fbpixel

Search icon
Search
5 φθινοπωρινά χρώματα που θα συναντάμε παντού τους επόμενους μήνες
TRENDS & CATWALKS

5 φθινοπωρινά χρώματα που θα συναντάμε παντού τους επόμενους μήνες

Σχεδιαστές και fashion houses μας δείχνουν το δρόμο


Η αίσθηση μιας φρέσκιας, ανανεωμένης φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας είναι απαράμιλλη. Όπως όλες οι αρχές έτσι και αυτή είναι γεμάτη με καινούριες δυνατότητες. Μπορούμε να ανανεώσουμε το στιλ μας με σωστές και έξυπνες προσθήκες στη γκαρνταρόμπα μας. Για να βοηθήσετε αυτό το update ακόμα, μία νέα χρωματική παλέτα αναδύεται, αφήνοντας πίσω τις κορεσμένες αποχρώσεις του καλοκαιριού που μοιάζουν πια ξεπερασμένες. 

Στις πασαρέλες τις FW24 season οι σχεδιαστές έδειξαν τους εσωτερικούς τους χρωματιστές, πειραματιζόμενοι με ένα πλούσιο μείγμα σκούρων και φωτεινών χρωμάτων που ανατρέπουν τις προσδοκίες μας για το φθινόπωρο. Από το γαλάζιο στοίχημα της Prada και τις εμφανίσεις με κόκκινο κρασί του Ferragamo, μέχρι τις αμμώδεις αποχρώσεις του Saint Laurent και τις πλούσιες πράσινες κάπες της Chloé, υπάρχει κάτι για όλους να διαλέξουν καθώς συντάσσουν το φθινοπωρινό mood board τους.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα χρώματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη new collection σας!

Red Wine

saintlaurentf24008.jpg
Saint Laurent FW24

Το κόκκινο και οι αποχρώσεις του έχουν ενταχθεί στην κατηγορία των τάσεων εδώ και αρκετό καιρό. Για τη σεζόν που διανύουμε, οι σχεδιαστές, ανάμεσα τους οι Saint Laurent, Gucci και Ferragamo, ποντάρουν στις πιο winy αποχρώσεις, οι οποίες αντικατοπτρίζουν απόλυτα τη διάθεση της σεζόν. Μπορείτε να το επιλέξετε σ' ένα μόνο κομμάτι, ωστόσο οι πασαρέλες απέδειξαν πως ο καλύτερος τρόπος για να παρουσιάσετε μία statement εμφάνιση είναι να το επιλέξετε... head to toe!

Like the sky 

chloe-f24-049.jpg
Chloe FW24

Τα αctwalks για τη Fall/Winter 2024 season ήταν γεμάτα με φωτεινά μπλε κομμάτια, από τα φορέματα της Prada μέχρι τα καπιτονέ σακάκια της Gucci και τα boho φορέματα της Chloé. Το αέρινο, παιχνιδιάρικο pop έδωσε στις φθινοπωρινές πασαρέλες μια ζωντανή πινελιά, που συνδυάστηκε με αντίθετες αποχρώσεις, όπως το κόκκινο και το μοβ, καθώς και με πιο ουδέτερες, όπως το καφέ και το μπεζ.

Almond Snack

fw24-mkc-look-4x5-54.jpg
Michael Kors FW24

Οι μπεζ αποχρώσεις είναι εδώ και δεκαετίες, μια σταθερά του φθινοπώρου. Η αλήθεια είναι, ότι ένα μπεζ παλτό θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της fall γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας - κι όχι μόνο. Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα κομμάτια basic στις φθινοπωρινές πασαρέλες: Το καμηλό χρώμα του Michael Kors απέδειξε ότι η απόχρωση μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα για το γραφείο, ενώ ο Versace έκανε μια ανατροπή στα straples mini φορέματα της δεκαετίας του '90. 

Dark Green

00008-bottega-veneta-fall-2024-ready-to-wear-credit-gorunwayjpg.webp
Bottega Veneta FW24

Μπορεί τα φύλλα να αλλάζουν χρώμα για το φθινόπωρο, αλλά τα φετινά colour trends θα μας κάνουν να ονειρευόμαστε το πλούσιο πράσινο του καλοκαιριού. Από τα dark green παλτό της Chloé μέχρι τις λαδί τσάντες και τις φούστες της Bottega Veneta υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών για να έρθετε πιο κοντά με τη φύση το φετινό το φετινό φθινόπωρο. 

E is for Espresso

00001-miu-miu-fall-2024-ready-to-wear-credit-gorunwayjpg.webp
Miu Miu FW24

Οι σκούροι γήινοι και σοκολατένιοι τόνοι είναι must-have για τη σεζόν και οι πασαρέλες έδειξαν ότι υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να αναδείξετε τη συγκερκιμένη τάση. Είτε πρόκειται για τα ασύμμετρα φορέματα Courrèges και τις μπότες μέχρι το γόνατο είτε για τα μίνι φορέματα και τα double breast παλτό της Miu Miu, το να μην πίνουμε μόνο τον espresso αλλά και να τον φοράμε είναι η απόλυτη hot επιλογή του φθινοπώρου. 

Κεντρική φωτογραφία: Gucci FW24

Πηγή: Instyle Magazine