fbpixel

Search icon
Search
Day-to-night: Oι κορυφαίες τάσεις της Fall '24/'25 για τις εμφανίσεις σας από το πρωί έως το βράδυ
TRENDS & CATWALKS

Day-to-night: Oι κορυφαίες τάσεις της Fall '24/'25 για τις εμφανίσεις σας από το πρωί έως το βράδυ

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos ανακαλύψαμε όλα όσα χρειαζόμαστε τη φετινή σεζόν


Η γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου θέλει να επιλέγουμε τις πιο updated τάσεις της μόδας, οι οποίες βασίζονται στην άνεση, το στιλ και φυσικά σ' ένα κομψό και fashion χαρακτήρα. Από τα βασικά items μέχρι και τα αξεσουάρ, οι διάσημοι οίκοι και οι fashion gurus μας έχουν παρουσιάσει μία σειρά από επιλογές, οι οποίες θα μας χαρίσουν το τίτλο της πιο «καλοντυμένης». Για το φετινό φθινόπωρο, η διαχρονικότητα μ' ένα modern twist μπαίνουν στο επίκεντρο. Πώς μεταφράζεται αυτό; Καμπαρντίνες, animal prints, oversized accessories αλλά και office looks βρίσκονται στη wishlist. Έτσι κι εμείς, δεν θα μπορούσαμε να μην πραγματοποιήσουμε το shopping therapy μας στο Mediterranean Cosmos, ξεχωρίζοντας προτάσεις που θα λατρέψετε - όλες σύμφωνα πάντα με τις fall/winter '24-'25 τάσεις.

Let's go!

French style - Massimo Dutti

image00062.jpg

Το φθινόπωρο φέρνει μαζί του δροσερές ημέρες, οι οποίες μετατρέπουν τα go to outerwears σε staples των συνόλων μας. Δεν υπάρχει κάτι πιο διαχρονικό και απαραίτητο από μία καμπαρντίνα. Στο Massimo Dutti ανακαλύψαμε την πιο μοντέρνα εκδοχή του trench coat. Οι εκκεντρικοί γιακάδες θεωρούνται must τους επόμενους μήνες ενώ η κλασική μπεζ απόχρωση θα προσφέρει ευελιξία και πρακτικότητα. Μπορείτε να την επιλέξετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τη συνδυάσετε κυριολεκτικά με τα πάντα από τη συλλογή σας. Ολοκληρώστε την εικόνα σας με μία shoulder bag στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το βουργουνδί. 

Office Look - Access Fashion

image00023.jpg

H επιστροφή στο γραφείο είναι γεγονός κι εμείς θέλουμε να την κάνουμε με στιλ. Τα office items μετατρέπονται σε staples της καθημερινότητας μας και γι' αυτό χρειάζεται να έχουμε ποικιλία. Ένα κοστούμι θα αποτελεί πάντοτε την πρώτη και την καλύτερη επιλογή μας. Στο Access Fashion ανακαλύψαμε το πιο hot design που δύσκολα θα αποχωριστούμε. Ένα stripped suit, σε black & white αποχρώσεις. Απογειώστε το androgen style προσθέτοντας κι ένα γιλέκο που θα ολοκληρώσει την εικόνα σας. Όσον αφορά τα αξεσουάρ μπορείτε να διαλέξετε τόσο ένα ζευγάρι sneakers για πιο cool εμφανίσεις, και pointy slingback για πιο κομψή αισθητική. 

Leopard print - Μat Fashion 

image00075.jpg

Το leopard αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της Fall/Winter 2024 season και εμείς δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Το συναντάμε παντού, από πανωφόρια, παντελόνια, skirts αλλά και φορέματα. Η δική μας επιλογή είναι το leopard midi dress από τo brand Mat Fashion, το οποίο θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε το πιο stylish look γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με ankle boots ή ένα ζευγάρι statement clogs. Προσθέστε χρυσά κοσμήματα για περισσότερη λάμψη και styling. 

Tote bag girls - Doca

image00025.jpg

Τα αξεσουάρ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων μας. Οι τσάντες έχουν τη μαγική ικανότητα να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο και γι' αυτό καλούμαστε να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα σχέδια που θα αποκτήσουμε. Εδώ και πολλές σεζόν οι oversized totes κερδίσουν ψήφο εμπιστοσύνης από όλους τους λάτρεις της μόδας. Ξεφύγετε από τις κλασικές αποχρώσεις και κινηθείτε σε πιο παιχνιδιάρικες, όπως είναι η μοβ leather tote από το fashion brand Doca. Ταιριάζει υπέροχα με τα περισσότερα χρώματα ενώ το μέγεθος της σας δίνει τη δυνατότητα να μην έχετε μόνο τα απαραίτητα μαζί σας. 

Colourful Jewels - Anna Maria Mazaraki

befunky-collage.jpg

Ακόμα μία προσθήκη που θα χαρίσει έξτρα πόντους στα looks μας είναι τα κοσμήματα. Οι τάσεις της σεζόν έχουν παιχνιδιάρικη διάθεση και γι' αυτό τα σχέδια με έντονα χρώματα θεωρούνται must. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τη νέα συλλογή τo brand Anna Maria Mazaraki. Τα συναντάμε σε τρία διαφορετικά χρώματα - πράσινο, ροζ και μπλε - και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα set που θα αποτελείται από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και δαχτυλίδι σε σχήμα λουλουδιού. Ταιριάζουν υπέροχα με total σύνολα, όπως το μαύρο και το άσπρο!

Athleisure style - Oysho 

image00037.jpg

Εδώ και αρκετές σεζόν, η μόδα και οι τάσεις της βασίζονται στην άνεση και στην cool αισθητική. Το athleisure style έχει αποκτήσει σημαντική θέση στη γκαρνταρόμπας μας και η δημοφιλία του συνεχίζεται για ακόμα μία σεζόν. Το λευκό tracksuit με τις πράσινες λεπτομέρειες από το Οysho θα σας προσφέρει όλα αυτά που χρειάζεστε. Εκτός από το γυμναστήριο μπορείτε να το επιλέξετε και στις εξόδους σας με πιο cool χαρακτήρα. Απογειώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι statement sneakers και ένα puffer jacket. 

Beauty routine - Fresh Line

image00030.jpg

Εκτός από την ανανέωση της συλλογής μας, η νέα σεζόν θέτει στο επίκεντρο και τη beauty routine και το self care. Αν αναζητάτε ένα προϊόν που σίγουρα θα λατρέψετε και δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε, τότε αυτό είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το Ερατώ Στερεό Σαμπουάν από το beauty brand Fresh LineΠρόκειται για 100% χειροποίητο στερεό σαμπουάν, που διαρκεί όσο 2 μπουκάλια υγρού. Οι νιφάδες φυτικού σαπουνιού αναμειγνύονται στο χέρι με βότανα με ενυδατική και επανορθωτική δράση, αφήνοντας τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά.

Last stop - Nespresso 

befunky-collage-Btzb7.jpg

Ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει μία βόλτα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos δεν είναι άλλος από ένα quick stop στη Nespresso. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα χαρμάνια, ενώ παράλληλα να ανανεώσετε και τη coffee collection σας με νέες προσθήκες τόσο στις μηχανές καφέ της Nespresso, όσο και σε αξεσουάρ που θα προσφέρουν μία fresh πινελιά στην καθημερινότητά σας. 

Info: Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών, mediterraneancosmos.gr

Φωτογραφίες: Χριστίνα Δημητριάδου