fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες της άνοιξης για κάθε τύπο δέρματος

12 προτάσεις για να βρείτε αυτήν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες


Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες της άνοιξης για κάθε τύπο δέρματος

Οι χρυσοί κρίκοι που είναι το απαραίτητο item του καλοκαιριού και τα pastel χρώματα που επανέρχονται δυναμικά δεν είναι τα μόνα που γίνονται πιο ανάλαφρα τους ζεστούς μήνες. Κάτι αντίστοιχο πρέπει να γίνει και με την ενυδατική σας κρέμα, ώστε να «θωρακίσετε» το δέρμα σας ενάντια στις αντίξοες καιρικές συνθήκες που προβλέπονται για τους επόμενους μήνες. Αφήστε λοιπόν στην άκρη την κρέμα που λατρεύατε όλο το χειμώνα και βρείτε αυτή που θα σας συντροφεύσει την άνοιξη και τον καλοκαίρι, μέσα από τις συστάσεις των κορυφαίων skin experts.

face-oils.jpg

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τις 12 ενυδατικές που θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς και δεν θα μπορείτε να τις αποχωριστείτε!

Vinosource S.O.S Intense Moisturizing Cream, Caudalie: Απαραίτητη στις ξηρές επιδερμίδες, αυτή η μεταξένια κρέμα τις αναζωογονεί χάρη στο έλαιο μπουράντζας με τις θρεπτικές του ιδιότητες. Προσφέρει άνεση και δρα σαν ένα κύμα που ξεδιψάει κάθε μέρα την επιδερμίδα, επανορθώνοντας την επίδραση από
τις επιβλαβείς εξωτερικές συνθήκες. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μετά από τον ορό στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Stimulskin Plus Absolute Renewal Infusion Cream, Darphin: Mια μοναδική, βελούδινη κρέμα που αποκαθιστά τη νεότητα μέσω μιας σύγχρονης και εντατικής τεχνολογίας, η οποία σε συνδυασμό με το καινοτόμο σύστημα μεταφοράς των ενεργών συστατικών, προσφέρει ορατή μείωση γραμμών και ρυτίδων, επαναπροσδιορισμό και γλυπτική του περιγράμματος του προσώπου και έντονη ενυδάτωση.

Matte Balancing Moisturiser: Acai-Berry & Borago, Grown Alchemist: Mε ελαφριά σύνθεσης, η κρέμα αυτή αποτελεί το απόλυτο ενυδατικό προϊόν. Χαρίζει στην επιδερμίδα του προσώπου την απαραίτητη υγρασία και εξισορροπεί τα επίπεδα σμήγματος. Θα απολαύσετε μια υγιή, ματ εμφάνιση.

Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme, Dior: Μια εξαιρετικά δροσιστική κρέμα, που ενυδατώνει και ενισχύει το δέρμα, αφήνοντάς το πιο υγιές, λαμπερό και σφριγηλό. Εμπλουτισμένη με φύλλα Μολόχας και Haberlea, αυτή η κρέμα αναζωογονεί το δέρμα, βοηθώντας το ταυτόχρονα να ενισχύσει τις φυσικές του άμυνες. Η κρεμώδης-ζελέ υφή της,γαλάζιου χρώματος, προσφέρει ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα. 

Hyaluronic Aloe Cream, Garnier: H καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία εντατικής ενυδάτωσης, με τη δύναμη της Βιολογικής Αλόης και του Υαλουρονικού Οξέος Φυσικής Προέλευσης. H απολαυστική υφή της αποτελεί το νέο must have προϊόν ενυδάτωσης, προσφέροντας 48ωρα αποτελέσματα.

Daily Moisture, SkinCeuticals: Ενυδατική κρέμα για κανονικό ή λιπαρό δέρμα. Ενυδατώνει, θρέφει και μειώνει το μέγεθος των πόρων χάρη σε έναν αποκλειστικό συνδυασμό φυσικών εκχυλισμάτων. Αποκαθιστά και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα ενώ παράλληλα επουλώνει και προστατεύει το δέρμα.

