fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

metaxa-12-stars-esophy-chocolates-pairing-3.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η Σοφία Δενδρινού και η Ευδοκία Λιάκου με το brand ÉSOPHY, δημιούργησαν τέσσερις μοναδικές γεύσεις σοκολάτας με έμπνευση τον ξεχωριστό χαρακτήρα του Metaxa 12 Stars και του Metaxa Private Reserve, με στόχο να συντροφεύσουν γευστικά τα δύο αποστάγματα. Oι δύο πρώτες είναι με πορτοκάλι & βαλσάμικο και κάρδαμο και σύκο. Οι δύο σοκολάτες που δημιουργήθηκαν για το METAXA Private Reserve είναι με Μπαχαρικά του χειμώνα και με πικάντικο βερίκοκο. Οι γεύσεις είναι απλά θεεικές!!!

Not

16dc25fd-7e19-4333-b9bf-6de28d37f836.jpeg

Βαθμολογία: 2/10

Τα πρώτα μας Χριστούγεννα χωρίς ελευθερία κινήσεων. Με λυπεί αφάνταστα!!! Το μόνο που επιθυμούμε όλοι είναι να τελειώσει αυτή η περίοδος πολύ σύντομα και να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες που μας έχουν λείψει τόσο πολύ. 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

416c8c82-71ca-4723-8077-4f75500af63e.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με μεγάλη επιτυχία και απόλυτη ασφάλεια, η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Κολεγίου, με τη συνδρομή της κινητής μονάδας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου». Απόφοιτοι, γονείς, εκπαιδευτικοί και διοικητικό προσωπικό αλλά και φίλοι του Κολεγίου έδωσαν το δυναμικό πέρων, ειδικά αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και με όπλο την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη, χάρισαν το πολυτιμότερο δώρο στους συνανθρώπους μας και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες.

Not

bd87c132-7938-4500-8cbf-873994bb5229.jpeg

Βαθμολογία: 1/10

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι συνώνυμη της αγάπης και της ενότητας. Μόνο που φέτος όλα είναι τόσο διαφορετικά. Πέρα από τα προφανή στα οποία όλοι εστιάζουμε, έχει χαθεί η ουσία, τη στιγμή που μας κυριεύει η ψυχρότητα που προέκυψε σαν επόμενο γεγονός μετά από όλα αυτά που περνάμε και μια διαρκή αβεβαιότητα για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα γύρω μας έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ας ελπίσουμε πως όλα θα φτιάξουν και ας σκεφτούμε πως κάποια στιγμή η τρέχουσα επικαιρότητα θα ανήκει μια για πάντα στο παρελθόν. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να στέψουμε το ενδιαφέρον μας στην αγάπη και τον σεβασμό, διότι αυτές είναι οι δυνάμεις που θα μας βγάλουν από αυτόν τον φαύλο κύκλο, παρά τις αντιξοότητες και τον φόβο που μας πηγαίνουν πίσω.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

51aaecc0-6c81-4c0a-b298-1cd539f5b192.jpeg


Βαθμολογία: 10/10

Το ιστορικό brand KALOGIROU, ο Νο 1 απόλυτος προορισμός shopping, και αυτές τις γιορτές μάς προτείνει τα πιο stylish δώρα για τους αγαπημένους μας μέσα από τα εμβληματικά brands της συλλογής της. Μάλιστα, με την υπηρεσία Door To Door, η εταιρεία φέρνει τις γιορτές κατευθείαν στην πόρτα μας σε μόλις 3 εργάσιμες ημέρες, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να απαιτείται η παραλαβή των αγορών μας από τα καταστήματά της.

H KALOGIROU ολοκληρώνει τις παραδόσεις εντός 3 εργάσιμων ημερών εντός Αττικής αλλά και στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος παραμένει ως τρόπος αποστολής η υπηρεσία courier, και στις δύο περιπτώσεις με δωρεάν μεταφορικά.

Παράλληλα, η εταιρεία θέτει σε εφαρμογή τη νέα υπηρεσία Call & Collect, όπου ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά είτε με το κατάστημα KALOGIROU της επιλογής του είτε με την εξυπηρέτηση πελατών στο +211 1088111, να κάνει την παραγγελία του και να συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής της από το κατάστημα.

Not

18838c12-9dba-4d39-853f-cfd84b0dc091.jpeg

Βαθμολογία: 2/10

Μπορεί να είναι όλα στολισμένα, εντός και εκτός σπιτιού, αλλά τίποτα δε θυμίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ελπίζω να είναι οι τελευταίες γιορτές που θα περάσουμε μ’ αυτό το περίεργο συναίσθημα και του χρόνου να είμαστε όλοι υγιείς και ευτυχισμένοι. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

c3ab3f82-89ad-425c-ae5f-f15c3f9a71f0.jpeg

Βαθμολογία: 10/10


“I don't get it” που λέμε και στην πόλη μου αλλά δε θα μπορούσα παρά να το διερευνήσω. Αυτή είναι η φύση μου άλλωστε. Το όνομα αυτού Cyberpunk 2077 και ο πανικός που προκάλεσε στους απανταχού gamers τεράστιος. Το παιχνίδι που περίμεναν εκατομμύρια χρήστες εδώ και οκτώ χρόνια -από το Μάιο του 2012- είναι επιτέλους διαθέσιμο και δημιουργεί την αίσθηση ότι τελικά βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά σε αυτό το ανεκπλήρωτο του ψηφιακού κόσμου. Θετικό ή αρνητικό, ο καιρός θα το δείξει, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως οδεύουμε σε μια πραγματικότητα όπου ο ψηφιακός κόσμος, το μόνο που θα έχει να ζηλέψει, είναι η πραγματική επαφή. Ή μήπως όπως λένε οι επιστήμονες η τεχνητή νοημοσύνη (AI), θα το καταφέρει και αυτό; Εγώ πάντως πιστεύω στον αιώνα των αλλαγών που έχουμε μπροστά μας και είμαι σίγουρη πως όποιος αντιστέκεται, θα χάσει.

Not

b6a39b1d-e67f-4d8a-a747-7fdfaaaab88d.jpeg

Βαθμολογία: 2/10

Η Pfizer ανακοίνωσε τα δέκα συστατικά του εμβολίου κατά της COVID-19 και οι New york Times έγραψαν άρθρο για το γεγονός ότι μέσα στο εμβόλιο δεν υπάρχει τσιπάκι. Μπαίνουμε σε μια ψηφιακή εποχή όπου τα fake news θα γιγαντωθούν και όπου ολοένα και περισσότερες εταιρείες θα απαιτείται να ανακοινώνουν περιττά disclaimers. Ποιος να πει και τι, για αυτή την εκκολαπτόμενη νέα πραγματικότητα του deep fake.