fbpixel

Search icon
Search
Τα 5 παντελόνια που θα φοράμε αντί για τζιν αυτό το φθινόπωρο
STYLING TIPS

Τα 5 παντελόνια που θα φοράμε αντί για τζιν αυτό το φθινόπωρο

Δοκιμάστε τα και κάντε ένα upgrade στην γκαρνταρόμπα σας


Με την αλλαγή της σεζόν και τις πιο δροσερές μέρες να έπονται, αυτό που αναζητάμε είναι άνεση, χωρίς να επηρεάζεται το στιλ είτε βρισκόμαστε στο γραφείο, είτε σε κάποια πρωινή ή βραδινή έξοδο. Κατά γενικό όρο, τα πολυαγαπημένα μας τζιν αποτελούν πάντα go-to καθώς ταιριάζουν με τα πάντα και μπορούν να γίνουν dressed up or down. Φέτος, επιλέγουμε μεταξύ ψηλόμεσων ή χαμηλόμεσων κομματιών ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, αφού και τα δύο είναι απόλυτα on-trend. Και όσον αφορά τους συνδυασμούς, επιλέξτε οτιδήποτε από flat σανδάλια ή sneakers έως mules ή και τα διαχρονικά clogs - που αποτελούν ιδανικά υποδήματα κατά τη διάρκεια του μεταβατικού καιρού.

Ως λάτρεις των τζιν, το επιλέγουμε καθημερινά, όμως μόλις έρθει το φθινόπωρο, ψάχνουμε πάντα τρόπους να αναμειγνύουμε την γκαρνταρόμπα μας. Αυτό συνήθως σημαίνει πως επιλέγουμε παντελόνια σε αντίθεση με τα φορέματα και τις φούστες που φοράμε το καλοκαίρι. Τα τελευταία χρόνια, τα παντελόνια cargo, όπως και οι πιο baggy επιλογές αποτελούσαν go-to, αλλά τα πράγματα φαίνονται να αλλάζουν για το 2024, φέροντας στο επίκεντρο τα πιο κομψά trousers, έναντι των casual.

Από όλες τις τάσεις των παντελονιών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, υπάρχουν πέντε που έχουμε ξεχωρίσει. Αυτά τα παντελόνια έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα φθινοπωρινά σας σύνολα να φαίνονται πλούσια και συγκροτημένα και οι άνθρωποι της μόδας έχουν ήδη αρχίσει να τα φορούν. 

Συνεχίστε το scrolling για να συμμετάσχετε μαζί μας στην προσπάθεια να κάνουμε ένα διάλειμμα από τα τζιν μας τουλάχιστον για μερικές μέρες την εβδομάδα - και να δοκιμάσουμε τα παρακάτω...

Cigarette trousers

823b43fe635078a70f7e612f3f500510.jpg
Image source: Net-a-porter

Το skinny παντελόνι επέστρεψε επισήμως στην work wardrobe μας αφού το trend του office siren παραμένει απολύτως in με τις πιο 90's, εφαρμοστές γραμμές στα πουκάμισα και στα παντελόνια να κυριαρχούν. Σας συστήνουμε, λοιπόν, να προσθέστε κάποια office παντελόνια σε skinny ή flare γραμμή. Ταιριάζουν μοναδικά με court ή slingback heels και μπαλαρίνες.

Plus, αν δεν είστε φαν των loose παντελονιών, δεν είναι για εσάς, το 'cigarette' είναι το αντίθετο. Τα σύνολα που περιέχουν αυτό το λεπτό, ελαφρώς κοντό παντελόνι είναι εγγυημένο ότι θα δείχνουν απόλυτα κομψά. 

Loose satin trousers

wsznzqqitt94etaktqmea3-1280-80jpg.webp
Image source: Reformation

Με δεδομένη τη δημοτικότητα των παντελονιών που φοριούνται και του σατέν φέτος, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για βραδινό ντύσιμο - ειδικότερα όταν είναι σε casual A-line γραμμή. Συνδυάζετε άψογα με high heels ή flats.

High-waisted work trousers

d76223f7456a801406ed21556bb10950.jpg
Image source: Net-a-porter

Αν τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια δεν είναι του γούστου σας, σας έχουμε καλά νέα: τα ψηλόμεσα παντελόνια επιστρέφουν, ειδικά οι pleated εκδοχές τους. Προτιμήστε μια φαρδιά γραμμή για μια πιο fashion-forward εμφάνιση.

Chocolate brown/burgundy

974fdd9f04b9d4dd08cd15c29c8b4c2a.jpg
Image source: @clairerose

Το καφέ σοκολατί έχει απογειωθεί φέτος και τυχαίνει να είναι το τέλειο χρώμα για παντελόνι. Μπορείτε να περιμένετε να δείτε ανθρώπους της μόδας να το φορούν αντί για μαύρο αυτό το φθινόπωρο.

Εκτός αυτού, περιμένουμε να δούμε έντονα και το μπορντό που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα catwalks της σεζόν Fall'24. 

Pull-on kick flares

3zzbokegfbmremgktmclo7-1280-80jpg.webp
Image source: @smythsisters

Χάρη στο sporty aesthetic που έχει επικρατήσει, τα άνετα, ελαστικά παντελόνια με ένα μικρό flare συνεχίζουν να βρίσκονται στη λίστα επιθυμιών όλων των ανθρώπων. Φαίνονται απίστευτα τόσο με τακούνια, όπως kitten heels όσο και με φλατ, όπως loafers ή μπαλαρίνες. 

Feature image source: NAK-D