fbpixel

Search icon
Search
Rihanna: Γι' αυτό λατρεύουμε λίγο περισσότερο το απόλυτο idol τώρα που είναι έγκυος
PEOPLE & MOMENTS

Rihanna: Γι' αυτό λατρεύουμε λίγο περισσότερο το απόλυτο idol τώρα που είναι έγκυος

Μία μαχήτρια από τα Barbados που μας δείχνει μία άλλη πτυχή του χαρακτήρα της


Είναι μία γυναίκα διαφορετική από όλες τις άλλες. Μία γυναίκα που έχει βιώσει πολλά στη ζωή της, έχει υποστεί κακοποίηση, έχει μοιραστεί τις «σκοτεινές» της στιγμές με το κοινό και δε φοβήθηκε ποτέ να μιλήσει ελεύθερα για όλα. Αυτή τη φορά, η Rihanna μας δείχνει μία διαφορετική πλευρά της, την πιο ευαίσθητη, την πιο χαλαρή κι ίσως, αυτήν που μας αρέσει περισσότερο! Η πασίγνωστη τραγουδίστρια βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Η Rihanna κι ο Asap Rocky επιβεβαίωσαν τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, με τους paparazzi να τους εντοπίζουν στη χιονισμένη Νέα Υόρκη, όταν έκαναν τη βόλτα τους, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να «μιλάει» από μόνη της και να ξεχωρίζει μέσα στο ιδιαίτερο pink coat του οίκου Chanel που επέλεξε για την εμφάνισή της. Είναι στα καλύτερά της, απολαμβάνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της κι εμείς, την λατρεύουμε περισσότερο από ποτέ!

Μία... διαφορετική Rihanna!

Early life

Γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1988 και μεγάλωσε σε ένα μικρό σπίτι στα Barbados. Για την Rihanna, τα πρώτα χρόνια της ζωής της ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολα, ωστόσο, κατάφερε να χρησιμοποιήσει τη μουσική ως τρόπο για να ξεφύγει από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της, που ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Η ίδια, εξομολογήθηκε αρκετά χρόνια μετά -στο πλαίσιο συνέντευξής της- πως τον είχε δει πολλές φορές να χτυπάει τη μητέρα της μπροστά στα μάτια της, ενώ αργότερα, δέχθηκε κι αυτή διάφορες επιθέσεις. Προσπάθησε να μπει ανάμεσά τους, να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο και τελικά, όταν ήταν 14 ετών, οι γονείς της χώρισαν, με τη Rihanna να αναλαμβάνει τη φροντίδα του μικρότερου αδελφού της, ενώ η μητέρα της εργαζόταν πολλές ώρες.

rihanna1.jpg

«Μεγάλωσα γρήγορα, σαν να είμαι η δεύτερη μαμά», έχει πει σε άλλη συνέντευξή της. Το 2013, κατάφερε να βάλει τον πατέρα της σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης στο Malibu, ενώ πλέον, η σχέση τους βρίσκεται σε ένα πολύ καλύτερο στάδιο. Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια, να μεσολαβήσουν πολλές συζητήσεις και τεράστια προσπάθεια, αλλά πήραν την απόφαση να βάλουν ένα τέλος σε όλη αυτή τη «διαμάχη» και να βρουν έναν τρόπο να συμβιώσουν. Η μουσική ήταν από μικρή βασικό κομμάτι της ζωής της. Ήταν η μεγάλη της αγάπη, το πάθος της. Το 2003, δημιούργησε μία μπάντα με τις συμμαθήτριές της και λίγο αργότερα, βρέθηκε στο δρόμο της ο διάσημος Αμερικανός παραγωγός, Evan Roger, που έκανε διακοπές μαζί με τη σύζυγό του στην περιοχή της.

