fbpixel

Search icon
Search
Οι νέες Χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες που έρχονται φέτος στο Netflix
ARTS & CULTURE

Οι νέες Χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες που έρχονται φέτος στο Netflix

Κάποιες από αυτές έχουν κάνει ήδη την επίσημη πρεμιέρα τους στη streaming πλατφόρμα


Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στα μέσα του Νοέμβρη, αλλά ήδη έχουμε μπει σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, με τις νέες παραγωγές του Netflix να έχουν κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον μας, κάνοντάς μας να έχουμε διαμορφώσει ήδη τη watch-list μας για το επόμενο διάστημα. Συναρπαστικά Christmas stories έρχονται -ή έχουν καταφθάσει- στην αγαπημένη μας streaming πλατφόρμα κι έχουν απασχολήσει τους λάτρεις αυτού του είδους παραγωγών.

Take a clooser look!

Love at First Sight

mv5bywvmzjjlodytnty0ny00ymq5ltgxzjmtmduzzmi5ndu4ytywxkeyxkfqcgdeqxvymtu5ntcwmdqw-v1.jpg

Πρόκειται για μια ταινία που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και είναι τόσο γνωστό πως έχει Χριστουγεννιάτικο sotry. Ωστόσο, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν εδώ τη λίστα, καθώς πρόκειται για μια ρομαντική ιστορία που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και συγκεκριμένα πέντε ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Μια παραγωγή ιδανική για εφήβους - και όχι μόνο! Πρωταγωνιστούν: Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Rob Delaney κ.ά.

The Claus Family 3

aaaabzc81nsklczlunpspniyyti5glkfy-ekdupt-bi2dzj7ihkpdjixwu9g2vjqozt-38ymidghvuro-yw-py4bea5j2v1nwxteqkht.jpg

Πρόκειται για το 3ο part της σειράς που αγαπήθηκε και συνδέθηκε με τα Χριστούγεννα, το οποίο πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα. Ένα δράμα φαντασίας που έκανε το ντεμπούτο του για πρώτη φορά στο Netflix το 2020. Τρία χρόνια αργότερα, έχουμε άλλη μια ιστορία για την οικογένεια Claus από τον σκηνοθέτη Ruben Vandenborre, γεμάτη περιπέτεια και συναρπαστικά συμβάντα που κανείς δεν περιμένει. Πρωταγωνιστούν: Jan Decleir, Amber Metdepenningen, Mo Bakker κ.ά.

Best. Christmas. Ever!

best-christmas-ever-5-102423-757c5a54409b44679328f14a4790af92.jpg

Το "Best. Christmas. Ever!" θα διηγείται μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία, στην οποία δύο οικογένειες έρχονται πιο κοντά με αρκετές δόσεις χιούμορ και θαλπωρής, όπως άλλωστε αρμόζει σε αυτήν την εποχή του χρόνου. Γέλια, έρωτες, οικογενειακά δράματα, αλήθειες και μυστικά βρίσκονται στο επίκεντρο. Πρωταγωνιστούν: Heather Graham, Brandy Norwood, Jason Biggs. Πρεμιέρα: 16/11.

Family Switch

mv5bote4nmyxy2mtmmu5ys00mtziltg5zjctndrkymu3zgu1nze3xkeyxkfqcgdeqxvymty1otg1mzy2-v1.jpg

Η ταινία ακολουθεί την οικογένεια Walker, η οποία αλλάζει σώμα αφού συναντά έναν περίεργο αστρολόγο αναγνώστη. Τα Χριστούγεννα δεν είναι το κεντρικό θέμα της, αλλά αξίζει μια θέση σε αυτήν τη λίστα, καθώς διαδραματίζεται στις γιορτές και το όλο vibe είναι απόλυτα εορταστικό. Πρωταγωνιστούν: Jennifer Garner, Emma Myers, Rita Moreno, Brady Noon κ.ά. Πρεμιέρα: 30/11.

Virgin River 5 

virgin-river-season-5-part-2-christmas-episodes.jpg

Μετά από μια πολύ έντονη πέμπτη σεζόν του "Virgin River" που έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο, τα πράγματα θα αποκτήσουν μια εορταστική και πιο παραδοσιακή ατμόσφαιρα στα τέλη Νοεμβρίου με δύο special επεισόδια με θέμα τα Χριστούγεννα. Can't wait! Πρωταγωνιστούν: Alexandra Breckenridge, Annette O'Toole, Martin Henderson κ.ά. Πρεμιέρα: 30/11.

Christmas As Usual

saa-var-det-jul-igjen-lillianjulsvik-001.png

Αυτή η ταινία θα αποτελέσει ωδή στην καθημερινότητα στη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα στη Νορβηγία. Πρόκειται για μια νέα ρομαντική κωμωδία με την υπογραφή του Petter Holmsen, που θέτει στο επίκεντρο την αγάπη στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Πρωταγωνιστούν: Ida Ursin-Holm, Kanan Gill, Mads Sjøgård Pettersen κ.ά. Πρεμιέρα: 06/12.

Enjoy!