     Vino source

    Vino source

    Vinosource S.O.S Intense Moisturizing Cream, Caudalie

    SEE MORE
     New skin

    New skin

    Stimulskin Plus Absolute Renewal Infusion Cream, Darphin

    SEE MORE
     Biological beauty

    Biological beauty

    Matte Balancing Moisturiser: Acai-Berry & Borago, Grown Alchemist, Attica

    BUY ME
     Blue hydration

    Blue hydration

    Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme, Dior, Hondos Center

    BUY ME
     Must have

    Must have

    Hyaluronic Aloe Cream, Garnier

     Science-based

    Science-based

    Daily Moisture, SkinCeuticals

    SEE MORE
     Golden stimulation

    Golden stimulation

    Pure Gold Radiance Cream, La Prairie, Sephora

    BUY ME

    Lait-Crème Concentré, Embryolisse: Ενυδατική κρέμα με υφή γαλακτώματος που συνδυάζει πολλαπλές χρήσεις: ιδανική ενυδατική φροντίδα που θρέφει την επιδερμίδα, ως primer πριν το μακιγιάζ, αλλά και ως προϊόν ντεμακιγιάζ για τον καθαρισμό του προσώπου. Επιπλέον, λειτουργεί ως καταπραϋντική λοσιόν για μείωση των ερεθισμών μετά το ξύρισμα.

    Liftactiv Supreme Antiwrinkle Day Cream SPF30, Vichy: Καθημερινή αντιγηραντική φροντίδα με ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία UVA / UVB (SPF30) που στοχεύει τις εγκατεστημένες ρυτίδες και παράλληλα προλαμβάνει τη δημιουργία νέων που προκαλούνται από την UVA ακτινοβολία.

    Hydration Cream, Tzimas Cosmetics: Κρέμα απαλής υφής για την καθημερινή περιποίηση νεανικών και ευερέθιστων επιδερμίδων. Πλούσια σε συστατικά με ενυδατική, καλμαριστική και αντιοξειδωτική δράση. Απορροφάται εύκολα και μπορεί να αποτελέσει βάση για το μακιγιάζ.

    All Day Hydrator, Sephora: Mε 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες C και E ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη και προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις. Ένας πραγματικός σύμμαχος της καθημερινότητας, δίνει στην επιδερμίδα τα συστατικά που χρειάζεται για να διατηρήσει τη φυσική της λάμψη.

    Moisture Surge 72 hour Auto-Replenishing Hydrator, Clinique:  Η Τεχνολογία Αυτόματης Αναπλήρωσης, χρησιμοποιεί Καφεΐνη η οποία βοηθά να ξαναξεκινήσει η "αντλία νερού" της επιδερμίδας, ενώ το ενεργό Νερό Αλόης με τα συστατικά ενυδάτωσης και το υαλουρονικό οξύ προσελκύει και "κλειδώνει" την υγρασία στην επιδερμίδα.

    The Moisturizing Cool Gel Cream, La Mer: Αυτό το δροσερό gel προσφέρει καταπραϋντική ενυδάτωση και αναζωογονητική αίσθηση. Η επιδερμίδα δείχνει φυσικά ανανεωμένη και αποκαθίσταται στην πιο υγιή της κατάσταση. Το Miracle Broth ™ - το θρυλικό ελιξίριο περιποίησης που βρίσκεται στην καρδιά των προϊόντων της La Mer – εμπλουτίζει την επιδερμίδα με τις ανανεωτικές δυνάμεις της θάλασσας. 

       Nutritional product

      Nutritional product

      Lait-Crème Concentré, Embryolisse

      BUY ME
       SPF 30

      SPF 30

      Liftactiv Supreme Antiwrinkle Day Cream SPF30, Vichy

      SEE MORE
       Sensitive skin

      Sensitive skin

      Hydration Cream, Tzimas Cosmetics

      BUY ME
       Hyaluronic moisturiser

      Hyaluronic moisturiser

      All Day Hydrator, Sephora

      BUY ME
       Pink beauty

      Pink beauty

      Moisture Surge 72 hour Auto-Replenishing Hydrator, Clinique, Hondos Center

      BUY ME
       Sea feeling

      Sea feeling

      The Moisturizing Cool Gel Cream, La Mer

      BUY ME
      Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα νέα!