποκλειστικά wellness retreat στις Μαλδίβες είναι γεγονός
ESCAPE

Paradise Found: Το πρώτο αποκλειστικά wellness retreat στις Μαλδίβες είναι γεγονός

Το Joali Being είναι ένας παράδεισος ευεξίας μέσα στην άγρια φύση


Οι Μαλδίβες ξεχωρίζουν στον χάρτη για την απερίγραπτη γοητεία τους και τον ρομαντισμό που αποπνέουν, με πολλούς να ταυτίζουν αυτόν τον προορισμό με τα απόλυτο place to be για τον μήνα του μέλιτος. Ωστόσο, η αύρα που προσφέρουν οι κατάλευκες αμμουδιές και το τροπικό περιβάλλον ενδείκνυται για απόλυτη ηρεμία, δημιουργώντας το τέλεια περιβάλλον για ξεκούραση και αποφόρτιση από την ένταση της καθημερινότητας.

Τα τελευταία χρόνια, όλα τα φώτα έχουν στραφεί στη δύναμη του well-being, με τα πολυτελή resorts να εστιάζουν σε αυτό το κομμάτι της συνολικής εμπειρίας διαμονής. Οι Μαλδίβες αποτελούνται από περισσότερα από 150 ξενοδοχεία, χωρίς ωστόσο κανένα να στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στην ευεξία των επισκεπτών. Μέχρι που την εμφάνισή του έκανε το Joali Being, ένα νέο θέρετρο που άνοιξε πρόσφατα με σκοπό να αποδείξει πόσο σημαντικό είναι παρέχονται στους guests μοναδικές wellness εμπειρίες, όπως πουθενά αλλού!

Το design του μοιάζει βγαλμένο από μέλλον, ξεσηκώνοντας τις αισθήσεις και προκαλώντας τους πάντες να το επισκεφτούν για μια μαγική εμπειρία διαμονής!

Green is a State of Mind

jboutdoorvillabathtub-joali-may20202220issue-pr.jpg

Ένας επίγειος παράδεισος, ένα wellness retreat «βυθισμένο» στη μαγευτική ζούγκλα, που υμνεί τη μαγεία της φύσης και ποντάρει στη δύναμη που αυτή μπορεί να προσφέρει. Το Joali Being βρίσκεται στη μακρινή Raa Atoll, εκεί όπου η άγρια φύση οδηγεί τις αισθήσεις στο next level.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο resort έχει προσλάβει, μεταξύ άλλων, γιατρούς, ειδικούς θεραπευτές και chef. Τα προγράμματα επικεντρώνονται γύρω από τέσσερις πυλώνες: μυαλό, δέρμα, μικροβίωμα και ενέργεια, και διαθέτουν διαγνωστικά υψηλής τεχνολογίας κι ένα μείγμα σύγχρονων θεραπειών και αρχαίων πρακτικών για την επίτευξη ενός weightlessness αισθήματος.

All Inclusive Stay Experience

jb12areka-joali-may-2022-issue-pr.jpg

Οι 68 βίλες, τα τέσσερα εστιατόρια και το spa 39 δωματίων χτίστηκαν σύμφωνα με τις βιοφιλικές αρχές που βασίζονται στην επιστήμη για να προωθήσουν τη σύνδεση με τη φύση. Στην πραγματικότητα, οι αχυρένιες κατασκευές σαν ναοί με ψηλά ταβάνια, τμήματα δαπέδων από άμμο και και οι στέγες μιμούνται τα κύματα του ωκεανού. Το indoor σκηνικό του resort παραδίδει μαθήματα μοντερνισμού απευθείας από το μέλλον: τεχνητό driftwood φινιρισμένο με βουρτσισμένα μπρούτζινα καπάκια, περιορισμένη χρήση από μπαστούνι και κοκοφοίνικα και ένα απαλό γκρι βότσαλο, αλλά και άλλες pastel αποχρώσεις, όπως είναι το ροζ και το mint green.

Οι βίλες ανοιχτής διαρρύθμισης έχουν χαριτωμένες πινελιές, ενώ τα mini bars ξεχωρίζουν -πέρα από το ακαταμάχητο design τους- για τους βιολογικούς χυμούς, τις μπάρες με ωμά φρούτα και τα chips λαχανικών.

Τα εστιατόρια είναι πιο ευφάνταστα, καθώς παρέχουν έναν συνδυασμό γαστρονομικών στιλ των Μαλδίβων -από τη Μεσόγειο έως τη Μέση Ανατολή. Κρέας, ψάρι, χορτοφαγικά και vegan πιάτα αναφέρουν την περιεκτικότητα σε θερμίδες, τους υδατάνθρακες, τα λιπαρά και τις πρωτεΐνες, καθώς και ποιον από τους τέσσερις πυλώνες υποστηρίζουν τα συστατικά. Για παράδειγμα, τα πικάντικα θαλασσινά nasi goreng (290 θερμίδες) έκαναν καλό στον εγκέφαλο και στο μικροβίωμα, ενώ η τάρτα καρύδας μου (190 θερμίδες) ενισχύει επίσης το ανοσοποιητικό. Το φαγητό εστιάζει στην ελευθερία της επιλογής à la carte και όχι αυστηρών μενού, καθώς και στα εξαιρετικά βιολογικά κρασιά.

jb14sensorydeprivationroom-joali-may-2022-issue-pr.jpg
Περιηγηθείτε στην gallery για να ανακαλύψετε περισσότερους χώρους από το ονειρικό wellness retreat!

Φωτογραφίες: CN Traveller