fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

324421694.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το νέο, πολυαναμενόμενο πολυτελές ξενοδοχείο Ca' di Dio άνοιξε κι επίσημα στη Βενετία. Είναι το τέταρτο ξενοδοχείο στη συλλογή VRetreats, μετά τη Ρώμη και την Ταορμίνα. Το Ca' di Dio (Riva Ca' di Dio, 2183, 30122, Βενετία) φέρει την υπογραφή της designer Patricia Urquiola, η οποία έχει καταφέρει να συνδυάζει εκπληκτικά τα στοιχεία της φύσης με τη σύγχρονη πολυτέλεια, η οποία αποπνέεται μέσα στους χώρους αυτής της καινούριας ξενοδοχειακής άφιξης. Οι γήινοι τόνοι και οι ιστορικές αναφορές του τόπου πρωταγωνιστούν.

Not

shutterstock-2126295896-2-vtkjH.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Από την άλλη πλευρά, ο κόσμος αντικρίζει τη φρικτή πραγματικότητα που επικρατεί στην Ουκρανία. Αντίθετα με ό,τι προσπαθεί να αναπτυχθεί στον υπόλοιπο πλανήτη, εκεί κυριαρχούν μόνο καταστροφές, με τους κατοίκους να βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, ενώ μαζί τους χάνονται και τόσοι άνθρωποι κάθε λεπτό. Ας προσευχηθούμε να είναι αυτές οι τελευταίες μέρες του πολέμου...

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

fn5vo8sxiagzgle-4kWyY.jpg

Βαθμολογία: 8/10

Είναι σημαντικό να αναδεικνύεται και η άλλη -πιο ανθρώπινη- πλευρά των celebrities. Σε αυτό βασίστηκε και η Bella Hadid στην πιο πρόσφατη φωτογράφιση και συνέντευξη που έδωσε για τη βρετανική Vogue, όπου μίλησε για την πιο «σκοτεινή» πλευρά του κατά τα άλλα λαμπερού lifestyle της. Μεταξύ άλλων, είπε: «Ήμουν η άσχημη αδερφή. Ήμουν η μελαχρινή. Όχι τόσο cool όσο η Gigi, όχι τόσο εξωστρεφής. Αυτό έλεγαν για εμένα. Και, δυστυχώς, όταν σου λένε κάτι τόσες φορές, το πιστεύεις». Η ίδια, ωστόσο, είναι η απόδειξη πως η σκληρή δουλειά ανταμείβεται! 

Not

evs-anakriths-anagnostopoylos-drasths-glyka-nera-5.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Η υπόθεση από τα Γλυκά Νερά δείχνει να μην κλείνει ποτέ... Στις πρόσφατες δηλώσεις του, ο συζυγοκτόνος ισχυρίστηκε πως δεν είχε ασκήσει ποτέ βία στην Καρολάιν, αλλά αντίθετα όταν έβγαινε «εκτός εαυτού» ξεσπούσε μόνο κάποιες φορές σε αντικείμενα, αλλά και πως η ίδια έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή. Περιττές δηλώσεις που δεν έχουν πια κανένα νόημα, και δεν δείχνουν σίγουρα καμία μεταμέλεια.  

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

good-job-nicky.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ένας από τους νέους καλλιτέχνες που ξεχωρίζω είναι ο Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς Good Job Nicky. Για πρώτη φορά τον άκουσα τον Οκτώβριο του 2020 όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα παρακολουθώ την πορεία του. Πρόσφατα παρουσίασε το τραγούδι του που είχε προταθεί για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision με τίτλο "Heaven Is Sin" - αλλά ωστόσο δεν θα ταξιδέψει στο Τορίνο. Πρόκειται για μία μπαλάντα κι είναι το 4ο και τελευταίο κεφάλαιο του cinematic project, που ξεκίνησε με τα τρία προηγούμενα τραγούδια -«Realize», «Too Hard», «Do The Gods Cry»-. Αν δεν γνωρίζετε μέχρι τώρα τον Good Job Nicky σας προτείνω να τον ακούσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μία υπέροχη φωνή με εξαιρετικές μελωδίες. Είναι υπέροχο που η Ελλάδα συνεχίζει να βγάζει νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες. 

