fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

tods-2020-a-pawfect-holiday-2.jpg

Βαθμολογία: 10/10

H holiday καμπάνια του οίκου Tods μου έφτιαξε το κέφι. Τα σκυλιά βρίσκονται στο επίκεντρο της σκηνής ως οι κύριοι χαρακτήρες, συμβολίζοντας τους μεγάλους δεσμούς της αληθινής φιλίας δημιουργώντας εικόνες ζεστασιάς και αγάπης γεμάτες συναισθήματα σαν αυτά που ποθούμε να ζήσουμε τις εορταστικές ημέρες παρέα με τους αγαπημένους μας παρουσιάζει η holiday καμπάνια του οίκου Tod’s (Κalogirou) με τίτλο "A Pawfect Holiday".

Η ιδέα να είστε μαζί, στη ζεστή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, όπου φανταστείτε να ξετυλίγετε δώρα, ενώ ασχολείστε παίζοντας με φιόγκους και έλκηθρα, προσπαθώντας ενθουσιασμένοι να φορέσετε ένα ζευγάρι παπούτσια ή να επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να συνδυάσετε τη λαμπερή τσάντα Holly. Η χαρά που προσφέρουν τα δώρα, τόσο όταν επιλέγονται όσο και όταν ανοίγονται, είναι πολύτιμες όπως όλες οι στιγμές πραγματικής ποιότητας και ομορφιάς, όπως η αληθινή φιλία με το σκυλί σας.

Not

ch7o87wjr0u.jpg
Βαθμολογία: 2/10

H φάση άρνησης και η καταθλιπτική συμπεριφορά που μοιάζει να έχει καταλάβει όλη τη χώρα, αποτελεί μία πρωτόγνωρη κατάσταση που μας απασχολεί και μας αγγίζει όλους. Ελπίζω όλα αυτά να τελειώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

0872fbd6-bbe6-45ac-af20-fcd749be554a.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου που όλα δείχνουν πιο μαγικά από ποτέ! Ακόμα και φέτος που οι συνθήκες είναι διαφορετικές, η λάμψη των γιορτών είναι διάχυτη παντού και αυτό ξεκινά από τα σπίτια μας. Από πάντα, ο στολισμός του δέντρου ήταν η αγαπημένη μου διαδικασία και το highlight όλων αυτών των ημερών που είναι γεμάτες φως και αγάπη!

Not

img-3648.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Αυτήν την εβδομάδα τελείωσα το ανάγνωσμα θρίλερ «Καταραμένο βιβλίο» από Tabula Rasa. Από τις πρώτες κιόλας σελίδες, όμως, δεν κατάφερα το βρω τόσο ενδιαφέρον, ώστε να συνεχίσω να το διαβάζω με αμείωτη προσήλωση. Παρά το γεγονός αυτό, πολλές από τις σκοτεινές ιστορίες αυτών των εκδόσεων έχουν τον τρόπο να συνεπαίρνουν τους αναγνώστες και να τους τοποθετούν σε κόσμους όπου η φαντασία πρωταγωνιστεί. Story: Αντλώντας έμπνευση από τα πιο εμβληματικά έργα της αρχαιοελληνικής ιστορίας, όπως ο δίσκος της Φαιστού και το κουτί της Πανδώρας, ξετυλίγεται μία διαφορετική πτυχή ανατρέποντας τα δεδομένα συντελώντας στην ανακάλυψη πιο σκοτεινών υποθέσεων που έρχονται στο φως.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

dc73885a-8765-4f99-8311-ac46a67dbdfd.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Ντυθείτε όμορφα ακόμη κι αν δεν έχετε να πάτε κάπου, αυτό είναι το νέο feel-good mantra στον κόσμο της μόδας. Και η ολοκαίνουρια εορταστική συλλογή της Swatch σας δίνει αυτόν ακριβώς τον ενθουσιασμό της προετοιμασίας για να πάτε σε κάποιο πάρτι, η οποία μερικές φορές είναι καλύτερη από το ίδιο το πάρτι. Ξεχάστε τα γκρι και τα ουδέτερα χρώματα. Επιλέξτε ανάμεσα σε 15 λαμπερά, εκθαμβωτικά μοντέλα ρολογιών, όπως τα BLUMINO, MULTILUMINO, LUMINESCENT ROSE και BLUE SPARKLE. Περίπου 150 πετρούλες φωτίζουν το καντράν κάθε ρολογιού, ενώ τα απαστράπτοντα λουράκια προσδίδουν έξτρα λάμψη και απογειώνουν τη διάθεση, ακριβώς όπως όταν φοράμε τα καλά μας– ακόμη και αν δεν μας δει κανένας. Ας λάμψουμε λοιπόν για εμάς! Γιατί τελικά, ο χρόνος μας είναι ότι εμείς ορίζουμε.

Not

c23c5256-58e0-4357-99d3-49f74a05b2fe.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Τα φετινά Χριστούγεννα, όπως και η υπόλοιπη χρονιά θα είναι διαφορετικά. Τίποτα δε θα θυμίζει όλα αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά νιώθουμε ότι τα έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ. Μακάρι να είναι τα τελευταία που θα περάσουμε έτσι και τα πράγματα να γίνουν πολύ σύντομα όπως πριν. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

bfinaltopmovieviva947x288px.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι», του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με πρωταγωνίστριες τη Μαρία Καβογιάννη και τη Μαρία Κίτσου, που ανέβηκε στο Θέατρο Παλλάς, τον περασμένο Οκτώβριο επανέρχεται για δύο παραστάσεις σε online streaming. Σε μια εποχή που όλα έχουν κατασταλεί είναι πολύ σημαντικό όλοι να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες. Μη χάσετε, λοιπόν, το sold out έργο με τον εικοσαμελή θίασο σημαντικών ηθοποιών και την πρωτότυπη μουσική του Μίνου Μάτσα, τα σκηνικά του Πάρη Μέξη, τα κοστούμια της Βασιλικής Σύρμα και τους φωτισμούς του Αλέκου Γιάνναρου. Οι προβολές θα γίνουν στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, μέσω της πλατφόρμας του Viva.gr.

Not

9b95d20a-0582-406e-a48d-a5e2e610b76e1-f-761305311.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Είμαι κάπως αιρετική αλλά απεργία εν μέσω γενικότερης -και κυρίως- παγκόσμιας απεργίας-πανδημίας δεν ξέρω πως είναι δυνατόν να υφίσταται. Γίνεται απόλυτα κατανοητό πως όλα καταλύονται αλλά σε μια περίοδο που εξ ορισμού όλα είναι εκτός, ίσως ακούγεται λίγο υπερβολικό το να σταματάνε ακόμη και όσα, ελάχιστα, ακόμη λειτουργούν. Τουλάχιστον έγινε μια εξαίρεση κατόπιν παρέμβασης για τα αεροδρόμια.