fbpixel

Search icon
Search
Τα πρώτα δερμάτινα πανωφόρια της fall season για να επιλέξετε
THE LOOK

Τα πρώτα δερμάτινα πανωφόρια της fall season για να επιλέξετε

Ανακαλύψτε τις in & out σιλουέτες για να παραμείνετε μέσα στις τάσεις


Ένα από τα key-item της μεταβατικής περιόδου δεν είναι άλλα από τα δερμάτινα πανωφόρια. Εδώ και δεκαετίες αποτελούν την πρώτη επιλογή τόσο για τις πρωινές πιο casual εμφανίσεις, όσο και για τις βραδινές πιο formal, διότι μπορούν να ταιριάξουν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Κάθε σεζόν κάνουν την εμφάνισή τους πιο ανανεωμένα από την προηγούμενη, δημιουργώντας μας την ανάγκη για ανανέωση και μεγαλύτερη ποικιλία. Τα fashion girls μας απέδειξαν ότι οι vintage-look σιλουέτες θα μετατραπούν σε must have της άνοιξης. Από την άλλη πλευρά, το ένα μαύρο motor πάντα θα θεωρείται η πιο safe και επιτυχημένη επιλογή, ενώ αν θέλετε να κεντρίσετε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον, οι bold επιλογές είναι αυτό που αναζητάτε. Προτού, λοιπόν, βρεθούμε αντιμέτωπες με τις πρώτες δροσερές μέρες του Φθινοπώρου, ας προλάβουμε να εξοπλίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα layers που θέλουμε να έχουμε στη διάθεσή μας. 

Εκτός από αυτές τις βασικές σιλουέτες που είναι πάντα στη μόδα, υπάρχουν επίσης κάποιες νέες τάσεις στα leather jackets που κερδίζουν έδαφος - Ανακαλύψτε τες!

Minimalist

28e37322845a25e917a7e04e29b4a4f3.jpg
Image source: Net-a-porter

Τα μακρύτερα, μίνιμαλ στιλ που είναι ενδιάμεσα σε σακάκι και καμπαρντίνα είναι απολύτως in αυτή τη σεζόν. Αναζητήστε ασημένια φερμουάρ και δομημένους γιακάδες, καθώς και μια ελαφρώς oversized εφαρμογή.

Boxy fit

edypgzwyckmbavqn8fhnsn-768-80jpg.webp
Image source: @smythsisters

Μια ελαφρώς κρουαζέ, boxy σιλουέτα είναι πολύ δημοφιλής αυτή τη σεζόν. Αν αγαπάτε τις κομψές όμως και εξίσου cool εμφανίσεις και εκείνα τα κομμάτια που μπορούν να γίνουν dressed up or down εύκολα, το συγκεκριμένο στιλ είναι για εσάς. 

Bordeaux

42a36af3005899930bcd2e8c15aed73f.jpg
Image source: Magda Bytrum

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ήδη, το μπορντό θα είναι η πιο δημοφιλής χρωματική τάση του φθινοπώρου. Από τις πιο φωτεινές αποχρώσεις μέχρι το βαθύ κόκκινο, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα αποτελεί χρώμα-κλειδί, αντικαθιστώντας μέχρι και τα πιο βασικά neutrals. 

Cropped

efde11a81e09b87e768f30d383cce4ef.jpg
Image source: The Frankie Shop

Όποιο στιλ κι αν σας αρέσει, είναι ουσιαστικά εγγυημένο ότι θα βρείτε μια cropped εκδοχή του φέτος το φθινόπωρο. Αν γνωρίζετε ότι τα κλασικά bombers και moto jackets τείνουν να σας αρέσουν, αυτή είναι μια εύκολη μικρή ανανέωση για τη σεζόν που έρχεται.

Bomber

awrkzs85chlcutocmcqsw4-768-80jpg.webp
Image source: @annelauremais

Όσον αφορά το σχήμα bomber, το πλήθος της μόδας είναι εξίσου ενθουσιασμένο με πέρυσι. Το εξαιρετικά μαλακό στυλ από vegan δέρμα της Acne έχει μεγάλη επιτυχία και φέτος φαίνεται να το έχουν καθιερώσει περισσότερα major brands. 

Vintage aesthetic

befunky-photo-2024-08-21t174550101.jpg
Image source: @lucywilliams02

Τα καφέ aviator jackets συνεχίζουν να είναι απόλυτα οn trend, όπως και πέρυσι. Εννοείται πως θα πάρετε extra style points αν έχετε επιλέξει κομμάτι με φθαρμένες λεπτομέρειες και υπερμεγέθη εφαρμογή.

Blazer silhouette

f40f181aa6c99a3b44f201f527e6a9f9.jpg
Image source: @camillecharriere

Θυμόμαστε όταν τα δερμάτινα σακάκια επέστρεψαν δυναμικά για να κυριαρχήσουν στα συλλογικά μας φθινοπωρινά σύνολα πριν από περίπου πέντε χρόνια; Αβίαστα cool με τζιν σε ίσια γραμμή και λευκό μπλουζάκι - πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό που έχουμε δει και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε παντού.

Classic biker

french-girl-black-leather-outfit-ideas-311578-1704777137150-main-768-80jpg.webp
Image source: @annelauremais

Αν έχετε επενδύσει σε ένα δερμάτινο leather biker jacket πριν από 10 χρόνια, πράξατε πάρα πολύ σωστά καθώς αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά pieces της γκραρνταρόμπας. Μπορεί να μπαινοβγαίνει στα ραντάρ μας όσον αφορά τα πιο επίκαιρα στιλ, αλλά όπως αποδεικνύει το Instagram feed των αγαπημένων μας streetstylers, αυτό το κλασικό στιλ επιστρέφει.