fbpixel

Search icon
Search
Παντρεύεστε; Μυστικά και θεραπείες που θα συνθέσουν το τέλειο πρόγραμμα ομορφιάς μέχρι τη μεγάλη μέρα
MAGAZINE

Παντρεύεστε; Μυστικά και θεραπείες που θα συνθέσουν το τέλειο πρόγραμμα ομορφιάς μέχρι τη μεγάλη μέρα

Με την εμπειρία της, η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου κατέχει τους χρυσούς κανόνες


Μυστικά και θεραπείες που θα συνθέσουν το τέλειο πρόγραμμα ομορφιάς μέχρι τη μεγάλη μέρα σας. Με την εμπειρία της, η Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου κατέχει τους χρυσούς κανόνες που θα σας εξασφαλίσουν ένα υγιές και λαμπερό δέρμα που θα διαρκέσει πολύ και μετά τη γιορτή για κάθε bride-to-be!


What’s In


Η σωστή ενυδάτωση: Φροντίστε να πίνετε άφθονο νερό. Αυτό θα διατηρήσει το δέρμα σας λαμπερό και ενυδατωμένο, χαρίζοντάς σας μια απαστράπτουσα εμφάνιση στον γάμο σας.

Μια σταθερή ρουτίνα ομορφιάς: Καθιερώστε μια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που περιλαμβάνει καθαρισμό, τόνωση, ενυδάτωση και εφαρμογή αντηλιακού, για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας καθαρή και αλαβάστρινη μέχρι τη στιγμή που θα πείτε το «ναι» στη νέα σας ζωή.

Η τακτική απολέπιση: Η απαλή απολέπιση είναι ο μυστικός σας σύμμαχος για ένα λείο και νεανικό δέρμα. Ενσωματώστε τη στη ρουτίνα σας για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά.

Ο αρκετός ύπνος: Στοχεύστε σε 7-8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ, για να δώσετε στο δέρμα σας τον χρόνο να επανορθωθεί και να αναγεννηθεί, ώστε να ξυπνήσετε με φρέσκια και ανανεωμένη όψη την πιο ιδιαίτερη μέρα σας.

wedding2.jpg


Η ισορροπημένη διατροφή: Ακολουθήστε μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, άπαχες πρωτεΐνες και υγιή λίπη, για θρέψη εκ των έσω ώστε να προωθήσετε μια καθαρή επιδερμίδα.

Η διαχείριση του στρες: Βρείτε τρόπους για να διαχειριστείτε το άγχος που είναι λογικό να έχετε ως νύφη, όπως η άσκηση, ο διαλογισμός ή τα χόμπι, για να αποτρέψετε δερματικά προβλήματα που σχετίζονται με αυτό, όπως εξάρσεις και θαμπάδα.

Η αποφυγή της υπερβολής: Αποφύγετε τη χρήση σκληρών προϊόντων που μπορεί να αφαιρέσουν από το δέρμα σας τα φυσικά του έλαια και να προκαλέσουν ερεθισμό ή φλεγμονή.


What’s Out


Η παραμέληση του αντηλιακού: Μπορεί να οδηγήσει σε ηλιακό έγκαυμα, πρόωρη γήρανση και ανομοιόμορφο τόνο δέρματος, επομένως φροντίστε να το εφαρμόζετε καθημερινά, ανεξάρτητα από τον καιρό.

O πειραματισμός με νέα προϊόντα: Επιμείνετε σε δοκιμασμένα προϊόντα περιποίησης τις μέρες που προηγούνται του γάμου σας, για να αποφύγετε πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις ή αρνητικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα σας.

  • Η βάση στο μακιγιάζ: Ενώ το μακιγιάζ θα αναδείξει τη νυφική εμφάνισή σας, είναι σημαντικό να εστιάσετε στην περιποίηση του δέρματος για να επιτύχετε μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα που θα κάνει το μακιγιάζ σας να φαίνεται ακόμα καλύτερο.

    The Profile

    11-PKoRW.jpg


    H Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., ειδικεύθηκε στη Δερματολογική και Αλλεργιολογική Κλινική του Technisches Universität München. Είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας Botox (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), των εμφυτευμάτων με υαλουρονικο οξύ (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), της μεσοθεραπείας (Deutsche Gesellschaft für Mesotherapie) και της ενέσιμης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της, παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, καθώς και της Αισθητικής Δερματολογίας.

    Info: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, τηλ. 2310 272255, radopouloudermatology.business.site, Instagram: @elenarado.dermatology

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024