Αυτό ήταν! Τη λάτρεψε αμέσως κι ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά καθόρισε τη ζωή και την καριέρα της. Ταξίδεψε στις ΗΠΑ κι έφτιαξε ένα demo τεσσάρων τραγουδιών που περιλάμβανε το Pon de Replay, που έγινε και το πρώτο της single, ενώ μετακόμισε επίσημα εκεί όταν έγινε 16 ετών. «Όταν έφυγα από τα Barbados, δεν κοίταξα πίσω. Ήθελα να κάνω αυτό που έπρεπε, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε να μετακομίσω στην Αμερική». Τα λόγια της περιγράφουν επακριβώς τα συναισθήματα και τις σκέψεις της. Ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό της και τα κατάφερε!

Η εκτόξευση και το νέο χτύπημα

rihanna.jpg

Από την πρώτη στιγμή η επιτυχία της ήταν τεράστια και το κοινό τη λάτρεψε. Έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Def Jam, μίας εκ των σπουδαιότερων δισκογραφικών εταιριών, ενώ περίπου οκτώ μήνες αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με το όνομα «Music of the Sun», το οποίο έγινε πλατινένιο. Το επόμενο άλμπουμ της, ήταν το «A Girl Like Me», που κυκλοφόρησε το 2006, ενώ ακολούθησε το «Good Girl Gone Bad». Η καριέρα της πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, κέρδισε αμέτρητα βραβεία και συνεργάστηκε με τα σπουδαιότερα ονόματα της μουσικής, ενώ το 2017 η απόφασή της να ιδρύσει το δικό της beauty brand με καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, τη Fenty Beauty, προκάλεσε αίσθηση!

Δοκίμασε τις δυνάμεις της σε ένα νέο χώρο, τόλμησε και για μία ακόμη φορά, δικαιώθηκε. Επειδή όμως είναι ξεκάθαρο πως η Rihanna δεν εφησυχάζει ποτέ, έκανε δυναμική είσοδο και στον κόσμο της μόδας, δημιουργώντας διάφορες clothing σειρές που έφεραν την υπογραφή της. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο, το γεγονός ότι έγινε γνωστό πρόσφατα ότι είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος μουσικός όλων των εποχών. Τα πράγματα στην καριέρα της εξελίχθηκαν ιδανικά, ωστόσο, στην προσωπική της ζωής κλήθηκε πολλές φορές να δώσει τεράστιες μάχες. Εκτός από τον πατέρα της, στη ζωή της μπήκε παλαιότερα ένας ακόμη άνδρας με κακοποιητική συμπεριφορά. Η σχέση της με τον διάσημο τραγουδιστή Chris Brown, απασχόλησε έντονα το κοινό και μπορεί να έμοιαζαν το ιδανικό ζευγάρι, όμως η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

Όταν έσβηναν τα φώτα, ο Brown μετατρεπόταν σε έναν άγριο άνδρα, που κακοποιούσε και ξυλοκοπούσε την τραγουδίστρια. Η Rihanna υπέμεινε πολλά, αλλά όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει, το έκανε με τεράστιο θάρρος! Τη βραδιά των 51ων Ετήσιων Βραβείων Grammy το 2009 τη χτύπησε με φοβερή αγριότητα, με την ίδια να μοιράζεται τις σοκαριστικές φωτογραφίες της με το κοινό, προκαλώντας ένα μεγάλο σοκ! Ο Chris Brown καταδικάστηκε σε 5ετή αναστολή, παραδεχόμενος την ενοχή του κι η Rihanna κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή της, όντας πιο δυνατή. 

