fbpixel

Search icon
Search
Venice Film Festival 2022: Η most-talked about εμφάνιση του Harry Styles
PEOPLE & MOMENTS

Venice Film Festival 2022: Η most-talked about εμφάνιση του Harry Styles

Tα red carpet looks που ξεχωρίσαμε, plus, όλα όσα έλαβαν χώρα εχθές στον κινηματογραφικό θεσμό


Η αυλαία για την 79η γιορτή του σινεμά έχει ανοίξει εδώ και μέρες, με τις λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί να γίνονται θέμα συζήτησης και να φιγουράρουν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας παρουσιάζει και τη φετινή χρονιά τα καινούρια καλλιτεχνικά αριστουργήματα της μεγάλης οθόνης, προωθώντας με τον πιο ενεργό τρόπο τις νέες μορφές της διεθνούς φιλμογραφίας. Το θρυλικό Palazzo del Cinema di Venezia, η διαχρονική έδρα του Φεστιβάλ, άνοιξε τις πόρτες του με το πιο luxurious καλωσόρισμα, ενώ η δεύτερη μέρα ήταν εξίσου γεμάτη εκπλήξεις.

Παρακάτω, όλα τα highlights από τη χθεσινή μέρα, καθώς και τα καλύτερα red carpet looks που τράβηξαν την προσοχή μας!
img-8457.jpg


Χθες, από νωρίς το πρωί, η προσοχή όλων μας επικεντρώθηκε στον πάντα εκκεντρικό Harry Styles, ο οποίος κατέφθασε στη Βενετία πιο στιλάτος από ποτέ. Ο ίδιος εμφανίστηκε με Gucci look, το οποίο απαρτιζόταν από ένα φαρδύ vintage-looking denim, ένα βυσσινί blazer, ένα πράσινο με ροζ λεπτομέρειες cardigan από μέσα και λευκά sneakers. Ο λόγος για τον οποίο τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του ήταν οι εντυπωσιακές leopard αποσκευές του!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, "Don't Worry Darling", έκλεψε τις εντυπώσεις χάρη στο υπέροχο outfit του, πάλι με την υπογραφή του οίκου Gucci. Συγκεκριμένα, το look για το οποίο όλοι μιλούν τελευταία αποτελούνταν από ένα φαρδύ σκούρο μπλε παντελόνι, καφέ παπούτσια, μπεζ σακάκι με ρίγες κι ένα tank top, ενώ το σύνολο απογείωσε μ' ένα φουλάρι σε μπλε τόνους δεμένο στον λαιμό του. Φυσικά, δεν παρέλειψε τα πολλά δαχτυλίδια και τα βαμμένα σε μια μεταλλική απόχρωση νύχια.

fb4t4emveaav6t3.jpg


Στη συνέντευξη Τύπου, ο 28χρονος pop star αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ενασχόλησή του με την υποκριτική, λέγοντας: «Έχω κάνει μουσική λίγο περισσότερο, οπότε είμαι λίγο πιο άνετος. Αυτό που μου αρέσει στην υποκριτική είναι ότι νιώθω πως δεν έχω ιδέα τι κάνω». Και πρόσθεσε ότι θεωρεί πως «η μουσική και η υποκριτική είναι αντίθετες με πολλούς τρόπους. Το να κάνεις μουσική είναι ένα πραγματικά προσωπικό πράγμα. Υπάρχουν πτυχές της υποκριτικής όπου αντλείς από εμπειρίες που έχεις, αλλά ως επί το πλείστον προσποιείσαι ότι υποδύεσαι κάποιον άλλο. Νομίζω ότι αυτό είναι που βρίσκω πιο διασκεδαστικό σε αυτό: το παιχνίδι της προσποίησης».

Στο "Don't Worry Darling", o Styles θα υποδυθεί τον Jack, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκονται οι Olivia Wilde, Florence Pugh, Chris Pine, Gemma Chan κ.ά. Για την πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας, ο ίδιος επέλεξε ένα Gucci κοστούμι σε μπλε χρώμα, το οποίο συνδύασε μ' ένα γαλάζιο πουκάμισο μ' έντονο γιακά, καθώς και με λευκά παπούτσια.

harry-styles-venice-looks-090522-03-2000-05628d966a00485caeb79b7eb50c1f30.jpg

The best red carpet looks


img-8456.jpg
Ο Alessandro Michele και ο Marco Bizzari με Gucci
img-8460.jpg
Η Tessa Thompson με Marc Jacobs
img-8459.jpg
H Florence Pugh με Valentino
img-8458.jpg
H Olivia Wilde με Gucci
gemma-chan-at-2022-venice-film-festival.jpg
H Gemma Chan με Gucci