fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις στις φούστες που επιλέγουν όλα τα κορίτσια της μόδας
THE LOOK

Οι τάσεις στις φούστες που επιλέγουν όλα τα κορίτσια της μόδας

Τα σχέδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας


H συζήτηση γύρω από τις τάσεις δεν θα σταματήσει ποτέ. Κι ενώ τις γνωρίζουμε αρκετό πριν το ξεκίνημα της σεζόν πάντα μας αρέσει να τις βάζουμε στο μικροσκόπιο και να τις αναλύουμε λίγο περισσότερο. Αυτήν τη φορά το ενδιαφέρον μας στρέφεται στις φούστες και στα σχέδια που θα μας απασχολήσουν από τώρα και τους επόμενους μήνες. Η αλήθεια είναι πως αυτό το φθινόπωρο εμφανίζονται αρκετά ανανεωμένες και με σχέδια που μπορούν να ταιριάξουν σε όλα τα γούστα. 

Από τα αγαπημένα leather designs μέχρι τις πιο παιχνιδιάρικες puffball skirts, συνεχίστε και ανακαλύψτε τις πιο updated τάσεις στις φούστες της σεζόν!

Leather skirt 

finvyhrdafrajfzfxjsepn-1600-80jpg.webp
Image source: @sylviemus_

Συνώνυμο των ημερών με χαμηλή θερμοκρασία και του δροσερού καιρού, οι δερμάτινες φούστες επιστρέφουν και πάλι. Δεν σας το κρύβουμε πως δεν βλέπουμε την ώρα να τις εντάξουμε στα καθημερινά μας σύνολα. Θα τις συναντήσουμε σε διάφορα σχέδια και και αποχρώσεις, ωστόσο η απόλυτη τάση είναι τα pencil designs σε σκούρες αποχρώσεις και κυρίως στην χρωματική παλέτα του καφέ. Αν επιθυμείτε να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω, επιλέξτε items με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως είναι τα κρόσια. Συνδυάστε τες με πλεκτά και cardigans κι ένα ζευγάρι slingbacks με λίγο τακούνι που θα μπορούν να σας συνοδέψουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Full Skirts 

m9gra9ywtm24nxpfx5o4ie-1600-80jpg.webp
Image source: @dawn.tan

H σεζόν που μας πέρασε ήταν αφιερωμένη στις ογκώδεις φούστες που μαγνήτιζαν τα βλέμματα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Όπως όλα δείχνουν, το φθινόπωρο δεν θα είναι διαφορετικό. Μάλιστα, μπορείτε να διατηρήσετε τα καλοκαιρινά σας σχέδια και να τα εντάξετε στη μεταβατική περίοδο με μερικές πινελιάς που θα τους χαρίσουν την fall essence που χρειάζεται. Πώς θα το πετύχετε; Συνδυάστε τη βαμβακερή ή λινή φούστα σας μ΄ένα ζευγάρι μπότες και jacket. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε μάλλινες και πλεκτές εκδοχές που θα σας συνοδεύσουν και τον χειμώνα.

Κhaki Skirts 

43wbcj2abuysohmvb88coh-1600-80jpg.webp
Image source: @greceghanem

Είναι κάπως δύσκολο να συμβαδίζουμε απόλυτα με τα τελευταία colour trends, ωστόσο τα χρώματα παίζουν, πλέον, πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης και updated γκαρνταρόμπας. Ενώ το butter yellow, το κόκκινο και το burgundy εξακολουθούν να βρίσκονται πρώτα στις τάσεις για το υπόλοιπο του 2024, μία πιο φρέσκια και ανανεωμένη απόχρωση που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες είναι το χακί. Επενδύστε, λοιπόν, σε μία φούστα σ' αυτό το χρώμα και συνδυάστε της με top ή πουκάμισα σε pastel tones. Μόλις το δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. 

Statement Skirts 

459735961-18453233221024306-5005523642960831358-n.jpg
Image source: @polliani

Γιατί να κρατάτε τα καλύτερα και τα πιο εντυπωσιακά σας σχέδια μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις; Τα κορίτσια της μόδας μας αποδεικνύουν συνεχώς ότι μπορούμε να τα επιλέγουμε και για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Μη διστάσετε να φορέσετε τα πιο statement designs, από mettalics μέχρι glam και satin ακόμα και το πρωί. Συνδυάστε τα μ' ένα απλό t-shirt και σακάκι ή ένα cozy knitwear και ολοκληρώστε με sneakers ή high heels ανάλογα τη διάθεσή σας. Πειραματιστείτε με την εικόνα σας και σίγουρα θα ανακαλύψετε αυτό που σας ταιριάζει. 

Bubble Hem Skirts 

https3a2f2fwww.webp

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα επέλεξε πρώτη αυτό το σχέδιο τη δεκαετία των '80s, ενώ μερικά χρόνια αργότερα το 2005 το επέλεξε η Paris Hilton. Σήμερα βλέπουμε να το προτιμούν όλα τα κορίτσια της μόδας. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, η bubble hem skirt, με το χαρακτηριστικό balloon design της. Θα τη συναντήσετε τόσο σε mini όσο και σε midi εκδοχές. Όπως κι αν σας αρέσει, σίγουρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την απόλυτη statement εμφάνιση.