fbpixel

Search icon
Search
From summer to fall: Τα παπούτσια που θα μας συνοδέψουν παντού τη μεταβατική περίοδο
STYLING TIPS

From summer to fall: Τα παπούτσια που θα μας συνοδέψουν παντού τη μεταβατική περίοδο

Ταιριάζουν τέλεια με τα πάντα, από jeans, φούστες αλλά και παντελόνες


Στον αχανή κόσμο της μόδας υπάρχει μια ήσυχη γωνιά όπου το στιλ και η απλότητα συναντιώνται και γεννιούνται αισθητικές όπως το "quiet luxury" και ευδοκιμούν τα basics. Αυτά είναι που θα σας συνοδέψουν παντού κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου - και όχι μόνο

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αναφερόμαστε στα παπούτσια που έχουν την ικανότητα να απογειώνουν ακόμα και τα πιο εκλεπτυσμένα σύνολα σε νέα επίπεδα. Με τα καθαρά τους σχέδια και τη διακριτική τους γοητεία, ενσαρκώνουν πραγματικά τον όρο "less is more". Το σπουδαίο σε αυτά είναι η ικανότητα τους να προσαρμόζονται σε κάθε συνδυασμό και συνθήκη. Είναι η βάση για τους ανθρώπους της μόδας που θέλουν να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο για να συνθέσουν την εμφάνιση τους. Απλά φανταστείτε κομψά λευκά αθλητικά παπούτσια που συνοδεύουν άρτια έναν casual συνδυασμό, ή ένα ζευγάρι μαύρες μπότες αστραγάλου που μπορούν να αλλάξουν τον τόνο ενός airy φορέματος ή παντελονιού σε μια στιγμή.

Scroll down για να ανακαλύψετε τις τάσεις παπουτσιών που θα αντέξουν στο χρόνο και θα σας συνοδέψουν με ευελιξία τους ερχόμενους μήνες

Ballet flats

ballet-flats.jpg
Image source: @symphonyofsilk

Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να βελτιώσετε τις καθημερινές σας εμφανίσεις είναι οι μπαλαρίνες. Με τη μαλακή, ευέλικτη κατασκευή τους και την κομψή σιλουέτα τους, μεταφέρουν τα σύνολα από το γραφείο στην έξοδο χωρίς πρόβλημα, προσθέτοντας μια polished πινελιά.

White sneakers

deborabrosa.jpg
Image source: @deborabrosa

Τίποτα δεν ξεπερνά τη διαχρονική γοητεία των κλασικών λευκών αθλητικών παπουτσιών. Αυτά τα εμβληματικά παπούτσια όχι μόνο παρέχουν άνεση όλη την ημέρα, αλλά και προσδίδουν έναν φρέσκο αέρα σε κάθε σύνολο. Είτε κάνετε δουλειές είτε συναντάτε φίλους, τα λευκά αθλητικά παπούτσια συμπληρώνουν διάφορα σύνολα, είτε πρόκειται για τζιν, φορέματα, φούστες ή κομψές παντελόνες.

Slingback heels

fashionjackson.jpeg
Image source: @fashion_jackson

Τίποτα δεν είναι τόσο εκλεπτυσμένο όσο τα slingback heels. Διαθέτοντας λουράκι στο πίσω μέρος του αστραγάλου, δημιουργούν μια κομψή σιλουέτα και παρέχουν πρόσθετη στήριξη. Πρόκειται για το ιδανικό ζευγάρι που θα σας συνοδέψει από το γραφείο στο δείπνο και μέχρι και σε έναν γάμο. Συνδυάστε τα με φορέματα, midi φούστες ή denim παντελόνια. 

Loafers

anoukyve.jpg
Image source: @anoukyve

Απλά και με παντοτινή γοητεία, τα loafers επιστρέφουν κάθε χρόνο στο προσκήνιο όταν οι θερμοκρασίες κατεβαίνουν. Αν αναζητάτε ένα πραγματικά κλασικό φινίρισμα, προτιμήστε loafers χωρίς δυσκίνητες σόλες. Φορεμένα με κομψά παντελόνια ή σορτς πόλης, είναι βέβαιο ότι θα προσθέσουν φινέτσα στις εμφανίσεις σας.

Staple black boots

322327118-560665075557144-899185742199013374-n.jpg
Image source: @isabellecoheen
Τα απλά, μαύρα ankle boots αποτελούν απαραίτητη προσθήκη στη συλλογή κάθε γυναίκας. Ίσως αποτελούν το πιο παραγνωρισμένο στιλ παπουτσιών στη λίστα μας, που συχνά ξεχνιέται μπροστά στις μεγαλύτερες τάσεις στις μπότες. Ωστόσο, ένα σωστόο ζευγάρι δεν θα σας κρατήσει μόνο μια ή δύο σεζόν - αλλά με την κατάλληλη φροντίδα θα σας εξυπηρετούν για μια ζωή. 

Barely there sandals

style-du-monde.jpeg
Image source: Style Du Monde

Αγκαλιάστε τον ζεστό καιρό (όσο ακόμα τον έχουμε), ταιριάζοντας τα fall outfits σας με ένα ζευγάρι barely there heels. Αυτά τα λεπτεπίλεπτα αλλά κομψά παπούτσια δεν θα αποσπούν ποτέ την προσοχή από το υπόλοιπο ντύσιμό σας, καθιστώντας τα ένα εξαιρετικό ζευγάρι για να συνδυαστεί με statement prints και δραματικές σιλουέτες.

Feature image source: @cristinahudacov, @fakerstrom