fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο hot αυτήν τη στιγμή τάσεις για το σπίτι που θα μεταμορφώσουν τους χώρους σας
INTERIORS

Οι πιο hot αυτήν τη στιγμή τάσεις για το σπίτι που θα μεταμορφώσουν τους χώρους σας

Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας εύκολα και γρήγορα


Ως γνωστόν, οι τάσεις έρχονται και φεύγουν. Κάποιες από αυτές θεωρούνται διαχρονικές, παραμένοντας "in" στο πέρασμα του χρόνου, ενώ άλλες είναι πιο παροδικές και γρήγορα φεύγουν από τον κόσμο του design. Πολλές, μάλιστα, έχουν τον τρόπο να μεταμορφώνουν πραγματικά τους χώρους μας, χωρίς ωστόσο να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Σήμερα θα ασχοληθούμε με αυτά τα trends, λοιπόν, τα οποία είναι ό,τι πιο hot μπορείτε να επιλέξετε αυτήν τη στιγμή για το σπίτι σας.

Meet the trends!

Layered lighting

your-complete-guide-to-modern-wall-lamps-3-850x1024.jpeg

Layering ακόμα και στον φωτισμό του σπιτιού σας! Τι σημαίνει αυτό; Φωτιστικά οροφής με ιδιαίτερο design λειτουργούν κι ως έργα τέχνης μέσα στον χώρο, ενώ table lamps αλλά και φωτιστικά δαπέδου ενισχύουν το vibe και δημιουργούν ατμόσφαιρα. Μη φοβηθείτε να «παίξετε» με τα ύψη και τις αντιθέσεις, μπερδεύοντας χρώματα και στιλ. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως ο φωτισμός έχει καθοριστικό ρόλο για το πώς τελικά φαίνεται ένα σπίτι.


Statement rugs

batiikjaniceimg-9561.jpg

Τώρα που σιγά σιγά ο καιρός θα αρχίσει να γίνεται πιο ψυχρός, όλα μας οδηγούν στο να στρώσουμε τα χαλιά μας. Μπορεί να μην υπάρχει συγκεκριμένη τάση στα χαλιά, αλλά οι ειδικοί του design προτείνουν να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας σε πιο statement λύσεις, είτε αυτό αφορά στα χρώματα είτε στα σχέδια. Ακόμα, μπορείτε να τολμήσετε και το carpet layering, τοποθετώντας δύο και τρία χαλιά το ένα πάνω από το άλλο και δημιουργώντας διάσταση. Η παρουσία των χαλιών στον χώρο θα χαρίσει τη ζεστασιά που χρειάζεστε!


Stripes forever

cs0int.jpeg

Και πάλι παρατηρούμε μια δυναμική επιστροφή στον χώρο του interior design, η οποία μας ενθουσιάζει! Οι ρίγες γυρίζουν και πάλι σαν τη νέα, ανανεωμένη τάση, παρόλο που εδώ και μερικά χρόνια στρέψαμε το ενδιαφέρον μας σε floral λύσεις και άλλα, διαφορετικά patterns. Εντάξτε αυτό το trend στους χώρους σας επιλέγοντας να τοποθετήσετε μια ταπετσαρία, έναν ιδιαίτερο καναπέ, χαλιά, ή ακόμα τολμήστε να κάνετε και mix & match με άλλα μοτίβα.


60's & 70's vibes

ab364d9e75c5e6860d3e7e48cb2a9cd9.jpg

Οι ανατρεπτικές τάσεις στη διακόσμηση φέρνουν 60's και 70's αέρα, μέσα από έπιπλα αλλά κι extras αντικείμενα για τις υπόλοιπες επιφάνειες. Ο funky χαρακτήρας εκείνης της εποχής έρχεται στο σήμερα, που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ άλλοτε, και λαμβάνει up to date μορφή χάρη στα πληθωρικά χρώματα, στις έντονες γραμμές και τα χαρακτηριστικά prints. Το μοτίβο που θα αποτυπώσει απόλυτα αυτήν την αισθητική, δεν είναι άλλο από τα γεωμετρικά designs που ισορροπούν μεταξύ παλιού και μοντέρνου.


Animal prints

4902faebaa861638e3787b3f468341c4.jpg

Για όλους εσάς που θέλετε να δώσετε jungle vibes στο σπίτι σας, το ενδιαφέρον σας πρέπει να στραφεί στα animal prints, τα οποία πέρα από πολύ trendy είναι, ταυτόχρονα, κι εξαιρετικά διαχρονικά. Είναι ωραίο, λοιπόν, να τα επιλέξετε -στη faux εκδοχή τους-, κάνοντας έτσι ένα level up στην ολική διακόσμηση των χώρων σας, χωρίς να καταβάλλετε πολλή προσπάθεια. Το tiger και το leopard είναι οι δικές μας αγαπημένες επιλογές.

Ώρα για αλλαγές στους προσωπικούς σας χώρους!