Not

cb2c4379e5c2e947e60800fd31efa923.jpg
Βαθμολογία: 6/10

Από την άλλη πλευρά σκέφτομαι πως υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες, τους οποίους συχνά αγνοούμε. Η ελληνική καλλιτεχνική σκηνή είναι γεμάτη από «μικρά» διαμάντια που πραγματικά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω ποιος ευθύνεται πραγματικά γι' αυτήν την κατάσταση. Εμείς οι ίδιοι ως ακροατές που δεν κάνουμε την κατάλληλη έρευνα κι επιλέγουμε να βαδίζουμε σε γνωστά μονοπάτια ή το ότι δεν γίνεται η σωστή προβολή από τα μέσα; Αν αγαπάτε τη μουσική όσο εγώ σας προτείνω να αρχίσετε να ψάχνετε λίγο καλύτερα και σε διάφορες αντίστοιχες πλατφόρμες, όπως είναι το Spotify. Θα εντυπωσιαστείτε με όσα θα ανακαλύψετε. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

unnamed.png

Βαθμολογία: 10/10

Η αλήθεια είναι πως οι αδερφές Kardashians προσπαθούν πάντα να είναι αψεγάδιαστες, μοιράζονται μόνο τις ευχάριστες στιγμές τους με τους followers τους και γενικότερα, δημιουργούν μία fake -αν μπορούμε να το πούμε αυτό- εικόνα της «ιδανικής» ζωής τους. Η αλήθεια ωστόσο δεν είναι πάντα αυτή. Δεν μπορεί να είναι όλα εύκολα, δεν μπορεί να είναι ιδεατά. Έτσι, τώρα που η Kylie Jenner μίλησε για τη ζωή της μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, μας έκανε να την εκτιμήσουμε λίγο περισσότερο. Ο λόγος είναι απλός. Είναι η πρώτη φορά που μίλησε τόσο αληθινά! «Η περίοδος μετά τον τοκετό δεν είναι εύκολη. Αυτή η εμπειρία μου ήταν λίγο δυσκολότερη, σε σχέση με εκείνη της κόρης μου. Δεν είναι εύκολο, πνευματικά και σωματικά όλο αυτό είναι τρελό! Δε θα ήθελα να το κρύψω αυτό, γιατί πιστεύω ότι άλλες μαμάδες, που είναι στην ίδια κατάσταση, μπορεί να διαβάσουν κάτι και να πιεστούν παραπάνω», ανέφερε με απόλυτη ειλικρίνεια η Kylie κι επιτέλους συμφωνούμε μαζί της!

Not

rihanna-0-1.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Η Kylie έφερε πρόσφατα στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της κι από την άλλη η Rihanna θα γίνει πολύ σύντομα μητέρα, για πρώτη φορά. Η διάσημη τραγουδίστρια απολαμβάνει τις εύκολες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές της εγκυμοσύνης της, που όπως είπε πρόσφατα αυξάνονται συνεχώς, ωστόσο, παράλληλα ακολουθεί πιστά το -γεμάτο υποχρεώσεις- πρόγραμμά της. Αυτήν τη φορά, η Rihanna πραγματοποίησε μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλαίσιο του launch του brand της, Fenty Beauty στο ULTA Beauty και φόρεσε ένα crop top, το οποίο συνδύασε με χαμηλοκάβαλη φούστα με παγιέτες κι ένα belly chain. Και σε αυτή την περίπτωση -ωστόσο- τα αρνητικά σχόλια για τη στιλιστική επιλογή της τραγουδίστριας ήταν πολλά και κυρίως στα social media, γυναίκες της άσκησαν πολύ σκληρή κριτική. Πόσο κρίμα όλο αυτό; Για ποιο λόγο δηλαδή να μην στηρίξουμε η μία την άλλη και να μην πούμε ένα «μπράβο» σε μια γυναίκα που είναι έγκυος, αλλά θέλει να αισθάνεται καλά, φορώντας τα ρούχα που της αρέσουν; Γιατί πρέπει να θεωρούμε πια ότι μπορούμε να έχουμε άποψη για όλα;