fbpixel

Search icon
Search
Οι χρωματικοί συνδυασμοί που δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion
THE LOOK

Οι χρωματικοί συνδυασμοί που δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion

Κι αξίζουν μια δοκιμή


Η ένταξη των χρωμάτων στις εμφανίσεις μας αλλά και ο συνδυασμός τους αποτελεί μία από τις πιο δημιουργικές και παιχνιδιάρικες διαδικασίες. Είτε είστε λάτρεις των bold colours είτε «ορκίζεστε» στον μίνιμαλ χαρακτήρα που χαρίζουν οι γήινες αποχρώσεις, σίγουρα δεν μπορείτε να αρνηθείτε στο υπέροχο αποτέλεσμα που χαρίζει το «πάντρεμα» δύο ή περισσότερων αποχρώσεων. Κι ενώ τη φετινή σεζόν παρατηρούμε μια σημαντική στροφή στην δημιουργία tonal looks, που αποπνέουν υψηλή αισθητική και «καθαριότητα», υπάρχουν εκείνα τα colour combos που θα είναι πάντοτε στη μόδα και θα προσφέρουν stylish και updated looks.

Ανακαλύψτε τους!

Λευκό και Μαύρο

how-the-chicest-new-yorkers-are-braving-the-chilly-weather.jpg
Image source: @harpersbazaar

Όσα χρόνια κι αν περάσουν κι όσες τάσεις κι αν κυριαρχήσουν, το black & white θα είναι πάντοτε ο πιο κομψός και διαχρονικός συνδυασμός. Τα δύο άκρα του χρωματικού φάσματος όταν συναντιούνται δημιουργούν την απόλυτη αρμονία που κάθε γυναίκα επιθυμεί για την εικόνα της. Μπορείτε να συνδυάσετε απλά δύο μονόχρωμα κομμάτια, όπως ένα παντελόνι κι ένα πουλόβερ ή ακόμα να κινηθείτε σε κομμάτια με ασπρόμαυρα μοτίβα, όπως είναι το καρό, το zebra ή οι ρίγες.

Μπεζ & Μπλε

278550083-106189748678197-4930969134120692005-n.jpg
Image source: @pepamack
Ο οίκος Miu Miu την περασμένη σεζόν μας θύμιζε πόσο μοναδικό pairing κάνει το μπεζ με το γαλάζιο. Τα περισσότερα σύνολα που παρουσίασε στην πασαρέλα ήταν βασισμένα στο κολεγιακό στιλ, με τα δύο αυτά χρώματα να πρωταγωνιστούν. Για tailored looks προτιμήστε να συνδυάσετε ένα wide leg trouser μαζί με το πουκάμισο σας. Από την άλλη πλευρά, για όλες εσάς που επιθυμείτε να δημιουργείτε fashionable outfits μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, μπορείτε απλά να ταιριάξετε το τζιν παντελόνι σας μ’ένα μπεζ oversized blazer. Ναι, είστε έτοιμες.

Καφέ & Χακί

fw22-milan-fashion-week-street-style.jpg
Οι γήινες αποχρώσεις έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι τη σεζόν που φτάνουμε. Το καφέ βρίσκεται πρώτο στις επιλογές μας, σε κάθε απόχρωση από την πιο σκούρη - όπως αυτή της σοκολάτας - μέχρι την πιο ανοιχτή, ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Ο συνδυασμός του με το χακί θα είναι πάντα μια safe επιλογή για όλες τις γυναίκες που θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις, χωρίς να κάνουν πολλή «φασαρία». Ένα πλεκτό φόρεμα με μια καμπαρντίνα και μπότες θα σαε βοηθήσουν να μαγνητίσετε τα βλέμματα, χωρίς να περάσετε ώρες μπροστά στον καθρέφτη σας.

Μπλε & Κίτρινο

274109955-167462988948516-779017386731987684-n.jpg
Image source: @leoniehanne
Ανήκουν στην κατηγορία με τα πιο αγαπημένα μας χρώματα. Το κίτρινο εκπέμπει χαρά και παιχνιδιάρικη διάθεση, ενώ το μπλε από την πλευρά του αυτοπεπόιθηση και δυναμισμό. Επομένως, είναι απόλυτα κατανοητό, πως όταν αυτά τα δύο συναντηθούν το αποτέλεσμα μόνο επιτυχημένο μπορεί να είναι. Δοκιμάστε νέα πράγματα και πειραματιστείτε με την εικόνα σας. Επενδύσετε σ’ένα bold κίτρινο παλτό που θα σας βοηθήσει να «κλέψετε» τις εντυπώσεις και ταιριάξτε το με μπλε παντελόνι. Όσον αφορά τα παπούτσια σας διαλέξετε ένα από τα παραπάνω colours.

Κόκκινο & Ροζ

277906116-7261078233966790-2632070581353342150-n.jpg
Image source: @ninasandbech
Το κόκκινο βρίσκεται μέσα στο ροζ, οπότε η επιτυχία όταν συναντιούνται είναι δεδομένη. Για όλες εσάς που επιθυμείτε να δημιουργήσετε το πολυπόθητο colour blocking αλλά νιώθει ότι είναι μια απαιτητική διαδικασία, μπορείτε να ξεκινήστε από τα βασικά. Δηλαδή από τον συνδυασμό δύο διαφορετικών αποχρώσεων του ίδιου χρώματος. Το ροζ με το κόκκινο θα σας προσφέρουν αυτό που αναζητάτε. Μια φούστα με top αλλά και παντελόνι με πουκάμισο ή blazer θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε το σύνολο που επιθυμείτε.