fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

fireshot-capture-112-hot-fwd-cara-loves-karl-press-release-play-konstantinostan-mailgooglecom.png

Βαθμολογία: 10/10

Τις τελευταίες μέρες λάτρεψα τη συνεργασία του Karl Lagerfeld με την ηθοποιό, μοντέλο και ακτιβίστρια Cara Delevingne. Η gender-neutral συλλογή "CARA LOVES KARL" έκανε παγκοσμίως launch στις 8 Σεπτεμβρίου και γιορτάζει τη φιλία του Karl Lagerfeld με την Cara Delevingne. Η κοινή τους δημιουργικότητα και αυθεντικότητα αποτυπώνονται σε όλα τα κομμάτια της σειράς που είναι κατασκευασμένη από βιώσιμα και premium υλικά.

Not

5d16e706d4b64c00b0d78b61191b0239.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Οι υψηλές θερμοκρασίες που συνεχίζονται δε μου δίνουν την ευκαιρία να φορέσω τα φθινοπωρινά κομμάτια της συλλογής μου, αν και οδεύουμε στα μέσα του Σεπτέμβρη. Είναι αυτή η εποχή που κανείς μας δεν ξέρει πως να συνδυάζει στα σύνολά του το καλοκαίρι που πέρασε με το φθινόπωρο που έχει ενταχθεί στη σφαίρα του χρόνου. Δε βλέπω την ώρα για τις πιο δροσερές ημέρες, στις οποίες θα μπορούμε να δημιουργούμε τα πιο fashionable looks αυτής της εποχής.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

45ced525-8c61-49d8-9d86-4284a92e00db-4jdgh.jpeg

Βαθμολογία: 9/10

Πρόσφατα, παρακολούθησα την ταινία "Ticket to Paradise" και μπορώ να πω πως είναι μια από τις καλύτερες που έχω δει το τελευταίο διάστημα. Ο George Clooney και η Julia Roberts υποδύονται ένα πικραμένο διαζευγμένο ζευγάρι που ταξιδεύει στο Bali φαινομενικά για να παρευρεθεί στον γάμο της κόρης τους αλλά πραγματικά για να τον σταματήσει. Νομίζουν ότι κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν με το να παντρευτούν ο ένας τον άλλον, αλλά φυσικά, καθώς προχωρά η rom-com, δεν μπορούν παρά να αναρωτηθούν: Ήταν λάθος; Πρωταγωνιστούν επίσης: Kaitlyn Dever, Billie Lourd και Lucas Bravo.

Not

shutterstock-1927064351.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Καταλαβαίνω το νόημα του να επιλέγουν οι παραγωγοί σπουδαίους ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μιας ταινίας, αλλά η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να βλέπω περισσότερα νέα, φρέσκα πρόσωπα στη μεγάλη οθόνη. Εκεί έξω υπάρχουν πολλά υποσχόμενα ταλέντα, που δυστυχώς έχουν μικρούς ρόλους στην καριέρα τους παρά τις υψηλές ικανότητές τους. Θεωρώ πως πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία, έτσι ώστε ο καθένας να λάβει τη δημοσιότητα που του αρμόζει.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot 

305891572-773505843968319-509646024197465524-n.jpg
Image source: @neverfullydressed

Βαθμολογία: 10/10

Η βρετανίδα μονάρχης ήταν για πολλές δεκαετίας το απόλυτο fashion icon. Οι έντονες χρωματικά στιλιστικές της επιλογές πάντοντε διατηρούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον και ενέπνεαν σχεδιαστές και εμβληματικούς οίκους. Χαρακτηριστικό της εμφάνισης της ήταν για και η τσάντα που κρατούσε πάντοτε, η οποία συμπλήρωνε με ιδιαίτερο τρόπο τα σύνολά της. Οι συνδυασμοί που παρουσίαζε ήταν πάντοτε άρτιοι, ενώ η κομψότητα ήταν στενά συνδεδεμένη με το όνομά της. 

Not

305994987-3243995132535186-4035056397258941664-n.webp
Image source: @theroyalfamily

Βαθμολογία: 0/10

Παγκόσμια θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της Βασίλισας Ελισσάβετ ΙΙ. Μετά από 70 χρόνια στο θρόνο, η μακροβιότερη μοναρχής στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου έφυγε από τη ζωή, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στα 96 χρόνια. Αποτέλεσε σύμβολο για πολλά χρόνια και με τον θάνατο της κλείνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία. Στάθηκε ακέραιη στα πιστεύω και τους δεσμούς της καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον θρόνο, παρά τα σκάνδαλα και τις δυσκολίες, ενώ υπηρέτησε το στέμμα με τον καλύτερο τρόπο. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

