fbpixel

Search icon
Search
Matthew McConaughey: Ξανά στην Αντίπαρο για καλοκαιρινές διακοπές
PEOPLE & MOMENTS

Matthew McConaughey: Ξανά στην Αντίπαρο για καλοκαιρινές διακοπές

Μαζί με την οικογένειά του προτιμά για ακόμη μια χρονιά την χώρα μας για ξεκούραση


Επιμένει να δηλώνει θερμός λάτρης της χώρας μας, επιλέγοντας για ακόμη μια χρονιά να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην καρδιά των Κυκλάδων. Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, Matthew McConaughey, μετά το 2018, επιστρέφει στην Αντίπαρο μαζί με την οικογένειά του και τα φωτογραφικά φλας έχουν καταγράψει τις στιγμές της κοινής τους χαλάρωσης και των απλών καθημερινών στιγμών τους. Ο ίδιος, τον Σεπτέμβριο του 2018, είχε μοιραστεί στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή με οικοδεσπότη τον Jimmy Fallon τα εξής: «Είχαμε την ελευθερία μας, κανείς δεν μας φωτογράφιζε, οι παραλίες ήταν πανέμορφες και ασφαλείς και ο κόσμος φιλόξενος. Η Ελλάδα είναι υπέροχη». Συνέχισε, προσθέτοντας ότι αν και ήταν τρεις εκπληκτικές εβδομάδες, όταν πλησίαζε η ώρα της επιστροφής, αποφάσισαν να παρατείνουν τις διακοπές τους μία εβδομάδα ακόμη, στον «επίγειο παράδεισο», όπως την αποκαλεί.

Οικογενειακές στιγμές ξεκούρασης 

shutterstock-664373377.jpg

Μετά την αφοπλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του στον Λευκό Οίκο όσον αφορά την οπλοκατοχή, ο βραβευμένος ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του, Camila Alves, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας από την Βραζιλία, και τα τρία παιδιά τους, τα δωδεκάχρονα δίδυμα αδέρφια, Levi και Vida και τον εννιάχρονο γιο τους, Livingston, επέλεξαν την Αντίπαρο για την καλοκαιρινή τους ξεκούραση. 

Τα φωτογραφικά φλας τους αποτύπωσαν το ζευγάρι με τα μαγιό τους, κάνοντας βουτιές και συζητώντας σε χαλαρούς τόνους. Η Camila έχει επιλέξει να φοράει ένα μπλε μαγιό και γυαλιά κολύμβησης και ο ίδιος ένα κόκκινο swimwear. Απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό μεσογειακό ήλιο, οι ίδιοι στέκονται σε έναν βράχο της παραλίας, ευδιάθετοι και έτοιμοι να εξασκήσουν τις κολυμβητικές τους ικανότητες. 

Το νησί με την χαλαρωτική ατμόσφαιρα

shutterstock-1199263279.jpg

Ένα βραχώδες και γεμάτο ενδιαφέρουσες αντιθέσεις νησί Νότια του Αιγαίου, στην καρδιά των Κυκλάδων. Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και γραφικά στενάκια γεμάτα με λουλούδια και θέα στο "γλυκό" ηλιοβασίλεμα το σούρουπο. Μια νησιώτικη ατμόσφαιρα που ταυτίζεται με την απόλυτη χαλάρωση σε συνδυασμό με το βαθύ μπλε. Πρωτεύουσά του είναι η Αντίπαρος ή αλλιώς "Κάστρο", ένα ενετικό δημιούργημα του 15ου αιώνα που μας ξεναγεί στην ιστορική ταυτότητα αυτού του τόπου. Ένας ακόμη σημαντικός σταθμός στην περιήγησή μας στο νησί είναι ο λόφος του Αγίου Ιωάννη, στον οποίο θα ανακαλύψουμε ένα ξεχωριστό σπήλαιο που διακρίνεται για τους σταλαγμίτες και τους σταλακτίτες, μεταφέροντάς μας σ' ένα διαφορετικό τοπίο άγριας ομορφιάς.

Για όσους είστε θερμοί "εραστές" των θαλάσσιων sports, κατάλληλη επιλογή αποτελεί το kitesurfing, οι καταδύσεις και τα θαλάσσιο καγιάκ. Για μια ολοκληρωμένη εικόνα του νησιού, είναι σημαντικό να γευτούμε τις τοπικές του λιχουδιές. Στη νότια πλευρά του Αη Γιώργη, η ψαροταβέρνα «Πιπίνος» μας φιλοξενεί και μας καλεί να δοκιμάσουμε φρέσκα ψάρια και τα χταπόδια που «λιάζονται» στον ήλιο και αποτελούν βασικό στοιχείο του νησιού.