fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

08fe3c86-5a70-407f-b36b-514d6c6175ea.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Τον τελευταίο καιρό, λατρεύω τα earcruffs και ιδιαίτερα αυτά του brand White Bird Jewellery. Έχουν τον τρόπο να απογειώνουν οποιαδήποτε εμφάνιση, κάνοντάς την πιο cool και μοντέρνα. Χαρίζουν λάμψη στο αυτί, ενώ το πιο θετικό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως μπορούν να αφαιρεθούν πανεύκολα και να προσαρμοστούν σε κάθε look. Είναι η πινελιά που φροντίζω να μην απουσιάζει από το τελικό αποτέλεσμα της εικόνας μου, ιδίως το καλοκαίρι που χρειαζόμαστε ένα παραπάνω touch of glam.

Not

eb3b704d-f19f-4f80-8264-6f8641abaa1f.jpeg

Βαθμολογία: 3/10

Αντιθέτως δε συμπαθώ τόσο πολύ τα piercings. Από μικρή τα απέφευγα, όχι τόσο για τον πόνο αλλά κυρίως για το γεγονός πως είναι κάτι πιο μόνιμο, το οποίο μελλοντικά δε θα ήθελα πάνω μου. Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, ενώ υπάρχουν τόσες πολλές εναλλακτικές ιδέες και προτάσεις, όπως η παραπάνω, που την προτιμώ. Θα έλεγα να πειραματιστείτε με το στιλ σας, αφού πρώτα δοκιμάσετε κάτι και δείτε ότι σας ταιριάζει και μπορείτε να το υποστηρίξετε, πρώτου πάρετε την απόφαση για κάτι που μένει.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

295028977-1057361018250044-5052839530447672808-n.jpg
Image source: @yperoxes.gynaikes

Βαθμολογία: 10/10

Ένα post στις Υπέροχες Γυναίκες μού έφτιαξε την εβδομάδα. Η επιστήμη προχωρά με ραγδαία άλματα, και η κοινωνία αλλάζει καθημερινά, επιβάλλοντας να ακολουθήσουμε νέα πρότυπα και μοντέλα, αφήνοντας πίσω τα στερεότυπα και τα ταμπού του παρελθόντος Το νέο πλαίσιο για την εξωσωματική γονιμοποίηση είναι ένα πρώτο βήμα για μία ουσιαστική αλλαγή για χιλιάδες ανθρώπους και ψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή.

Not

5eb4b302-4170-4e85-a46f-e9a10a449535.webp

Βαθμολογία: 1/0

Ειλικρινά, έχει κουράσει τόσο πολύ η αρνητική  κριτική. Ο γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck έγινε αντικείμενο σχολιασμού για πολλούς κακοπροαίρετους, οι οποίοι έκαναν λόγο για την ηλικία της superstar και για το γεγονός πως αυτό το ειδύλλιο δε θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο θαυμασμού. Προσωπικά, διαφωνώ κάθετα για το ότι υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία στην οποία θα έπρεπε κάποιος να παντρεύεται. Ο γάμος γίνεται εάν κι εφόσον κάποιος το επιθυμεί, όποτε κι αν είναι έτοιμος. Η ευτυχία που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των δύο νομίζω πως δίνει την απάντηση στους haters!

