fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

a-model-walks-the-runway-during-gucci-love-parade1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η μαγεία της μόδας ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τις υπερπαραγωγές που ήδη ξεκίνησαν να παρουσιάζονται όπως το show Gucci στο LA και το Chanel στο εξωτικό Dubai θυμίζοντας τις παλιές καλές ημέρες που ο φόβος της πανδημίας ακουγόταν σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Να που πάλι η μόδα αποκτά την λάμψη που της αξίζει και μάλιστα σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό λόγω της πολύχρονης στέρησης. Enjoy!

Not

unnamed.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Όσο κι αν γίνονται αξιέπαινες προσπάθειες στην ελληνική μόδα, υπάρχει πολύς δρόμος για να εκτιμηθεί ανάλογα από το διεθνές κοινό. Όπως και να 'χει σημαντικά βήματα έχουν γίνει κι αυτό μας κάνει αληθινά περήφανους.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Ηot

unnamed-ZaIZo.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης είναι γεγονός και η πόλη μας το υποδέχεται και πάλι με συναρπαστικές πρεμιέρες και ιδιαίτερα events. Φέτος, καταλάβαμε πόσο πολύ μας είχε λείψει ο θεσμός -δεδομένου ότι πέρσι ήταν διαδικτυακά-, χαρίζοντας ακόμα περισσότεροι αισιοδοξία στις μέρες μας και κάνοντάς μας να έρθουμε σε επαφή με την τέχνη με ακόμα έναν τρόπο.

Not

shutterstock-17510117061.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Από την άλλη, ερχόμαστε σε επαφή με μια Θεσσαλονίκη που πολλές φορές αδικείται εξαιτίας των καθόλου καθαρών δρόμων του κέντρο, για τους οποίους ευθυνόμαστε κυρίως εμείς οι ίδιοι. Είναι πραγματικά κρίμα να μην εστιάζουμε στη μοναδική γοητεία αυτής της πόλης, καθώς και στις ευκαιρίες για βόλτα που μπορεί να δώσει σε κατοίκους κι επισκέπτες.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

thrive-wh.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τη φετινή σεζόν είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, η Wellinghton boots. Οι απανταχού fashionistas μας έχουν δείξει με τον καλύτερο τρόπο πως να τις εντάξουμε στα καθημερινά μας, all day long σύνολα. Αυτές που ξεχωρίζω εγώ είναι του brand Glamazons, οι οποίες κάνουν την εμφάνισή τους σε λευκό και μαύρο χρώμα, για ευελιξία και πρακτικότητα. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και να παραμείνετε stylish και άνετες από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα.


Not

screenshot-3.png

Βαθμολογία: 6/10

Η δημιουργία καθημερινών συνόλων πρόκειται για μία εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία. Ειδικά, όταν ο καιρός δεν συνάδει καθόλου με την εποχή. Η υψηλές θερμοκρασίες για τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου με δυσκολεύουν αρκετά ώστε να συνδυάσω κομμάτια, τα οποία μπορούν να με συνοδεύσουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτά που μ' έχουν βοηθήσει; Loose pants, cardigans, oversized shirts και φυσικά statement coats.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

paliospirou-axdw-c.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μία γυναίκα που είδε ολόκληρη την καθημερινότητά της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη. Δέχθηκε μία άγρια επίθεση, από μία άλλη γυναίκα που προφανώς αντιμετώπιζε κι αντιμετωπίζει αρκετά θέματα, έδωσε μάχη αρχικά για να κρατηθεί στη ζωή και στη συνέχεια, βρέθηκε αντιμέτωπη με μία νέα πραγματικότητα. Πάνω από όλα όμως, είναι μία πολύ δυνατή προσωπικότητα, που αποτελεί σύμβολο για εκατομμύρια άλλες. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω, στάθηκε στο δικαστήριο απέναντι από το πρόσωπο που προσπάθησε να της πάρει τη ζωή μέσα από τα χέρια κι έδωσε τη δική της, ηχηρή απάντηση. Γνωρίζει πως έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά της να διανύσει, αρκετές μάχες, αλλά δε φοβάται. Η εικόνα της στην Εβδομάδα Μόδας προκαλεί θαυμασμό και τεράστια συγκίνηση. Ήταν υπέρλαμπρη και δικαίως συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της. Η Ιωάννα δεν το βάζει, κάτω, προχωράει και δείχνει το δρόμο σε όλες εμάς!

Νot

unnamed-ddHuo.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Έχουν δοθεί ομηρικές μάχες, για να καταφέρουμε το 2021 να θεωρήσουμε πως κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Για να μπορέσουμε όλοι μας να αναγνωρίσουμε πως κανείς δεν μπορεί να κρίνει τον άλλον, πως το bullying προφανώς ΔΕΝ έχει θέση σε μία σύγχρονη κοινωνία. Κι όμως! Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, μετά από τα αμέτρητα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, που θεωρούν πως είναι -προφανώς- ανώτεροι και μπορούν να κρίνουν τους άλλους για τα κιλά, την εμφάνιση, την εθνικότητά τους και πολλά, πολλά άλλα. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που μέσα από τα social media σε άλλες περιπτώσεις φορούν τον μανδύα της ηθικής και θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο λειτουργούν ως υγιή πρότυπα. Για τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Στο χέρι μας είναι να αναδεικνύουμε ανθρώπους και χαρακτήρες που πραγματικά έχουν να προσφέρουν κάτι κι από εκεί και πέρα, οι ίδιοι καλούνται να διαχειριστούν σωστά την -όποια- δημοσιότητα αποκτούν.

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

screenshot-1-Mv3mo.png

Βαθμολογία: 9/10

Αν τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένας άνθρωπος που αλλάζει τη ροή του πλανήτη τότε σίγουρα αυτός ακούει στο όνομα του Elon Musk. Ο άνθρωπος με τις τρελές ιδέες και ο άνθρωπος πίσω από τις πιο innovative ανακαλύψεις έχει τη δύναμη να ανεβοκατεβάζει τις τιμές των crypto, να δημιουργεί αμάξια του μέλλοντος, να στέλνει ανθρώπους στο διάστημα δωρεάν και από ότι φαίνεται είναι διατεθειμένος να δωρίσει 6 δις. δολάρια για να εξαλείψει την πείνα. Πολλοί τον κατηγορούν για κυνισμό. Εγώ ως απλός παρατηρητής λέω πως κανένας μέχρι τώρα δε το τόλμησε.

Not

screenshot-2.png

Βαθμολογία: 2/10

Η οδηγική συμπεριφορά στην Ελλάδα «μπάζει». Πολύ λαϊκό και μπανάλ σαν έκφραση αλλά δυστυχώς αυτό αποδεικνύεται καθημερινά με τους θανάτους να περισσεύουν. Αυτό το βλέπεις όταν σταματάς με το αμάξι στη διάβαση και ο κόσμος διστάζει να περάσει. Αυτό το βλέπεις όταν είσαι πεζός και οι άλλοι θεωρούν παράδοξο το ότι απαιτείς το δικαίωμα σου στο να πατήσεις τη διάβαση. Αυτό το βλέπεις όταν άνθρωποι χάνονται και πλέον το θεωρούμε κανονικότητα.