giannis-eurobasket-xr.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Πραγματικά, πολλές φορές νομίζω πως δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε το πόσο τυχεροί είμαστε, που έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε έναν παίκτη σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη φανέλα της Ελλάδας. Ο Γιάννης είναι κάτι σπουδαίο, κάτι ξεχωριστό για όλους κι είναι αποφασισμένος να φτάσει στην κορυφή και να μας χαρίσει σπουδαίες στιγμές. Η Ελλάδα, δίνει τη δική της μάχη στο Eurobasket 2022, με τον MVP του ΝΒΑ να σημειώνει 41 (!) πόντους στον αγώνα με την Ουκρανία και να παίρνει την Ελλάδα από το... χέρι. Κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει η χώρα μας, αν κι είναι από τα μεγάλα -αν όχι το μεγαλύτερο- φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως, είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να είμαστε όλοι μας περήφανοι για τον Γιάννη. Γιατί είναι ένα παιδί που ξεκίνησε από το μηδέν, που δέχθηκε πολύ σκληρή κριτική, που γνώρισε τεράστια αμφισβήτηση, που πάλεψε, άντεξε και κατέκτησε την κορυφή. Τώρα, θέλει να πανηγυρίσει με την Ελλάδα. Θα το καταφέρει;

Not

shutterstock-1123283219-2.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Όλο και περισσότεροι celebrities το τελευταίο διάστημα, μιλούν δημόσια για τα social media και το πόσο πολύ έχουν επηρεάσει τη ζωή τους, με άσχημο τρόπο. Ο κόσμος φαίνεται να έχει βρει μία διέξοδο, εκφράζοντας μέσα από αυτά τον αρνητισμό του και πολλές φορές, η κριτική που ασκείται είναι κάτι περισσότερο από σκληρή. Μήπως πρέπει -επιτέλους- να μάθουμε λίγο όλοι μας πως υπάρχουν συγκεκριμένα όρια που δεν είναι δυνατόν να τα ξεπερνάει κανείς; Μήπως πρέπει να αντιληφθούμε πως κι οι celebrities είναι άνθρωποι, με δικαιώματα και συναισθήματα;

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

tras.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Μια ακόμη χώρα έχει για πρωθυπουργό γυναίκα. Αυτή τη φορά η Μεγάλη Βρετανία υποδέχεται τη Liz Truss και τη χρήζει 3η γυναίκα, σε αυτή τη θέση, στην ιστορία της. Αν και αρχηγός του κυβερνώντος συντηρητικού κόμματος, διαδέχεται τη Margaret Hilda Thatcher και την Theresa Mary May για να αποδείξει αν τελικά οι Βρετανοί μπορούν να βγουν από την «τρύπα» που δημιουργήθηκε το 2016, με το Brexit, με τη βοήθεια μιας γυναίκας. Μπορεί, λοιπόν, οι απόψεις της να μη με βρίσκουν σύμφωνη αλλά εγώ μένω μαζί της για να δω τι θα γράψει η ιστορία.

Not

happy.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Αυτήν την εβδομάδα τα not μου αποφάσισα να τα μετατρέψω σε μια πρόταση να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τα άσχημα. Γιατί όσο τα «ταΐζουμε» τόσο και αυτά υπάρχουν. Όχι πως σε άλλη περίπτωση μπορούν να απομακρυνθούν μέσα σε μια νύχτα αλλά σίγουρα μπορούν να σταματήσουν να μας ορίζουν. Και ίσως τότε τα not μας, οι γκρίνιες μας, τα πιο σκληρά μας «μη» να γίνουν κάτι εντελώς διαφορετικό. Όσο ασχολούμαστε με αυτά που είπε ο Ερντογάν, με τις φωτιές που άναψαν και με όλα όσα σβήνουν αργά τόσο θα υπάρχουν -ξαναλέω. Όσο πάλι δεν ασχολούμαστε ίσως να αφήσουμε αυτό το μέρος του εγκεφάλου μας να παραμείνει ελεύθερο για να να το γεμίσουμε με κάτι άλλο. Πιο λαμπερό, πιο ευχάριστο, πιο δικό μας.

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

305408967-935816990671937-4978153759773413602-n-BJAxm.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ο διαχρονικός θεσμός του Venice Film Festival συνεχίζεται με εκπληκτικές πρεμιέρες και λαμπερές εμφανίσεις των celebrities. Ο πάντα εκκεντρικός και γοητευτικός Harry Styles έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις. Με αφορμή την πολυαναμενόμενη ταινία, "Don't worry darling", στην οποία πρωταγωνιστεί, ο ίδιος επέλεξε να φορέσει μια ξεχωριστή δημιουργία του luxurious brand, Gucci. Με '70s cool style, σαγήνευσε ξανά τα φωτογραφικά φλας, δημιουργώντας την πιο elegant και fresh ατμόσφαιρα.

Not

shutterstock-1705737463.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Η βία δυστυχώς συνεχίζεται στη χώρα μας, με τις μορφές της να ποικίλουν. Πριν λίγες ημέρες ενημερώθηκα για ένα άσχημο περιστατικό σε καφετέρια της Καβάλας, όπου ένας 45χρονος άνδρας χαστούκισε μια εργαζόμενη γυναίκα στον χώρο εργασίας της, με την δικαιολογία ότι η ίδια καθυστέρησε να του φέρει τον καφέ του. Είναι φανερό ότι τα φαινόμενα κακοποίησης όχι μόνο δεν σταματούν, αλλά μοιάζουν να ανοίγουν ακόμη περισσότερο τις πόρτες σε εκείνους που δεν έχουν μάθει τι σημαίνει ενσυναίσθηση. Λυπάμαι...