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

1.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Ποτέ δεν έκρυψα την αγάπη και το ενδιαφέρον μου για την Βρετανική Βασιλική Οικογένεια. Εδώ και χρόνια του «ακολουθώ» ενώ ένα από τα αγαπημένα μου σημεία είναι φυσικά, τα looks του και τα κομμάτια που επιλέγουν να πλαισιώνουν τις εμφανίσεις τους. Αυτήν τη φορά το ενδιαφέρον μου στράφηκε στην Δούκισσα της Κορνουάλης, η οποία γιόρτασε τα 75α γενέθλια της ένα πορτρέτο της με άρωμα... Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα απεικονίζεται ευδιάθετη και χαμογελαστή στο επίσημο πορτρέτο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας, παγκοσμίως, από το Παλάτι την Κυριακή 17 Ιουλίου. Στη φωτογραφία, η μελλοντική Queen Consort κάθεται χαλαρή στο τραπέζι του κήπου, στο Ray Mill House του Wiltshire, έχοντας μπροστά της ένα μπολ με ροδάκινα και το εμβληματικό, χειροποίητο φλιτζάνι τσαγιού Kyma, σε μπλε απόχρωση από τη hand-painted συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Themis Z. Η σύζυγός του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα, δέχτηκε θερμές ευχές από το Παλάτι, με τα διεθνή μέσα να μεταδίδουν την είδηση σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ιδιαίτερες αναφορές στον εορτασμό έκαναν το BBC και το CNN. Ακόμα μία φορά που άνθρωποι της χώρας μας μαγνητίζουν το ενδιαφέρον μας χάρη στις υπέροχες δημιουργίες τους. 

Not

294038644-722679685657892-1532249714586537301-n.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Παραμένοντας στους royals, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, Harry & Meghan εμφανίστηκαν δημόσια μετά από καιρό στη Νέα Υόρκη και στα Ηνωμένα Έθνη, χωρίς όμως να προκαλείται ο ενθουσιασμός που υπάρχει πλέον κάθε φορά που η Kate Middleton κάνει κάτι αντίστοιχο. Για εμένα Meghan Markle αντικατοπτρίζει όλα αυτά που επιθυμούν οι σύγχρονες γυναίκες. Δεν μπαίνει σε καλούπια, θέλει το καλύτερο για την οικογένειά της ενώ παράλληλα δεν σταματάει να εργάζεται. Πιστεύω ότι θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρης τις συντηρητικές απόψεις που έχουν ακουστεί γι' αυτό το ζευγάρι και να δούμε λίγο διαφορετικά τα πράγματα. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

shutterstock-667865122-HC1j7.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Κάθε χρόνο, η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς celebrities, που καταφθάνουν σε αυτήν για να επισκεφθούν τα πανέμορφα νησιά της και την αυθεντική, ελληνική φιλοξενία. Έτσι και φέτος, πολλοί έχουν ήδη επιλέξει τη χώρα μας για τις διακοπές τους και μεταξύ αυτών, είναι κι η Nicole Kidman. Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood δεν αποκάλυψε την τοποθεσία της, ωστόσο, μοιράστηκε αρκετές στιγμές της μέσα από τα social media, με το απέραντο μπλε της θάλασσας να κυριαρχεί. "Σε ευχαριστώ πανέμορφη Ελλάδα", ανέφερε η Kidman στο μήνυμά της και κάπως έτσι, αποχαιρέτησε τη χώρα μας, τουλάχιστον για τώρα...

Not

shutterstock-2023892540-qkjWe.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Ο πλανήτης μας στέλνει εδώ και χρόνια τα μηνύματά του, αλλά δυστυχώς επιμένουμε να μην τον ακούμε. Φέτος το καλοκαίρι, ίσως και περισσότερο από ποτέ, άνθρωποι που γνωρίζουν, ειδικοί κι επιστήμονες, τονίζουν με κάθε τρόπο πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η κλιματική αλλαγή δεν είναι απλά μία... εύκολη ιστορία, αλλάζει τις ζωές μας, την καθημερινότητά μας. Χώρες όπως η Αγγλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία ζουν τον απόλυτο εφιάλτη το τελευταίο διάστημα, με το θερμόμετρο να ξεπερνάει ακόμη και τους 40 βαθμούς. Δεν είναι το μέλλον, είναι η πραγματικότητα. Είναι το "τώρα" και πρέπει όλοι μας να το αντιληφθούμε και να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, θα βιώσουμε ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις...

