fbpixel

Search icon
Search
Οι French Fall στιλιστικές επιλογές που λατρεύουν οι γαλλίδες
STYLING TIPS

Οι French Fall στιλιστικές επιλογές που λατρεύουν οι γαλλίδες

Αποκτήστε την πιο εκλεπτυσμένη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα - χωρίς προσπάθεια


Το φθινόπωρο είναι στον αέρα, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε την fall γκαρνταρόμπα σας. Αν αναζητάτε μια clean capsule wardrobe, οι επιλογές των French girls ενδύκνεινται για τα κλασικά κομμάτια που εμπεριέχουν, δημιουργώντας άπειρους συνδυασμούς και συμπληρώνοντας οποιoδήποτε στιλ. Με τις μειωμένες θερμοκρασίες να πλησιάζουν, λοιπόν,  πρόκειται για την ιδανική εποχή για να ντυθείτε σαν Parisians. Ο δροσερός αέρας σας εμπνέει να παίξετε με τα layers και τα όμορφα φθινοπωρινά χρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα κομψό μονοχρωματικό σύνολο.

Δείτε παρακάτω τα fall must-haves των Παριζιάνων και εμπνευστείτε ελεύθερα..

Parisian cardigans

louisedamas.jpeg
Image source: @louisedamas
Ένα cardigan αποτελεί το ιδανικό φθινοπωρινό πανωφόρι αφού μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και ταυτόχρονα θα δείχνετε αβίαστα εκλεπτυσμένη. Αυτό το βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας συνδυάζεται τέλεια με ψηλόμεσο τζιν ή φούστες και μπορεί να φορεθεί πάνω από ένα πουκάμισο με κουμπιά ή κάτω από ένα σακάκι για πιο επίσημες περιστάσεις. Είναι ένας απλός τρόπος για να κάνετε οποιοδήποτε φθινοπωρινό ντύσιμο να δείχνει καθαρό και συγκροτημένο.

Straight jeans

camille-charriere.jpeg
Image source: @camillecharriere
Στο Παρίσι, δεν φορούν στενά τζιν, αλλά αυτά με ίδια γραμμή! Αυτά τα κλασικά, ευέλικτα κομμάτια ταιριάζουν σχεδόν με κάθε φθινοπωρινό τοπ, από ζακέτες και πουλόβερ μέχρι μπλούζες και αμάνικα πουλόβερ. Τα straight jeans κολακεύουν κάθε σωματότυπο, επειδή επιμηκύνουν τη σιλουέτα και μπορούν να φορεθούν με οτιδήποτε από sneakers μέχρι high heels.

Little black dress

jeannedamas3.jpeg
Image source: @jeannedamas

Το LBD αποτελεί βασικό στοιχείο της παριζιάνικης κουλτούρας. Μπορεί να φορεθεί με τακούνια ή φλατ και να συνδυαστεί με αξεσουάρ. Δεν υπάρχει λάθος τρόπος να φορέσετε αυτό το ευέλικτο κομμάτι!

V-Neck Sweater

thewhitecompany.jpeg
Image source: The White Company
Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να διατηρηθείτε ζεστές όταν η θερμοκρασία πέφτει από ένα πλεκτό πουλόβερ; Αυτό το απλό στοιχείο είναι εκπληκτικά ευέλικτο- ταιριάζει καλά με τζιν ή παντελόνια, μπότες ή αθλητικά παπούτσια.

Πώς να το φορέσετε; Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Δοκιμάστε το πάνω από ένα απλό λευκό πουκάμισο με κουμπιά. 

Corduroy Pants

sabinasocol.jpeg
Image source: @sabinasocol

Ένα κλασικό Fall piece που τα French girls προτιμάνε ξανά και ξανά. Είτε επιλέγετε ένα λεπτό κοτλέ, είτε κάποιο thick κοτλέ ύφασμα, αυτά τα παντελόνια κολακεύουν κάθε σωματότυπο και έχουν τη δυνατότητα να σας διατηρούν ζεστές και άνετες. Απλά βεβαιωθείτε ότι το κόψιμο είναι ψηλό και ίσιο.

Black leather jacket

camillecharriere.jpeg
Image source: @camillecharriere

Τίποτα δεν φωνάζει "φθινόπωρο" όσο ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Ένα καλό leather jacket μπορεί να σας μεταφέρει από το πρωί στο βράδυ και μπορεί να φορεθεί σχεδόν με τα πάντα - από ρούχα γραφείου μέχρι την έξοδο. Επιλέξτε το σε blazer ή στην κλασική biker-chic γραμμή του.

Fall Dresses

tamaramory.jpg
Image source: @tamaramory

Οι Παριζιάνες ξέρουν πώς να κάνουν τη φθινοπωρινή μόδα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Ένα από τα καλύτερα μυστικά τους είναι ότι ενσωματώνουν πάντα φορέματα στο ντύσιμό τους, ακόμη και όταν έξω κάνει κρύο. Ένα φόρεμα μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με καλσόν και μπότες για τις πιο κρύες μέρες που αναζητάτε κάτι ζεστό αλλά και κομψό.

Plaid Blazer Collection

constancearnault.jpeg
Image source: @constancearnaoult

Φέτος το φθινόπωρο, το θέμα είναι να φορέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο ένα σακάκι σε αντρικό στιλ! Μπορείτε να βρείτε καρό σακάκια, βελούδινα ή κοτλέ σακάκια σε όλα τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε αυτό το look είναι να συνδυάσετε το σακάκι σας με τζιν και ένα ασορτί ζευγάρι δερμάτινες μπότες αστραγάλου ή μπαλαρίνες.


Feature image source: @rouje, @leiasfez