fbpixel

Search icon
Search
Τα statement αξεσουάρ για τις χειμερινές εμφανίσεις - και δεν είναι τα συνηθισμένα
THE LOOK

Τα statement αξεσουάρ για τις χειμερινές εμφανίσεις - και δεν είναι τα συνηθισμένα

Τα κομμάτια που θα προσθέσουν στιλ στην εικόνα σας


Ο χειμώνας έκανε την εμφάνισή του και μετά από ένα παρατεταμένο φθινόπωρο, οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν επιστρέψει. Εκτός από τα basic items, τα οποία συμπληρώνουν τα καθημερινά μας σύνολα, προσφέροντάς μας στιλ και ζεστασιά, υπάρχουν και κάποια άλλα designs που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση των εμφανίσεών μας. Αυτά δεν είναι άλλα από τα αξεσουάρ. Μάλιστα, η winter collection μας δίνει την ευκαιρία για μεγάλη ποικιλία στα accesories, τα οποία μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό look. Κασκόλ, balaclavas, opera gloves και bucket hats βρίσκονται στο επίκεντρο πιο έντονα από ποτέ.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα 5 αξεσουάρ που θα σας κρατήσουν ζεστές τους επόμενους μήνες!

1. Balaclavas

49c928f4647202ee0489b5a8fd3f0bd8.jpg

Max Mara, Jacquemus, Gucci x Adidas είναι μόνο μερικοί από τους οίκους που παρουσίασαν τα balaclavas ως το απόλυτο key-item του φετινού χειμώνας. Η εμφάνισή τους έχει ξεκινήσει να γίνεται από πέρσι, αλλά φέτος η φήμη τους έχει εκτοξευτεί. Μπορεί για πολλές να μην αποτελεί την αγαπημένη προσθήκη, αλλά μόλις το δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε. Ο ρόλος τους διπλός, καθώς όχι μόνο διατηρεί ζεστό το κεφάλι και το πρόσωπό μας κατά τη διάρκεια των πιο κρύων ημερών αλλά παράλληλα προσθέτει πολλούς πόντους στο στιλ σας. Για να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερο, τα έντονα χρώματα θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά.

Opera gloves

2a07a8c4922e0baf4f0ca1694af1c4ca.jpg

Επιθυμείτε να προσφέρετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις μία πιο dramatic essence; Αν ναι, τα opera gloves θα σας προσφέρουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Τα γάντια μέχρι τον αγκώνα και κυρίως τα δερμάτινα θα μετατραπούν στο καλύτερό σας σύμμαχο τους επόμενους μήνες. Αναδείξτε το στιλ και την υψηλή αισθητική σας, συνδυάζοντας αυτό το αξεσουάρ με statement coat που θα ταιριάξουν υπέροχα. Μπορεί τα bold colours να κάνουν πάντα τη διαφορά αλλά οι ουδέτερες αποχρώσεις θα προσφέρουν chic πινελιές, ακόμα και στα πιο basic outfits σας.

Socks

e27bfc28ef832f5f6a765b70f78dfac6.jpg

Τον τελευταίο καιρό θα έχετε παρατηρήσει όλο και περισσότερες fashionistas να εντάσσουν στα σύνολα τους κάλτσες, οι οποίες μάλιστα πρωταγωνιστούν. Αποτελούν έναν ιδανικό τρόπο για να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με όλα τα κομμάτια και τα παπούτσια, από chunky boots μέχρι high heel sandals. Αν ακολουθήσετε αυτό το στιλιστικό trick τότε να επιλέξετε fun designs, όπως χρώματα και μοτίβα. Plus, θα σας διατηρήσουν ζεστές, ότι παπούτσια κι αν αποφασίσετε να φορέσετε.

Beret

c0e9613fc032554eb77790390ecfaa92.jpg

Do it like a French girl... Αυτό το παριζιάνικο αξεσουάρ θα μετατραπεί στην πιο stylish προσθήκη τον φετινό χειμώνα. Για τους επόμενους μήνες μπορείτε να αφήσετε για λίγο τους κλασικούς σκούφους σας στην άκρη και στη θέση τους να βάλετε έναν μπερέ που όχι μόνο θα σας διατηρήσει ζεστές αλλά θα σας μετατρέψει στο απόλυτο fashion girl. Θα το συναντήσετε σε πολλές εκδοχές, από μάλλινες μέχρι δερμάτινες και vinyl, ενώ στα μεγάλα ατού του είναι το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται από ευελιξία και πρακτικότητα. Μια ιδανική επιλογή για day to night looks.

Bucket hats

96b6163c1a0693158e50a31bcc8df105.jpg

Last but not least, τα bucket hats. Παρόλο που έχουμε συνηθίσει να τα συναντάμε πιο συχνά το καλοκαίρι, πλέον έχουν κερδίσει μία θέση και στις χειμερινές εμφανίσεις. Μας δίνουν τη δυνατότητα να τα επιλέξουμε για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, ακόμα και στα office looks μας με πιο tailored σύνολα. Για αδιάβροχες εμφανίσεις, επιλέξτε leather items που δεν συγκρατούν τη βροχή και μπορούν να σας προστατέψουν από αυτήν.