fbpixel

Search icon
Search
Οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα
THE LOOK

Οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα

Οι λεπτομέρειες που όλες πρέπει να γνωρίζετε


Τα χρώματα έχουν μετατραπεί τις τελευταίες σεζόν σε βασικό στοιχεία για super stylish εμφανίσεις. Ο κόσμος της μόδας στρέφει έντονα το ενδιαφέρουν τους στις αποχρώσεις που θα προσφέρουν το απαραίτητο twist ακόμα και στην πιο απλή μας εμφάνιση. Άλλωστε εδώ και αρκετές σεζόν, εκτός από τις τάσεις στα designs και στις σιλουέτες μας, η προσοχή μας επικεντρώνεται και στα hot colours - κυρίως μετά από την επικράτηση των έντονων χρωμάτων. 

Με την έναρξη του φθινοπώρου, η ανάγκη για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας είναι γεγονός. Εκτός από τα trends report ιδιαίτερη σημασία έχουν και τα χρώματα. Οι ουδέτερες αποχρώσεις έχουν πάντα θέση στη φθινοπωρινή συλλογή, ωστόσο φέτος οι έντονοι τόνοι θα είναι must.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους!

1. Pink

8c97492f-03be-4ccb-92eb-57465f149506.webp
Valentino F/W 22

Η αυτοκρατορία του Barbiecore συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν δεν θα το αποχωριστούμε τόσο εύκολα. Το ροζ σε όλα του τα φάσματα, συμβάλει με τον τρόπο του στην παρουσίαση των απόλυτων fashionable outfits. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα total pink outfit, head to toe για εντυπωσιακές εικόνες. Από την άλλη πλευρά, ακόμα κι ένα ροζ κομμάτι θα σας βοηθήσει να κάνετε την διαφορά.

2. Hot red

ccd85663-edb1-42e1-bdf4-0c5e243a0395.webp
Max Mara F/W 22

Το καλοκαίρι άνηκε ξεκάθαρα στο πορτοκαλί αλλά τη σεζόν που διανύουμε έχει την τιμητική του το έντονο κόκκινο. Εμβληματικοί οίκοι, όπως οι Gucci, Carolina Herrera, Paco Rabanne, Moschino και Max Mara το ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στις πασαρέλες. Προσφέρει δυναμισμό, απογειώνει την θηλυκότητα και σαν βοηθάει να δημιουργήσετε το απόλυτο power dressing.

3. Purple

c086e987-8335-45a7-bcff-2aad2d54e6f9.webp
Victoria Beckham F/W 22

Ας μην ξεχνάμε ότι μια από τις αποχρώσεις του μοβ επιλέχθηκε από το Ινστιτούτο Χρωμάτων της Pantone ως το χρώμα της χρονιάς. Το Very Perry κέντρισε το ενδιαφέρον των απανταχού fashionistas, οι οποίες δημιούργησαν εμπνευσμένα outfits. Η δημοφιλία του συνεχίζεται με Bottega Veneta, Bluemarine και Victoria Beckham να το απογειώνουν. Αν αναρωτιέστε πως θα το φορέσετε, ένα παλτό, statement αξεσουάρ αλλά κι ένα κοστούμι θα το αναδείξουν.


4. Bice blue

19db062d-8da3-48dc-a845-6e14e9335c80.webp
Balenciaga F/W 22

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το show του Demna Gvasalia, για τον οίκο Balenciaga, όπου σε μια χιονοθύελλα εμφανίστηκε ένα second skid dress στην απόλυτη απόχρωση του έντονου γαλάζιου; Από εκείνο το look και μετά όλοι οι fashion gurus αντιλήφθηκαν τι θα γινόταν τους επόμενους μήνες μ αυτήν την απόχρωση. Το μπλε αποτελεί πάντοτε αγαπημένο χρώμα, ανεξαρτήτως εποχής, όποτε αυτή η ανανέωση ήταν απαραίτητη. Θα το συναντήσετε σε όλα τα κομμάτια, από φορέματα, τζιν παντελόνια μέχρι δερμάτινα pieces αλλά και παλτό.

5. Brown my love

36194e81-e550-4dff-bde8-1dbb569c4f6e.webp
Hermes F/W 22

Το καφέ επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ, χαρίζοντας μια νέα πνοή στο φθινοπωρινά μας σύνολα. Είναι πιο βαθύ, όπως μας απέδειξε ο οίκος Louis Vuitton με το φαρδύ leather jacket του αλλά και YSL και Hermes με τα φορέματα και τα δερμάτινα στοιχεία αντίστοιχα. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε minimal αισθητική αλλά με πιο updated τρόπο, αυτή η απόχρωση θα γίνει η αγαπημένη σας.