fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
SKG STORIES

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

21w16-cruise2-OHp2D.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Ο γαλλικός οίκος Dior ανακοίνωσε ότι η συλλογή cruise 2022 θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα στις 17 Ιουνίου. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο brand επιλέγει τη χώρα μας, καθώς το 1951 η φθινοπωρινή κολεξιόν φωτογραφήθηκε στην Ακρόπολη. Νιώθω μεγάλη χαρά και ευτυχία και περιμένω με αγωνία να μάθουμε περισσότερα!

Not

unnamed-4.jpeg

Βαθμολογία: 5/10

Ο καιρός των τελευταίων ημερών δε θυμίζει σε τίποτα την άνοιξη και πόσο μάλλον τέλος Απριλίου. Ελπίζω όλο αυτό να αλλάξει σύντομα, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο και στη διάθεση και την ψυχολογία μας.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

img-5875.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το άνοιγμα της εστίασης σε μερικές ημέρες από τώρα, είναι ίσως μια από τις πιο θετικές ειδήσεις που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα. Μια νέα αρχή και πάλι μάς κεντρίζει το ενδιαφέρον, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι που βρίσκεται τόσο κοντά. Με τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, όλα δείχνουν να οδεύουν προς το καλύτερο από εδώ και στο εξής.

Not

img-5877.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Αυτή η εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στη Γη. Παρά τις όλες προσπάθειες και κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται ανά καιρούς, λίγοι είναι αυτοί που προσπαθούν ουσιαστικά να υιοθετήσουν ένα πιο βιώσιμο lifestyle, μέσα από απλές, καθημερινές συνήθειες. Πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να μολύνουν το περιβάλλον και το χειρότερο είναι πως δεν μπορούν να το αντιληφθούν. Το μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας ας είναι λίγο πιο «πράσινο», με αντιλήψεις και κινήσεις που λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο φιλικά προς το περιβάλλον. Είναι στο χέρι μας!

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

the-bold-type-seaosn-three-main-imge-1.webp

Βαθμολογία: 10/10

Η σειρά The bold type είναι η καλύτερη μετά το The Crown που έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες σεζόν. Αφορά τρεις φίλες, οι οποίες εργάζονται σ' ένα fashion περιοδικό, σε διαφορετικές θέσεις η κάθε μία. Πρόκειται για μία χαλαρή και ευχάριστη σειρά, με πολλή μόδα και τις εξελίξεις που συμβαίνουν στις ζωές των τριών αυτών γυναικών. Μάλιστα, τον Μάιο θα κάνει την έναρξή του και ο 5ος αλλά και τελευταίος κύκλος της σειράς. Αν δεν το έχετε δει, σας το συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Not

seaspiracy-netflix-documentary.jpeg

Βαθμολογία: 2/10

Παραμένοντας στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix, θα αναφερθώ στο ντοκιμαντέρ Seaspiracy, το οποίο με σόκαρε στην κυριολεξία. Αφορά τις θάλασσες, το σημαντικό ρόλο που έχουν στην κλιματική ααλλαγή και την παράνομη αλιεία, η οποία ευθύνεται για όλα. Ο Ali Tabrizi, είναι Βρετανός σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ. Κάντε αυτήν τη χάρη στον εαυτό σας και παρακολουθήστε το. Μετά το τέλος του δε θα σκέφτεστε πια το ίδιο. 

Αγάπη Γαβριηλίδου 

Hot

photo-1546277963-e15afef0454a.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Είναι πολύ όμορφο να συνομιλείς με ανθρώπους άλλης εθνικότητας, που ζουν στο εξωτερικό. Άλλη κουλτούρα, άλλες συνήθειες, άλλα πιστεύω. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις έναν νέο κόσμο και να αντιληφθείς ότι μερικά πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα είχες στο μυαλό σου. Δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο, αλλά υπάρχει και το γκρι. Το πιο σημαντικό; Μπαίνεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις διαφορετικά ανθρώπους και καταστάσεις, κάτι που μπορεί μακροπρόθεσμα να σε βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και προσπαθήστε να βγείτε από τη "βαριά" ρουτίνα της καθημερινότητας. Η ζωή είναι εμπειρίες και μέσα από αυτές μαθαίνουμε άλλωστε. 

Not

agrio-xylo-thessaloniki.jpeg

Βαθμολογία: 3/10

Είναι δεδομένο ότι μετά από έναν -σχεδόν- χρόνο με διαδοχικά lockdown, αρνητικές ειδήσεις και πολλά-πολλά άλλα, όλοι έχουμε επιβαρυνθεί αρκετά ψυχολογικά. Υπάρχει περισσότερο άγχος, περισσότερο stress, αλλά και περισσότερη ένταση. Κάνοντας μία βόλτα στο κέντρο της πόλης, θα συναντήσεις ανθρώπους γεμάτους ένταση, που είναι έτοιμοι να μαλώσουν στη μέση του δρόμου για ένα φανάρι ή για ένα κορνάρισμα. Κατάσταση που προφανώς δε βοηθάει κανέναν. Η καθημερινότητά μας είναι ήδη αρκετά δύσκολη, ας μην την κάνουμε χειρότερη...

Βασιλική Δουκουμοπούλου 

Hot 

iekakmi-desktop.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Είμαι πολύ χαρούμενη που το 4ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας έρχεται στην Ελλάδα από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. H μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας επιστρέφει από τη Νο1 Σχολή Γαστρονομίας, μέσω YouTube live. Στις 26 και 27 Απριλίου, ο πολυαναμενόμενος θεσμός, θα προσφέρει 2 ημέρες, γεμάτες με 6 masterclasses υψηλών προδιαγραφών και 10 chefs, οι οποίοι θα συνθέσουν το μεγαλύτερο gastronomy event της χρονιάς! Φέτος, η ελληνική κουζίνα συναντά τις διεθνείς τάσεις και τις haute cuisine πινελιές, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει από τη Μακεδονίτικη Κουζίνα έως την Ιαπωνική! Οι cuisine lovers λοιπόν, μπορείτε να παρακολουθήσετε την επιτυχημένη διοργάνωση στα παρακάτω links. Don't miss!

Για τη Δευτέρα 26/4 εδώ. | Για την Τρίτη 27/4 εδώ

shutterstock-777275785-T4KLr.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Not

Με έχει κουράσει όλη αυτή η νέα «εμμονή» με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Μόλις δυο μέρες πριν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden ανακοίνωσε ότι πρόκειται να φορολογήσει τους Αμερικάνους «γίγαντες» των crypto, και η φρενίτιδα που ακολούθησε ήταν αδιανόητη. Για πόσο καιρό θα επιμένουμε πως η ηθική όψη ενός νομίσματος που ουσιαστικά δεν ελέγχεται από κανέναν παραμένει ακλόνητη; Ας αναλογιστούμε ποιοι πρόκειται να βγουν χαμένοι και ποιοι πραγματικά κερδισμένοι από αυτήν τη νέα «μόδα χρηματιστηρίου»...