fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

20, 30, 40: Οι καλύτερες κρέμες ματιών για κάθε ηλικία

Απλοποιήστε τη διαδικασία και μεγιστοποιείστε τα αποτελέσματα


20, 30, 40: Οι καλύτερες κρέμες ματιών για κάθε ηλικία

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο το δέρμα γύρω από τα μάτια τείνει να φαίνεται πιο γερασμένο πριν από κάθε άλλη περιοχή. Αυτό το ευαίσθητο σημείο στο τέντωμα και στη χαλάρωση, ωριμάζει πιο γρήγορα από άλλα μέρη του προσώπου σας δημιουργώντας τις πρώτες λεπτές γραμμές. Επομένως, εάν η διατήρηση μιας νεανικής επιδερμίδας είναι σημαντική για εσάς, είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιείτε μια κρέμα ματιών καθημερινά. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμες επιλογές και μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε τι να αναζητήσετε στη λίστα συστατικών. Ακόμα όμως κι αν ξέρετε, το να εντοπίσετε κάτι που ταιριάζει σε εσάς μπορεί να είναι εξαντλητικό. 

eye-creams-for-40s.jpg

Κάναμε λοιπόν τη δουλειά για εσάς και μάθαμε τι ακριβώς πρέπει να περιέχει μια αποτελεσματική κρέμα ματιών για τα 20, τα 30 αλλά και τα 40.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη κρέμα ματιών για τις ανάγκες σας

Ρυτίδες, πρήξιμο ή μαύροι κύκλοι. Υπάρχουν μερικά βασικά συστατικά που πρέπει να αναζητήσετε ανεξάρτητα από τον τύπο ή τον τόνο του δέρματός σας. Το υαλουρονικό οξύ που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα, αντλεί νερό, το οποίο βοηθά στην ενυδάτωση και σφριγηλότητα του δέρματος. Πολλές φορές, οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια είναι αποτέλεσμα ξηρότητας και το υαλουρονικό οξύ είναι καλά μελετημένο και έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη μείωση των σημαδιών γήρανσης. Τα πεπτίδια χαλκού, τα πολυπεπτίδια και τα ολιγοπεπτίδια πιστεύεται ότι διεισδύουν στο δέρμα και βοηθούν στη δημιουργία υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου. Αυτές οι δομικές πρωτεΐνες συγκρατούν κύτταρα και ιστούς μαζί σαν κόλλα, μειώνοντας την όψη των ρυτίδων. Ακόμη η ρετινόλη που αποτελεί παράγωγο βιταμίνης Α διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και προάγει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων για να βοηθήσει στη μείωση των σημαδιών γήρανσης. Επειδή το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι τόσο ευαίσθητο, συνίστανται προϊόντα με σχετικά χαμηλές συγκεντρώσεις ρετινόλης.

 New age

New age

Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Cream – gel

Cream – gel

Eye Balm, Frezyderm, Attica

BUY ME
 Quick Remedy

Quick Remedy

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, Estee Lauder, Attica

BUY ME
 Happy eyes

Happy eyes

Vitamin Enriched Eye Base, Bobbi Brown

BUY ME
 Visible results

Visible results

Advanced Génifique Yeux, Lancome, Attica

BUY ME
 Remedial cream

Remedial cream

C-Tango Multivitamin Eye Cream, Drunk Elephant, Sephora

BUY ME

Στα 20: Τώρα είναι η ώρα να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε μια ισχυρή και υγιή βάση δέρματος. Στα τέλη των 20s, ο μεταβολισμός των κυττάρων του δέρματος αρχίζει να επιβραδύνεται. Επομένως, όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του δέρματος σας, τόσο καλύτερο είναι και το αποτέλεσμα που θα έχετε σχετικά με τις ρυτίδες. Κάντε μια καλή πρόληψη και επενδύστε σε ενυδατικά προϊόντα. Ακόμη, το αντηλιακό αλλά και τα αντιοξειδωτικά συστατικά μπορούν να κάνουν θαύματα. 

Στα 30: Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια γίνονται πιο εμφανείς και παρατηρείτε μερικές ακόμη λεπτές γραμμές κάτι που κάνει το #adulting μια ορατή πραγματικότητα. Αλλά μην πανικοβάλλεστε, θα πρέπει να συνεχίσετε την πρωινή σας αντιοξειδωτική κρέμα ματιών αλλά εδώ είναι σημαντικό να προσθέσετε στη βραδινή σας ρουτίνα μια κρέμα με ρετινόλη. Τι ακριβώς είναι η ρετινόλη; Είναι ένα συστατικό που διεγείρει το κολλαγόνο και διατηρεί το δέρμα δυνατό για να αντισταθεί στις ρυτίδες. Δεδομένου ότι είναι ισχυρό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό όταν χρησιμοποιείτε σε μεγάλες συγκεντρώσεις και για αυτό θα πρέπει να το εντάξετε με εφαρμογές που ξεκινούν από τις δύο φορές την εβδομάδα. Εκτός από το υαλουρονικό οξύ και τη ρετινόλη, τα 30s είναι ιδανικά για να αναζητήσετε κρέμες που περιέχουν βιταμίνη C. Μια ουσία που φωτίζει ενώ παράλληλα συσφίγγει και ενυδατώνει. 

eye-cream-JuzjA.jpg

Στα 40: Έχεις δει και έχεις δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Παρόλα αυτά το παιχνίδι αλλάζει ξανά καθώς η μείωση της ποιότητας του δέρματος, σημαίνει ότι το πάχος, η ποσότητα κολλαγόνου και ο όγκος του δέρματός σας, γίνεται πιο επιρρεπή στη φθορά. Αναζητήστε κρέμες που περιέχουν ρετινόλη καθώς και εκείνες με υδρολυμένο κολλαγόνο και πεπτίδια για να πυκνώσουν το λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια. Όπως αναφέραμε τα πεπτίδια ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνουν τις ρυτίδες φωτίζοντας την πειοχή. Για σωστή εφαρμογή, η κρέμα ματιών θα πρέπει να εφαρμόζεται απαλά σε ολόκληρη την περιοχή γύρω από το μάτι - από τη μέση της άνω ρινικής γέφυρας σε έναν μεγάλο κύκλο γύρω από το μάτι.

 Cool toy

Cool toy

Aqua Beelicious, Apivita, Hondos Center

BUY ME
 30% less damage

30% less damage

Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate, Shiseido, Hondos Center

BUY ME
 Kombucha

Kombucha

Black Tea Firming And De-Puffing Eye Cream, Fresh, Sephora

BUY ME
 Morning Miracle

Morning Miracle

Anti-Fatigue Eye Contour Cream, Ho Karan, Sephora

BUY ME
 All night long

All night long

Eye Sleeping Mask, Laneige, Sephora

BUY ME
 Powerful care

Powerful care

It's Potent! Eye Cream, Benefit Cosmetics, Sephora

BUY ME