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

294055646-149458857739867-4753288699122137032-n.webp
Βαθμολογία: 10/10

Η Βανέσσα Αρχοντίδου έγινε η πρώτη Ελληνίδα που ανέβηκε και τις 8 υψηλότερες κορυφές και σε ανάρτηση της στο instagram έγραψε τα εξής: "Το project της ανάβασης στις 7 υψηλότερες κορυφες των ηπείρων του κόσμου ξεκίνησε από τον αμερικανο επιχειρηματία και λάτρη της ορειβασίας, Richard Bass, που οραματίστηκε αυτή την πρόκληση και την έφερε εις πέρας τον Απρίλιο του 1985. Τα βήματα του ακολούθησαν και άλλοι ορειβάτες, όμως o μεγάλος αλπινιστης Reinhold Messner νομιζω οτι δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτο του να ανεβαινει μια απλή κορυφή 2228 μέτρων (το Kosciuszko της Αυστραλίας) και έτσι έκανε μια παραλλαγή για να δυσκολέψει την κατάσταση. Δεδομένου ότι η κορυφή Carstensz Pyramid (ή αλλιώς Puncak Jaya) στην Παπούα βρίσκεται στην τεκτονική πλάκα της Ωκεανίας, δημιούργησε τη δική του λίστα των 7 Summits που θεωρείται δυσκολότερη, αφού το βουνό είναι 4884 μέτρα και σίγουρα πιο "απαιτητικό".

Not

shutterstock-336327542.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Ζέστη, αγάπη και πολλή υπομονή χρειάζονται αυτές οι μέρες που έρχονται μιας και ο καιρός δε λέει να ηρεμήσει. Με τη θερμοκρασία, λοιπόν, να ανεβαίνει όλοι είναι ένα βήμα πριν τις θάλασσες και περιμένουν τις άδειες τους. Και όλα αυτά γι ένα Αύγουστο που σίγουρα έχει να μας δώσει ακόμη περισσότερες αποπνικτικές ημέρες. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι και η μεγαλύτερη fan του καλοκαιριού οπότε απλώς υπομένω τις υψηλές θερμοκρασίες και περιμένω το Σαββατοκύριακο για να ξεχάσω τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Μήπως θα έπρεπε -στην Ελλάδα- όλο το καλοκαίρι να κάνουμε διακοπές;

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

toy-efripidi-me-ti-maria-kitsoy-1536x736.jpg

Βαθμολογία: 8/10

Χαίρομαι που μέχρι σήμερα στη χώρα μας υπάρχουν καλλιτεχνικά πλάσματα που παθιάζονται και λατρεύουν την τέχνη τους, ένα αγνό και έντονο συναίσθημα που μεταφέρουν σε όλους εμάς. Το ίδιο ένιωσα όταν παρακολούθησα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή τη Μαρία Κίτσου. Ανεπιτήδευτη, γοητευτική, γεμάτη με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Αυτή τη φορά, η ίδια ενσάρκωσε την Ηλέκτρα του Ευριπίδη στο θέατρο Δάσους. Ο σπαραγμός και το κλάμα της μας συγκίνησαν ιδιαίτερα, κάνοντάς μας να την χειροκροτήσουμε δυνατά και κατά τη διάρκεια της παράστασης και στην λήξη της παράστασης.

Not

alexandria-ocasio-cortez28129.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Οι αγώνες και οι διαδηλώσεις των γυναικών για να διεκδικήσουν το παγκόσμιο δικαίωμα στην άμβλωση δεν σταματούν. Όμως, οι συνθήκες είναι σκληρές και συνδέονται τις περισσότερες φορές με έντονους περιορισμούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε, αυτήν την εβδομάδα, η σύλληψη της Βουλευτή του Αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος, Alexandria Ocasio-Cortez, η οποία συμμετείχε σε διαμαρτυρία μαζί με άλλα μέλη του Κογκρέσου. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας και ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλα θύματα των συγκεκριμένων περιστάσεων...