fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις στο exterior design που θα μεταμορφώσουν το outdoor σκηνικό της κατοικίας σας
DESIGN

Οι τάσεις στο exterior design που θα μεταμορφώσουν το outdoor σκηνικό της κατοικίας σας

Όλοι οι updated τρόποι που θα αλλάξουν εντελώς όψη στους αύλειους χώρους σας


Το καλοκαίρι έχει έρθει και πλέον ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι είναι κατά κύριο λόγο στο μπαλκόνι ή την αυλή μας. Αυτή η εποχή μάς έχει κάνει να θέλουμε να διαμορφώσουμε τους εξωτερικούς χώρους που από πάντα ονειρευόμασταν, γι' αυτό κι έχει έρθει η στιγμή να αντλήσετε έμπνευση από τις πιο stylish και μοντέρνες ιδέες για το πώς μπορείτε να πετύχετε τον σκοπό σας. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να μάθετε ποιες είναι οι τάσεις που κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι στο exterior design.

Ανακαλύψτε τες & αλλάξτε αμέσως τους outdoor χώρους σας!

Natural chicness

2-hDjwB.jpg

Η απλότητα πρωταγωνιστεί για άλλο ένα καλοκαίρι και αυτό το βλέπουμε να συμβαίνει όλο και πιο έντονα όσα τα χρόνια περνούν και οι τάσεις στο design αλλάζουν μορφή. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια έντονη στροφή προς τις λιτές γραμμές και όλα όσα συνδέονται με τη λειτουργικότητα και την timeless αισθητική. Τα statement έπιπλα κήπου, σε έντονα χρώματα και σχέδια, ανήκουν πια στο παρελθόν, όπως επίσης και οι bold αποχρώσεις στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού.

Wood love

4-184OB.jpg

Mε βάση την απλότητα, που όπως είπαμε θεωρείται «κλειδί», το ξύλο φαίνεται να αποτελεί το υλικό που πρόκειται να κυριαρχήσει στο outdoor decor τη φετινή summer season -και όχι μόνο. Κατά κύριο λόγο, οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι είναι αυτοί που υπερισχύουν και αυτοί στους οποίους αξίζει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας, ώστε να εξασφαλίσετε ένα απόλυτα διαχρονικό και natural αποτέλεσμα. Έπιπλα, καρέκλες, δάπεδα, συστήματα σκίασης και σκάλες -όλα παίρνουν wooden μορφή!

English vibes

5-wUXx2.jpg

Αυτό το καλοκαίρι ο ρομαντισμός βρίσκεται στο επίκεντρο και η αισθητική από του κήπους της Αγγλίας έχει τον τρόπο να μας εμπνέει. Μια ματιά σε τέτοιου είδους garden designs, εύκολα θα σας πείσει να γεμίσετε όλο το outdoor σκηνικό του σπιτιού σας με λουλούδια και φυτά που απολαμβάνετε να βλέπετε και να μυρίζετε. Ακόμα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό σιντριβάνι στο κέντρο του κήπου σας για περισσότερη english αισθητική.

Total green

3-IrcMl.jpg

Προκειμένου να πετύχετε ένα πραγματικά ονειρικό αποτέλεσμα, τότε δεν έχετε παρά να γεμίσετε τους εξωτερικούς σας χώρους με φυτά σε όλα τα μεγέθη, κάνοντας έτσι κάθε σημείο να μοιάζει σαν να βγήκε απευθείας από παραμύθι. Προτιμήστε αναρριχώμενα και γρήγορα αναπτυσσόμενα φυτά, όπως για παράδειγμα το γιασεμί που μέσα σε λίγα καλοκαίρια θα καταφέρει να καλύψει μεγάλη επιφάνεια και να μεταμορφωθεί σε έναν ολάνθιστο «τοίχο».

Atmospheric mode on

6-a3p6P.jpg

Κι επειδή τα summer nights προβλέπεται να είναι πολλά κι ενδιαφέροντα, θα πρέπει να μεριμνήσετε και για τον φωτισμό της εξωτερικής διαμόρφωσης του σπιτιού σας. Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι τρόποι είναι απλοί και απαιτούν κυρίως τη φαντασία και όχι τόσο το ακολουθήσετε πιστά κάποιο συγκεκριμένο trend. Επιλέξτε πηγές θερμού φωτισμού, όπως λάμπες για το γκαζόν, φανάρια που μπορείτε να ακουμπήσετε σε επιφάνειες ή ακόμα και στο πάτωμα, σειρές από λαμπάκια και σίγουρα κεριά για ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό.