fbpixel

Search icon
Search
Οι quiet luxury bags στις οποίες αξίζει να επενδύσετε φέτος
TRENDS & CATWALKS

Οι quiet luxury bags στις οποίες αξίζει να επενδύσετε φέτος

Ανακαλύψτε τες!


Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει πως οι designer τσάντες έχουν αντισταθεί στα trends, αποδεικνύοντας πως οι λεγόμενες "it bags"  δεν είναι άλλες από αυτές που ακολουθούν το παράδειγμα της ήσυχης πολυτέλειας που συνδυάζουν ευκολία, διακριτικότητα και ποιοτική κατασκευή χωρίς εμφανή λογότυπα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι τσάντες αυτές είναι εντελώς μη αναγνωρίσιμες παρά την έλλειψη branding. Αντίθετα, διαθέτουν λεπτομέρειες όπως τα signature κούμπωματα και μοναδικές σιλουέτες που μόνο οι fashion insiders θα αναγνώριζαν. Αυτό σηματοδοτεί την άνοδο της κατηγορίας quiet-luxury συνολικά, αναδεικνύοντας brands όπως τα Hermès, Khaite, Celine και Prada που είναι τόσο "αθόρυβα" όσο και cool. 

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τις τσάντες quiet-luxury που αξίζει να αποκτήσετε καθώς θα βρίσκονται στη ντουλάπα σας για πολλά χρόνια!

1. Hermes Kelly Pochette

d778f1580c07a17601154317dca5ae07.jpg
Image source: Purseblog

Οι τσάντες Hermès είναι διάσημες για τις μεγάλες λίστες αναμονής και τις μυστηριώδεις πρακτικές αγοράς τους. Οι τσάντες Kelly, ειδικότερα, είναι ένα στιλ που είναι πρακτικά απαλλαγμένο από branding και γνωστό για την εξειδικευμένη δεξιοτεχνία του.

2. Celine Triomphe Bag

8a2e46abfbbefc5e7803245e6bb414d1.jpg
Image source: @fakerstrom

Το μεταλλικό κούμπωμα στις τσάντες Triomphe της Celine εμπνέεται από τη μεταλλική αλυσίδα που περιβάλλει την Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι. Κατά τα άλλα, οι τσάντες διατηρούν καθαρές και κομψές γραμμές, καθιστώντας τις εποχιακές, λειτουργικές και πραγματικά πανέμορφες. 

3. The Row Sofia Bag

w1448l60blsgl-1200x.webp
Image source: The Row

Ο διακριτικός μινιμαλισμός που φέρει την υπογραφή της The Row έχει αναδειχθεί απόλυτα στο πιο πρόσφατο bag launch, στο σχέδιο "Sofia"  - μια λιτή, απλή δερμάτινη τσάντα crossbody που έχει ήδη εμφανιστεί στις πιο πολυτελείς (και κομψές) ντουλάπες.

4. Toteme T-Lock Bag

screenshot-2024-01-08-at-35258-pm.png

Ένα απόλυτα κομψό δημιούργημα του Σουηδικού brand Toteme που έχει κατακτήσει το street style αλλά και το Instagram feed μας. Εκτός από το διακριτικό κούμπωμα "Τ", η τσάντα T-Lock της Toteme είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα και απόλυτα discreet & luxurious σχέδια που μπορείτε να αποκτήσετε φέτος. 

5. Prada Re-Edition 1995 bag

screenshot-2024-01-08-at-35757-pm.png
Image source: Prada

Η τσάντα Prada Re-Edition 1995 ήταν διάσημη για την Carolyn Bessette-Kennedy, ένα είδωλο της μόδας γνωστό για το ήσυχο πολυτελές στιλ της. Την επανέφεραν η Miuccia Prada και ο Raf Simons στο χώρο της μόδας, καθιστώντας την μία από τις βασικές investment bags. 

6. Bottega Veneta Arco bag

bottega-veneta-arco-bag.jpg
Image source: @rosiehw

Με τον Matthieu Blazy στο τιμόνι της Bottega Veneta, η μάρκα έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο φήμης και έχει υιοθετήσει ξανά κάποοια αρχειακά designs της. Με την άνοδο του λεγόμενου book tote, λοιπόν, που ενδείκνυνται για την πρακτικότητα του στην καθημερινή χρήση, πρόκειται για μια πραγματικά ιδανική επιλογή. 

7. Saint Laurent Manhattan bag

screenshot-2024-01-08-at-40411-pm.png
Image source: Net-a-porter

Όπως και η πόλη από την οποία πήρε το όνομά της, η τσάντα Manhattan του Saint Laurent είναι εκλεπτυσμένη, κομψή και διαχρονική.

8. Khaite Lotus Tote

screenshot-2024-01-08-at-41023-pm.png
Image source: Net-a-porter

Μια μινιμαλιστική, γλυπτική tote σιλουέτα που είναι κατασκευασμένη από μαλακό ιταλικό suede και δεν έχει εσωτερική επένδυση. Διαθέτει στρογγυλή βάση και λεπτό επάνω χερούλι που εφαρμόζει άνετα στον ώμο. Must-have για καθημερινή χρήση που θα δώσει ένα διακριτικό statement μέχρι και στα πιο απλά look. 

9. Loro Piana Pouch

fan4046-p500-medium.jpg
Image source: Loro Piana

Η διαχρονική τσάντα pouch της Loro Piana είναι κατασκευασμένη από τα καλύτερα υλικά και το απόλυτα πρακτικό και stylish σχήμα της μπορεί να ταιριάξει άψογα με κάθε σας ντύσιμο, all-year-round. Πρόκειται για μια απόλυτα versatile mini bag που αποτελεί ενσάρκωση της αθόρυβης πολυτέλειας.

Feature image source: @tylynnnguyen, @fakerstrom