fbpixel

Search icon
Search
Πώς να συνδυάσετε τα loafers το φθινόπωρο, όποιο κι αν είναι το στιλ σας
THE LOOK

Πώς να συνδυάσετε τα loafers το φθινόπωρο, όποιο κι αν είναι το στιλ σας

Styling tips για τα καθημερινά σας σύνολα


Τα τελευταία χρόνια, τα loafers έχουν ξεφύγει από το prep school και το country club και έχουν μετατραπεί σ' ένα απόλυτο must της γκαρνταρόμπας. Εκπληρώνουν έναν ρόλο που κανένα άλλο σχέδιο δεν μπορεί - είναι έξυπνα και κομψά, ενώ ταυτόχρονα είναι άνετα και δροσερά. Σκεφτείτε τα ως την καμπαρντίνα της shoe collection: unisex και απίστευτα classy σε κάθε εμφάνισή τους. Είναι υπέροχα όταν εμφανίζονται με τον κλασικό χαρακτήρα τους, όταν δηλαδή δεν χρειάζονται ιδιαίτερο styling κι έχουν αυτά τον ρόλο του πρωταγωνιστή. Plus, έχουν καταφέρει να αντικαταστήσουν τα διαχρονικά stilettos χωρίς το σύνολο να χάνει καθόλου πόντους. 

Πώς θα τα συνδυάσετε φέτος το φθινόπωρο για να τα αναδείξετε; Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα πιο updated styling tips!

With jeans 

0861bffbc26edf1c35c0e615aa8c621c.jpg
Image source: @styleyouroccasion

Ξεκινώντας από τα βασικά, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε τον πιο κλασικό και παράλληλα επιτυχημένο συνδυασμό. Τα loafers ταιριάζουν φανταστικά με τα denim pants και αυτό το "πάντρεμα" είναι ιδανικό για εμφανίσεις που θα σας συνοδεύσουν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα blazer κι ένα πουλόβερ ή πουκάμισο. Το συγκεκριμένο look θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε την quite luxury τάση που είναι από τις πιο hot αυτήν τη στιγμή. 

With socks

5a05d14e5a0a8c63254b449b9c165f1d.jpg

Αν όχι η μεγαλύτερη, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που σχετίζονται με τα loafers είναι μαζί με κάλτσες. Αν το σκεφτείτε καλύτερα ο ρόλος τους είναι διπλός, γιατί εκτός από το στιλ που χαρίζουν, προσφέρουν και την απαραίτητη θερμότητα που όλοι χρειαζόμαστε. Αυτός ο συνδυασμός έχει την μαγική ικανότητα να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό σύνολο, γι’ αυτό αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, μην χάνετε άλλο χρόνο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε είτε με παντελόνια είτε με mini skirts που θα αναδείξουν και την πιο θηλυκή πλευρά του χαρακτήρα σας. 

With minis

2a11f6de0182662e5d3cff296d1f021d.jpg

Και μιας που αναφερθήκαμε στα minis, δεν μπορούμε να παραλείψουμε το πόσο stylish μπορούν να γίνουν μαζί μ' ένα ζευγάρι loafers. Με τις φούστες να γνωρίζουν τεράστια δημοφιλία τις τελευταίες σεζόν δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και θα αναδείξει τη σιλουέτα σας. Τα σχέδια που κυριαρχούν αυτήν την περίοδο πολλά, από leather μέχρι bubble hem skirts. Ολοκληρώστε με άνετα και cozy πουλόβερ ή με πουκάμισο και σακάκι. 

With suits 

ac60d563d6df0f7e6daa8cc9b311fff0.jpg

Εφόσον έχετε το κοστούμι, τη γραβάτα σας κι ένα ζευγάρι loafers δεν χρειάζεστε κάτι άλλο για να δημιουργήσετε άκρως fashionable σύνολα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό κοστούμι ή να δώσετε μια πνοή ανανέωσης στα κλασικά και διαχρονικά ταγιέρ. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε την εμφάνιση σας λίγο πιο παιχνιδιάρικη, ένα πολύχρωμο καλσόν είναι το accessory που θα σας βοηθήσει.