The New Era

3-gfesr-jnKQn.jpg

Έχοντας περάσει πολλά, έχοντας βιώσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις, η τραγουδίστρια κι επιχειρηματίας έμοιαζε πάντα πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες. Ήταν απόμακρη, απέφευγε τα πολλά λόγια, ήταν απρόσιτη. Τα sexy looks της, ήταν αυτά που συνήθως αποτελούσαν θέμα συζήτησης, με την ίδια να απολαμβάνει την επιτυχία της, μακριά από όλους κι από όλα. Η Rihanna δεν αγαπούσε ποτέ τα φώτα, αλλά δεν το έκρυψε και ποτέ. Σίγουρα, δεν ήταν από τις γυναίκες που μιλούσαν συχνά δημόσια για την επιθυμία τους να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και πλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωρίσουμε και την άλλη της πλευρά. Την πιο ευαίσθητη, την πιο τρυφερή κι ίσως και την πιο ελκυστική. Η σχέση της με τον Asap Rocky ήρθε να φέρει -κυριολεκτικά- τα πάνω-κάτω στη ζωή της.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2021 στο Met Gala και κάπως έτσι, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω του. Απολάμβαναν τον έρωτά τους, ζούσαν μαζί την κάθε στιγμή και μερικές εβδομάδες πριν, οι φωτογραφίες από τη βόλτα της με τον αγαπημένο της στη χιονισμένη Νέα Υόρκη έκαναν το γύρο του κόσμου. Ο λόγος; Η Rihanna μας έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα κι επιβεβαίωσε της φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος. Η εγκυμοσύνη αυτή την άλλαξε σημαντικά και τη βοήθησε να «ξεκλειδώσει» νέες πτυχές του χαρακτήρα της, βιώνοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Άλλωστε, τα λόγια της σε πρόσφατη συνέντευξή της αποτυπώνουν πλήρως τα συναισθήματά της: «Είναι πρόκληση η εγκυμοσύνη, το διασκεδάζω. Ακόμα και το να επιλέξω ρούχα έχει πλάκα. Το χαίρομαι πραγματικά, που δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τι θα φορέσω ή να έχω το άγχος για να κρύψω την κοιλίτσα μου. Μπορεί να νιώθω λίγο πιο «γεμάτη», αλλά δε με επηρεάζει άσχημα. Άλλωστε, περιμένω μωρό, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν στιγμές, που το μόνο που θέλω είναι να είμαι ατημέλητη και να τεμπελιάζω στον καναπέ. Όμως, μετά βάζω λίγο κραγιόν, λίγο ρουζ και νιώθω καλύτερα, σαν να μεταμορφώνομαι. Όταν το άκουγα αυτό από άλλες γυναίκες, δεν το καταλάβαινα, όμως τώρα μπορώ να πω ότι ισχύει». 

Το απόλυτο idol

Η αλήθεια είναι πως στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, ότι η μόδα άλλαξε σημαντικά κι έκανε focus και στις εγκυμονούσες γυναίκες. Δημιουργήθηκαν ειδικές σειρές και collections και σίγουρα, δεν είναι δύσκολο πλέον για καμία μέλουσα μητέρα να βρει εκείνα τα pieces που την κάνουν να αισθάνεται όμορφα και την συντροφεύουν σε κάθε της ημέρα. Ωστόσο, η Rihanna έρχεται τώρα να μας δείξει κάτι τελείως διαφορετικό! Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της, η τραγουδίστρια δεν έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις, με τα looks της να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο!


Την είδαμε να φοράει ένα jean, με ένα ροζ πανωφόρι του οίκου Chanel και πολλά χρυσά κοσμήματα, την είδαμε με αποκαλυπτικά top που αναδείκνυαν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και τώρα, πραγματοποίησε μία ακόμη άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. H Rihanna βρέθηκε στο event για το λανσάρισμα της νέας σειράς ομορφιάς της εταιρίας της, Fenty Beauty και πόζαρε όλο χαρά, φορώντας εφαρμοστό see through παντελόνι, με ένα πράσινο top με κρόσσια από το The Attico κι ήταν απλά εκθαμβωτική! Με την εμφάνισή της αυτή -φυσικά- έστειλε ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα κι αυτό είναι, ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να φοράει ό,τι πραγματικά θέλει, όποτε το θέλει σε οποιαδήποτε συνθήκη και περίοδο της ζωής της. Μας έδειξε ότι μία γυναίκα που είναι έγκυος, μπορεί να αναδείξει τη θηλυκή και sexy πλευρά της. Η Rihanna δεν έχει όρια. Έχει περάσει πολλά, αλλά κατάφερνε πάντα να βγαίνει πιο δυνατή. Σε λίγο καιρό, θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και το σίγουρο είναι, πως έχει ακόμη πολλά να μας δείξει...