fbpixel

Search icon
Search
Οι top φθινοπωρινές τάσεις που ανυπομονούμε να φορέσουμε
TRENDS & CATWALKS

Οι top φθινοπωρινές τάσεις που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Μη διστάσετε να εντάξετε στην εικόνα σας μερικές από τώρα


Μπορεί για πολλές να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα οι διακοπές αλλά ο κόσμος της μόδας βρίσκεται σε φθινοπωρινή διάθεση. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται ολοένα και περισσότερο στις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για τη fall season, η οποία όπως όλα δείχνουν επρόκειτο να μας εντυπωσιάσει. Άνετες σιλουέτες, minimal designs, statement κομμάτια αλλά και αξεσουάρ που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουμε ξεχωρίσει.

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε τα hot trends της επόμενης σεζόν και μη διστάσετε να φορέσετε μερικές από τώρα!

Tank tops 

d4b4c52eddba6724d3ab16cc67914f31.jpg
Image source: @whowhatwear

Θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε ως τον «βασιλιά» των τάσεων, όχι μόνο για τη σεζόν που έρχεται αλλά και γι' αυτήν που διανύουμε. Τα tank tops είναι παντού κι όπως έχει γίνει απόλυτα ξεκάθαρο, ήρθαν για να μείνουν. Prada, Bottega Veneta, Chloé αλλά και Acne Studiο ήταν μόνο μερικά από τα brands, τα οποία το επέλεξαν ως βασικό κομμάτι της συλλογής τους. Μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις, από τις πιο cool μέχρι τις πιο tailored και να συνδυαστεί με όλα τα items ανάλογα με τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να του δώσετε. Η λευκή επιλογή του θα σας χαρίσει μεγαλύτερη ευελιξία. 

Less is more

50c549852eac8310f9268ec8ecaaa842.jpg
Image source: @whowhatwear

Ενώ τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε πολλά κορίτσια της μόδας και fashion gurus να επιλέγουν να δημιουργούν overdressed looks η νέα σεζόν μας προτείνει να ακολουθήσουμε μία άκρως αντίθετη τεχνική. Αφήστε στην άκρη τους περίπλοκους συνδυασμούς και επιλέξτε να παρουσιάσετε σύνολα, τα οποία θα αποτελούνται μόνο από τα βασικά κομμάτια της συλλογής. Oversized πουκάμισα, blazers, denim αλλά και palazzo pants είναι αυτά που θα κερδίσουν το ρόλο του «πρωταγωνιστή» της νέα σεζόν. 

Suits 

c4152fcf5bb0c7ede473ac0104f40cc3.jpg
Image source: @popsugar

Για ακόμα μία χρονιά, τα κοστούμια έχουν κερδίσει ψήφο εμπιστοσύνης από τους fashion experts. Τις περασμένες δύο σεζόν, γνωρίσαμε την αυτοκρατορία των εντυπωσιακών πολύχρωμων suits, τα οποία συνέβαλαν σημαντικά και στην ψυχολογία μας. Φέτος, τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροχιά με τα office κοστούμια σε αυστηρές αποχρώσεις, όπως είναι το μαύρο αλλά και αυτά με τις ρίγες να αποτελούν το «φαβορί» για τον τίτλο τις μεγαλύτερης τάσης του φθινοπώρου.

Maxi 

e63be712908460c24a835c5dd805500f.jpg
Image source: @theimpression

Η έκπληξη που μας προκαλεί με τις επιλογές της η μόδα δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά τον κανόνα. Κι έτσι, αφού περάσαμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι με τα minis να θεωρούνται must, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να φέρουν για ακόμα μια φορά, τα πάνω-κάτω και να περάσουν στην απέναντι όχθη, παρουσιάζοντας μας μια σειρά από maxi designs και κυρίως φορέματα και παλτό που σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να τους αντισταθούμε. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα brands, ανάμεσά τους οι Burberry, Ann Demeulemeester, Alaïa που δημιούργησαν τόσο μακριά κομμάτια, ώστε να αγγίζουν το έδαφος. 

Opera gloves

d1f61d6e2d3281c0685a7c8e386b635e.jpg
Image source: @elle

Drama it's my favorite thing... Τα αξεσουάρ όχι μόνο μπορούν να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση αλλά μπορούν να κυριαρχήσουν σ' αυτήν. Τα opera gloves το γνωρίζουν πολύ καλά και γι' αυτό παρουσιάζονται πιο ανανεωμένα από ποτέ. Είτε τα έχετε δοκιμάσει είτε όχι πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν γίνεται να λείπουν από τις εμφανίσεις σας. Μπορείτε να τα εντάξετε στην εικόνα σας ακόμα και τις πρωινές ώρες μαζί μ' ένα casual dress και να δημιουργήσετε μοναδικές αντιθέσεις.