fbpixel

Search icon
Search
INTERIORS

Οι νέες tableware συλλογές του Dior Maison δημιουργούν το πιο ανοιξιάτικο setting στο τραπέζι σας

Ο οίκος παρουσιάζει τα items που χρειάζεστε για το απόλυτο art de la table


Οι νέες tableware συλλογές του Dior Maison δημιουργούν το πιο ανοιξιάτικο setting στο τραπέζι σας

Ο ερχομός της άνοιξης φαντάζει ως η ιδανική ευκαιρία για spring dinners στο σπίτι, με φίλους και οικογένεια. Πέρα από το φαγητό και τα ποτά που θα το συνοδεύσουν, εξαιρετικά σημαντικό είναι και το table setting, το οποίο έχει τον τρόπο να συμπληρώνει την ατμόσφαιρα, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για εμάς και τους καλεσμένους μας. Η τέχνη του art de la table, είναι κάτι που ο οίκος Dior «κουβαλά» στην ιστορία του, παρουσιάζοντας τους πιο elegant τρόπους για ένα πραγματικά καλαίσθητο σκηνικό στο τραπέζι, αλλά και μοναδικά κομμάτια για να το συνθέσουν. Αυτό είναι κάτι που παρατηρούμε και στις τρεις νέες του συλλογές, που απαρτίζονται από εκλεπτυσμένα σερβίτσια και αντικείμενα για τη διακόσμηση κάθε σύγχρονης κατοικίας.

Η άνοιξη στο τραπέζι σας

befunky-collage15-bs2gG.jpg
ABCDior


Η συλλογή "ABCDior" της Maria Grazia Chiuri είναι μια ωδή στα έντονα, ανοιξιάτικα χρώματα και την αισιοδοξία που αυτά είναι ικανά να προσφέρουν στον χώρο, αλλά και στη ζωή μας. Το εμβληματικό μοτίβο toile de Jouy πρωταγωνιστεί σε σερβίτσια, στα οποία απεικονίζεται και από ένα γράμμα, που έχει να διηγηθεί τη δική του ιστορία. Μια σειρά από πιάτα, glasses, δίσκους, κεριά, notebooks και μολύβια, που ταιριάζουν φανταστικά με τον τρόπο που ο οίκος επιλέγει να κάνει το table styling -με φρέσκα λουλούδια σε πράσινους τόνους.

1647276321-hyj03cbm0u-c000-e12-zh.webp
Miss Dior Cannage

Πέρα από την "ABCDior" collection, το γαλλικό fashion house λανσάρει και τη συλλογή "Miss Dior Cannage", σχεδιασμένη από την Cordelia de Castellane. Πρόκειται για μια σειρά επιτραπέζιων σκευών από πορσελάνη, η οποία αποτυπώνει στο έπακρο το savoir vivre του οίκου. Πέρα από τα λευκά, μινιμαλιστικά και διαχρονικά σερβίτσια, εντύπωση μας προκαλούν τα μοναδικά κρυστάλλινα ποτήρια για νερό, που ξεχωρίζουν από την collection χάρη στις funky αποχρώσεις τους. Η ίδια η Cordelia, άλλωστε, σε κάθε σχεδιαστική της απόπειρα, καταφέρνει να δημιουργεί timeless αντικείμενα, που διακρίνονται για την απαράμιλλη κομψότητά τους και μετατρέπονται σε αναπόσπαστο στοιχείο από τη συλλογή κάθε σπιτιού.

«Ένα» με τη φύση

befunky-collage16.jpg
New Lily of the Valley


Από την πρώιμη παιδική του ηλικία, που πέρασε περιπλανώμενος στην «Εδέμ» του κήπου του σπιτιού του στο Granville, ο Christian Dior καλλιέργησε ένα πάθος για τον κρίνο της κοιλάδας. Αυτό το πανέμορφο λουλούδι έγινε ένα από τα γούρια του, φορεμένο στην κουμπότρυπά του ή ραμμένο στους ποδόγυρους των σχεδίων υψηλής ραπτικής του. Ένα σύμβολο αγνότητας και χαράς που αναγγέλλει τον ερχομό των πιο ζεστών ημερών.

Το λουλούδι αυτό πρωταγωνιστεί σε ακόμα μια συλλογή του Dior Maison, η οποία επανακυκλοφορεί από την Cordelia de Castellane, με τίτλο "New Lily of the Valley". Η creative director άντλησε έμπνευση από το πάθος του ίδιου του Dior γι' αυτό το άνθος, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή σειρά για το τραπέζι, η οποία αποτελείται από πιάτα, ποτήρια, καράφες, bowls, teacups και διάφορα αποθηκευτικά δοχεία, που μπορούν να λειτουργήσουν φοβερά και ως στοιχείο διακόσμησης. Όλα τα items της collection απεικονίζουν στοιχεία της φύσης και -κατά κύριο λόγο- τον αγαπημένο κρίνο του Dior. Το διάφανο γυαλί επιτρέπει την εμφάνιση των μοναδικών natural στοιχείων σε πράσινη απόχρωση από την Cordelia, προσεγγίζοντας με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο τον μινιμαλισμό και τη φυσική γοητεία.

1

Dessert Plates

ABCDior Feminism, Voyage, Wax, Botanical BUY HERE

2

Candles

Multicolor ABCDior BUY HERE

3

Notebooks

Multicolor ABCDior BUY HERE

4

Trinket Tray

ABCDior G 'Grace' BUY HERE

5

Colored Pencils

Box of 26, ABCDior BUY HERE

6

Water Glass

Turquoise Cannage, Miss Dior Cannage BUY HERE

7

Dinner Plate

White, Miss Dior Cannage BUY HERE

8

Teapot

White, Miss Dior Cannage BUY HERE

9

Carafe

Green, New Lily of the Valley Glass BUY HERE

10

Trinket Tray

New Lily of the Valley Porcelain BUY HERE