fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο updated τρόποι για να φορέσετε το τζιν σας το φθινόπωρο
STYLING TIPS

Οι πιο updated τρόποι για να φορέσετε το τζιν σας το φθινόπωρο

Τα styling tips που θα αναδείξουν το κλασικό αλλά πάντοτε in fashion κομμάτι


Τα φθινοπωρινά σύνολα βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο και εμείς αναζητάμε συνεχώς έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους να εντάξουμε στην εικόνα μας all time classic κομμάτια που θα αναβαθμίσουν την εικόνα μας. Ένα από τα βασικά items αυτής της κατηγορίας δεν είναι άλλο από το τζιν παντελόνι. Εδώ και πολλές δεκαετίες αποτελεί πρώτη επιλογών των fashion lovers - κι όχι μόνο. Πλέον έχει καταφέρει να μην "περιορίζεται" μόνο σε cool looks, αλλά έχει εδραιωθεί και στις πιο formal εμφανίσεις. Οι φετινές τάσεις χαρακτηρίζονται από ποικιλία, με τα skinnies να κάνουν το μεγάλο come back, τα loose να συνεχίζουν να δίνουν μια πιο slouchy αισθητική ενώ οι dark αποχρώσεις να προσθέτουν περισσότερη κομψότητα. 

Όποια κι αν είναι το αγαπημένο σας, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους πιο ανανεωμένους τρόπους για να φορέσετε το denim trouser σας!

Denim on Denim 

milano-str-f24-0193.webp
Image source: Spotlight

Για όλες εσάς που επιθυμείτε να φοράτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τότε το denim on denim είναι αυτό που αναζητάτε. Το είδαμε τόσο στις πασαρέλες για την FW24 season από πλειοψηφία σχεδιαστώ και οίκων, όσο και στους δρόμους των μητροπολιτών της μόδας κατά τη διάρκεια του Fashion Month SS25. To all time classic κομμάτι παίρνει ένα twist φρεσκάδας, μαζί με αντίστοιχα denim pieces, όπως πουκάμισα, tops και jackets και μετατρέπεται σε statement look της σεζόν. Ιδανικό και για τα πρωινά στο γραφείο. 

Cardigan 

878684b154e288c4a460bb63d4672df9.jpg

Do it like a french girl! Ακολουθήστε τα απόλυτα fashion girls και δημιουργήστε το απόλυτο σύνολο, το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιλέξτε μία πιο φαρδιά σιλουέτα στο τζιν σας για να είστε άνετες, day to night και συνδυάστε το μ' ένα μονόχρωμο cardigan και λευκό top. Μπορείτε να επιλέξετε έντονες αποχρώσεις στη ζακέτα σας για πιο παιχνιδιάρικες εικόνες. Το κόκκινο, το βουργουνδί, το καφέ αλλά και το πορτοκαλί αποτελούν βασικές επιλογές τους φθινοπώρου. 

Oversized jacket 

9ed83d74867ec38de3dca35656e989fd.jpg

Το κλειδί για να δείχνετε αβίαστα "cool" είναι ένα oversized jacket και ακόμα καλύτερα δερμάτινο. Μαζί με το τζιν παντελόνι σας δημιουργούν το απόλυτο σύνολο, για βραδινές χαλαρές βόλτες αλλά και για τις ημέρες που οι υποχρέωσεις σας απαιτούν να βρίσκετε όλη μέρα εκτός σπιτιού. Μάλιστα, σ' αυτό το look μπορείτε να επιλέξετε το skinny jean σας και να δημιουργήσετε μία υπέροχη σιλουέτα. Ολοκληρώστε την εικόνα σας με μπαλαρίνες, slingbacks ή μπότες και μία tote bag!

Stripes

a4c3e07d3b17e7b196b17aa4470ba2b3.jpg


Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα σύνολα, όλων των it girls. Τα κορίτσια της μόδας λατρεύουν να συνδυάζουν το τζιν παντελόνι τους μ' ένα top ή πουκάμισο με ρίγες για τις πρωινές τους, πιο casual εξόδους. Μπορείτε να το πετύχετε είτε με την κλασική μαρινιέρα αλλά και με πιο trendy items, όπως ένα oversized shirt. Για την περίοδο που διανύουμε τα αθλητικά παπούτσια ή ένα ζευγάρι slippers ταιριάζουν τέλεια, ωστόσο όταν η θερμοκρασία θα το επιτρέψει oι μπότες θα είναι must. 

Loafers 

9932f2d2278c41867ba5b689bb9937c4.jpg

Τα παπούτσια «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη των jeans. Ένας από τους πιο fashionable συνδυασμούς που είναι μαζί με loafers. Άνετα και ευέλικτα μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις, δίνοντας στο basic αυτό κομμάτι μια πιο polished αισθητική. Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διάφορα και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε; Μα φυσικά ένα ζευγάρι άσπρες κάλτσες που θα φαίνονται λίγο από το παντελόνι σας. Φυσικά μπορείτε να τα συνδυάσετε με flared denim pants που θα καλύπτουν μεγάλο μέρος από τα loafers σας.