fbpixel

Search icon
Search
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Las Vegas
PEOPLE & MOMENTS

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Las Vegas

Υπό άκρα μυστικότητα, 17 χρόνια μετά τον μεγάλο τους χωρισμό


Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Jennifer Lopez και Ben Affleck, καθώς το Σάββατο 16 Ιουλίου, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, σε μία τελετή μακριά από τα φώτα της διασημότητας, στο Las Vegas. Τέσσερις μήνες μετά την αποκάλυψη των αρραβώνων τους, έλαβαν την άδεια του γάμου τους στην Kομητεία Κλαρκ της Νεβάδα το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το People. Στη συνέχεια, παντρεύτηκαν σε μία μικρή τελετή, με λίγους καλεσμένους να δίνουν το παρών. Στο πλευρό της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, βρέθηκαν η μητέρα και τα παιδιά της πρώτης. Μάλιστα φήμες τονίζουν ότι η JLo έχει αλλάξει ήδη το όνομά της, προσθέτοντας και του συζύγου της. 

Η τραγουδίστρια, όπως έγινε γνωστό επέλεξε δύο φορέματα για την «μεγάλη» ημέρα. Το πρώτο φόρεμα ήταν ένα sleeveless white design, ενώ αργότερα άλλαξε, προτιμώντας ένα dress με δαντέλα, η οποία ξεκινούσε από τους ώμους του fashion designer, Zuhair Murad. Ένα πέπλο κοσμούσε τα κυματιστά μαλλιά της ενώ επέλεξε κι έναν ασορτί κοσρέ. Η ίδια αποκάλυψε μέσα από το newsletter της, "On the JLo",  ότι το Murad dress της  ήταν από "μια παλιά ταινία",

293829414-738972310657361-6643128666268538232-n.jpg

Το ζευγάρι και πλέον νεόνυμφοι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια, το 2002 στα γυρίσματα της ταινίας "Gigli" και έγιναν αχώριστοι. Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης κι ένα αρραβώνα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με βασικό πρόβλημα στη σχέση τους την μεγάλη έκθεση τους στα media. 

«Η Jennifer κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο. Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε. Και δεν το ήθελα αυτό», είχε δηλώσει ο ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας ότι η διασημότητας ήταν η βασική αιτία χωρισμού τους. 

293999135-193875062989802-8247672963377277582-n.jpg

Η αγάπη πάντα κερδίζει στο τέλος, και οι δύο τους βρέθηκαν μετά από 17 χρόνια, αποφασίζοντας να είναι ξανά μαζί και κάνοντας πολλούς να πιστέψουν στα παραμύθια. Το ζευγάρι ξεκαθάρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή της επανασύνδεσής του, ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στα ίδια λάθη τους παρελθόντος.

Αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Απρίλιο και σε συνέντευξή της στο People η JLo είχε δηλώσει, πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της».

«Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας», είχε δηλώσει η pop star. 

243216248-3465247377034922-661048778377070637-n.jpg

Η Jlo είχε μοιραστεί με τους θαυμαστές της την πρόταση γάμου που είχε δεχθεί από τον ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα στο newsletter της εξήγησε πώς ο Affleck της έκανε πρόταση γάμου, ενώ ήταν στο μπάνιο.

«Φανταζόσασταν ποτέ ότι το μεγαλύτερο όνειρό σας θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος (στο αφρόλουτρο), η αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. 

Live happily ever after. Congrats!