fbpixel

Search icon
Search
Gigi Hadid: Με ποιον τρόπο στηρίζει τα νέα κορίτσια στον χώρο του modeling;
PEOPLE & MOMENTS

Gigi Hadid: Με ποιον τρόπο στηρίζει τα νέα κορίτσια στον χώρο του modeling;

Το supermodel σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, με ultra fashionable χαρακτήρα


Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα supermodels της γενιάς της, μετρώντας τη μία μεγάλη δουλειά μετά την άλλη. Η Gigi Hadid είναι η επιτομή του success story, με την καριέρα της να λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για εκκολαπτόμενα μοντέλα. Η ίδια, μέσα από την απίστευτη, φυσική γοητεία της, αλλά και το low profile που διατηρεί, έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, απασχολώντας τα media για κάθε νέο της βήμα, καθώς και για την προσωπική της ζωή.

Παρά το γεγονός πως τη θαυμάζουμε στα περισσότερα runways των μεγαλύτερων οίκων, η ίδια δε συνηθίζει να ποζάρει ως cover girl για τα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών. Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο λόγος για τον οποίο η ίδια, παρά τις συνεχείς προτάσεις, προτιμά να μένει πιστή σε συγκεκριμένες δουλειές;

Το διάσημο μοντέλο μίλησε στο InStyle, αποκαλύπτοντας τον λόγο γι' αυτήν της την απόφαση, και αποδεικνύοντας με τον τρόπο της το πόσο πολύ στηρίζει νέα κορίτσια, με σκοπό να εξελιχθούν και να «χτίσουν» τη δική τους λαμπρή καριέρα.

273004987-145557531236610-7679624948508468002-n.jpg
The cover


Ποζάροντας για το τεύχος Μαρτίου του iconic περιοδικού με μια εντυπωσιακή δημιουργία της Off-White, η Gigi βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, όπως άλλωστε ξέρει να κάνει πολύ καλά στα χρόνια της καριέρας της. Μια fashionable φωτογράφηση, αλλά κυρίως ένα interview διαφορετικό από τα υπόλοιπα, μιας και δεν την έχουμε συνηθίσει να δίνει πολλές συνεντεύξεις και να μιλάει ανοιχτά για όλα όσα την απασχολούν.

Σε ό,τι αφορά στην τρέχουσα επικαιρότητα, πολύ πρόσφατα πληροφορηθήκαμε πως η ίδια έχει υπογράψει συμβόλαιο με την πλατφόρμα του Netflix. Συγκεκριμένα, θα συμπαρουσιάσει με τον Tan France το show του Next In Fashion. Μια παραγωγή στην οποία εύκολα θα μπορούσε να «κουμπώσει» η ίδια, δεδομένης της εμπειρίας της και της επαφής που έχει με τον χώρο.

273179813-1345167675951244-3676981249787013909-n.jpg


Δεν ξεχνάμε, στο μεταξύ, πως τα προηγούμενα χρόνια για την ίδια ήταν γεμάτα με τα πιο δυνατά συναισθήματα της ζωής της, με highlight της γέννηση της κόρης της, που την έχει αλλάξει θεαματικά. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός πως χώρισε με τον Zayn Malik, κατηγορώντας τον για βίαιη συμπεριφορά απέναντί της.

Μιλώντας στην Laura Brown, θυμήθηκε μεταξύ άλλων τα παιδικά της χρόνια και το πόσο αλλού κατευθυνόμενη ήταν σε ό,τι αφορά στο μέλλον της. Είπε χαρακτηριστικά: «Όταν θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, σκέφτομαι την τρελή, εκστατική βολεϊμπολίστα. Ήμουν αυτή η δυνατή φωνή. Μου άρεσε ο αθλητισμός, μου άρεσε να είμαι σε ομάδα, μου άρεσε το σχολείο και οι φίλοι μου. Αυτό είναι που μου έρχεται φυσικά. Αλλά όταν οι άνθρωποι άρχισαν να με γνωρίζουν για πρώτη φορά, έλεγαν, "Ω, η μαμά της ήταν η Yolanda Hadid στο The Real Housewives of Beverly Hills. Αυτή είναι η ζωή της." Αλλά αυτή δεν ήταν η ζωή μου ή μέρος της ενηλικίωσής μου. Η μαμά μου δεν ήταν στην τηλεόραση μέχρι που ήμουν τελειόφοιτη στο λύκειο. Ήταν περίεργο για εμένα. Γύριζα σπίτι από το σχολείο κι έξω θα υπήρχαν φορτηγά παραγωγής. Ανέβαινα τη σκάλα κατευθείαν για το δωμάτιό μου, ώστε να μην χρειάζεται να πάω να πω ένα γεια στη μαμά μου στην κουζίνα».

