fbpixel

Search icon
Search
Αυτές είναι οι hot denim τάσεις του φθινοπώρου
TRENDS & CATWALKS

Αυτές είναι οι hot denim τάσεις του φθινοπώρου

Το διαχρονικό ύφασμα πρωταγωνιστεί για ακόμα μία σεζόν


Κι ενώ εμείς "μαχόμαστε" να αναλύσουμε το Y2K style, να αντιληφθούμε επακριβώς τι σημαίνει το demure στιλ αλλά και το lazy girl aesthetic, υπάρχει ένας όρος στη μόδα, κοινός για όλους. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το denim. Το διαχρινικό αυτό ύφασμα, το οποίο έχει εμφανίστει μέσα στις δεκαετίες σε όλα τα σχέδια, γραμμές και εκδοχές, διατηρεί για ακόμα μία σεζόν τον τίτλο του "βασιλιά" της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Η επιστροφή του δυναμική, με αέρα ανανεώσης και με designs - έκπληξη που επιστρέφουν από το παρελθόν. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις πιο hot τάσεις των επόμενων μηνών!

Skinny jeans

4eb72f9eb219a9d0692fc54bc717fc55.jpg
Image source: @whowhatwear

Ελπίζουμε να μην έχετε αποχωριστεί τα skinny jeans των προηγούμενων ετών γιατί το come back τους είναι μεγαλύτερο από πότε. Κι όμως, εκεί που πιστεύαμε ότι αυτή η στενή γραμμή ανήκει μια για πάντα στο παρελθόν, οι οίκοι μόδας αλλά και οι fashion gurus είχαν άλλα σχέδια. Τα είδαμε να πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών, ανάμεσα τους οι Miu Miu, Balenciaga και Alexander McQueen κι όπως όλα δείχνουν θα τα συναντάμε παντού τους επόμενους μήνες. Αν είστε λάτρεις του Y2K  style μπορείτε να τα συνδυάσετε με crops tops ή jackets και sneakers, ενώ αν επιθυμείτε μία πιο classy και άνετη εμφάνιση τα oversized shirts & blazers και οι μπαλαρίνες θα σας προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα. 

Wide leg pants 

6eae598f87234c246f38647e1626e25c.jpg

Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται τα wide leg jeans, τα οποία θα συνεχίσουν την κυριαρχία τους. Άνετα, εντυπωσιακά και απόλυτα wearable θα συνοδεύουν τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στα ατού τους βρίσκεται και το γεγονός ότι καλοκεύουν τη σιλουέτα, καθώς την κάνουν να φαίενται πιο ψηλή και αδύνατη. Μη διστάστεε να δημιουργήσετε ένα total loose look, συνδυάζοντας το παντελόνι σας με φαρδιά σακάκια, πουκαμίσες, γιλέκα και αργότερα πουλόβερ και παλτό. Το κλασικό blue jean αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή. 

Denim on denim 

1d2047dbd5bb5df1e1f0cf1e75229998.jpg
Image source: @pinterest

Τις τελευταίες σεζόν οι συζητήσεις γύρω από τα total denim looks είναι πολλές και απ' ότι φαίνεται ατέρμονες, καθώς θα συνεχίσουμε να τις κάνουμε για μερικούς μήνες ακόμα. Αν ανήκετε στις γυναίκες που τους αρέσει να κάνουν τη διαφορά, τότε σίγουρα αυτή η τάση στα τζιν θα γίνει από τις αγαπημένες σας. Για πιο safe outfits μπορείτε να επιλέξετε jean sets που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Από την άλλη πλευρά, αν ο πειραματισμός είναι στοιχείο του χαρακτήρα σας δεν έχετε παρά να συνδυάσετ δύο διαφορετικά denim κομμάτια, τόσο σε σχέδιο όσο και χρώμα. Η επιλογή είναι δική σας!

Dark jeans 

606ea815bd846ba0ae2409b8cd699891.jpg

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα μόνο denim trend, τότε θα ήταν οι σκούρες εκδοχές. Χαρίζουν μία πιο classy αισθητική ενώ μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις, από τα πρωινά στο γραφείο μέχρι τις βραδινές εξόδους. Θα τις συναντήσετε σε παντελόνια, jackets, πουκάμισα ακόμα και αξεσουάρ. Ταιριάζουν υπέροχα με τη neutral παλέτα και με χρυσά κοσμήματα. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και μην καθυστερήσετε να το προσθέσετε στη φθινοπωρινή σας συλλογή.