1515753515-gigi-bella-yolanda.jpg
Οι αδερφές Hadid με τη μητέρα τους, Yolanda Hadid


Κάπως έτσι, λοιπόν, κατανοούμε το γεγονός πως η Gigi δεν επηρεάστηκε τελικά και τόσο πολύ από την καριέρα και τη φήμη της μητέρας της, και άρα δεν οδηγήθηκε εξαιτίας της στο modeling. Το ίδιο ισχύει και για την αδερφή της, Bella Hadid.

«Υπάρχουν περιοδικά στα οποία λέω όχι, γιατί θα προτιμούσα μια άλλη κοπέλα να έχει την ευκαιρία να πάρει αυτό το εξώφυλλο. Δεν χρειάζεται να ξανακάνω το ίδιο εξώφυλλο αν η καριέρα κάποιου άλλου μπορεί να εκτοξευθεί χάρη σε αυτό», με αυτά τα λόγια συνέχισε την κουβέντα της με την Brown. Ίσως αυτό να είναι μια απόδειξη για το πόσο πολύ επιλέγει να στηρίζει τις κοπέλες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους στον χώρο της μόδας.

272968082-2171797822960796-6292718196286385255-n.jpg


Μάλιστα, η ίδια τοποθετήθηκε και στα φίλτρα του Instagram, λέγοντας: «Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τα νέα κορίτσια, γιατί έτσι έχουν ανατραφεί». Ο κόσμος πιστεύει ότι τα μοντέλα ποντάρουν πάντα στην τελειότητα, αλλά όταν κοιτάζω την οθόνη του υπολογιστή, δεν ελέγχω αν φαίνομαι καλή. Βλέπω τον εαυτό μου ως μέρος της εικόνας. Νομίζω ότι ένα καλό μοντέλο πρέπει να βγάλει τη δική του γνώμη για την εμφάνισή της έξω από την εξίσωση, γιατί κάθε φωτογράφος, στιλίστας και makeup artist θα δει τι είναι όμορφο με διαφορετική ματιά. Δεν είναι αυθεντικό αν προσπαθείτε να ελέγξετε το δημιουργικό μέρος τόσο πολύ ώστε να φαίνεστε πάντα ίδιες», λέει, τονίζοντας το νόημα της διαφοροποίησης και της μοναδικότητας του κάθε ανθρώπου.

Όσον αφορά στις δικές της επιλογές για τη χρήση των φίλτρων, η ίδια περιγράφει: «Εκτιμώ το πρόσωπό μου για τις περίεργες γωνίες του. Χρησιμοποιώ τα χαριτωμένα φίλτρα, σίγουρα. Μερικά από αυτά είναι πολύ έντονα για εμένα. Αλλά νομίζω ότι όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς, τόσο πιο φυσιολογικό γίνεται, επομένως πρέπει να κάνεις αυτή τη ρεαλιστική συζήτηση εσωτερικά, όπου λες, "Δεν μπορώ να το κάνω αυτό όλη την ώρα"».

gigi-hadid-by-yulia-gorbachenko-instyle-march-202212.jpg
Ένα supermodel που εστιάζει σε όσα την κάνουν να διαφέρει και που ποντάρει στη δύναμη της φυσικής ομορφιάς!

Φωτογραφίες: InStyle