fbpixel

Search icon
Search
Οι Α-list stars που απολαμβάνουν τώρα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα
PEOPLE & MOMENTS

Οι Α-list stars που απολαμβάνουν τώρα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα

Πολλές λαμπερές προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης επέλεξαν την χώρα μας


Για άλλη μια φορά η χώρα μας φαίνεται πως αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις καλύτερες summer holidays, ακόμα και για τους πιο επιδραστικούς celebrities. Άλλο ένα καλοκαίρι που παραμένουν πιστοί στην επιλογή τους, μιας και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν συνηθίζουν να επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά ξανά και ξανά. Νέες αφίξεις στα ελληνικά εδάφη μάς απασχολούν τις τελευταίες ώρες, ενώ οι φωτογραφίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των media αποδεικνύουν την αγάπη των πιο λατρεμένων stars, αλλά και influencers στην Ελλάδα, διαφημίζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο.

Ας δούμε ποιοι είναι οι celebrities που κατέφθασαν στη χώρα μας για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους!

Charlize Theron

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Μύκονο και Πάρο, διακοπές κάνει, η Charlize Theron. Μια ανάρτηση, μάλιστα, έκανε η ίδια στο Instagram account της, που την έδειχνε να βουτάει μέσα στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά της. Το video που δημοσίευσε εχθές έγινε viral σε ανύποπτο χρόνο και συγκέντρωσε πάνω από δύο εκατομμύρια likes. Η star είναι μεταξύ των πολυάριθμων διασημοτήτων που επέλεξαν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα φέτος.

Saskia Connery

unnamed-TvXfC.jpg

Για τον τεράστιο Sean Connery η Ελλάδα ήταν το καταφύγιο όπου γαλήνευε με τη σύζυγό του. Τώρα είναι η σειρά της εγγονής του να διαφημίσει στο εξωτερικό τη γη που λάτρεψε ο σπουδαίος ηθοποιός. Η Saskia Connery επέλεξε για τις καλοκαιρινές διακοπές της τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Philip Mur αποθεώνει μέσα από το φωτογραφικό υλικό την Ελλάδα. «Δώστε μου μια λέξη, οποιαδήποτε λέξη και θα σας δείξω ότι η ρίζα αυτής της λέξης είναι η ελληνική» ήταν τα λόγια της στα social media, θέλοντας έτσι να δείξει πόσο μαγεμένη είναι από τις εικόνες και τους ανθρώπους που συναντά εδώ.

Demi Moore

demi-moore-ramer-mikonos1.jpg

To ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνουν η Demi Moore με την κόρη της Rumer Willis, μιας και από τις αρχές Ιουλίου κάνουν διακοπές στη χώρα μας. Η 58χρονη ηθοποιός με την 32χρονη κόρη της, ξεκίνησαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα, περνώντας για αρχή μερικές ημέρες στην πρωτεύουσα, όπου έκαναν ψώνια στο Κολωνάκι και διασκέδασαν στη νυχτερινή Αθήνα με θέα την Ακρόπολη. Στη συνέχεια, πήγαν στη Σαντορίνη, αλλά και στη Μύκονο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ηθοποιός επισκέπτεται τη χώρα μας.

Camille Charriere

img-7441.jpg

Μια από τις πιο διάσημες Γαλλίδες influencers, η Camille Charriere, βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη χώρα μας, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές της και μοιράζεται συνεχώς φωτογραφίες με τους followers της. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην Ύδρα, η ομορφιά της οποίες φαίνεται να την έχει εντυπωσιάσει, καθώς τη βλέπουμε πιο ενθουσιασμένη από ποτέ. Οι στιγμές των διακοπών της αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γοητεία της χώρας μας χάρη στα posts της.

Cordelia de Castellane

img-7445.jpg

Η creative director του Dior Maison, Cordelia de Castellane, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας κι εξερευνεί τις ιδιαίτερες ομορφιές της Αντιπάρου με την οικογένειά της. Η ίδια απαθανατίζεται σε κάθε γωνιά του πανέμορφου Κυκλαδίτικου νησιού και μας ταξιδεύει σε μαγικές ελληνικές εικόνες μέσα από τα posts της στο Instagram.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως το περασμένο χρονικό διάστημα δεν είναι λίγες οι Instagrammers που απόλαυσαν τις διακοπές του στις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας, που απ' ό,τι φαίνεται φέτος αποτελεί μονόδρομο για τον καθένα μας. Μεταξύ των διάσημων προσωπικοτήτων ήταν η Sofia Coelho από την Πορτογαλία, η οποία μόλις χθες αναχώρησε από την ονειρική -όπως τη χαρακτήρισε- Μύκονο, ενώ μερικές ημέρες πριν στο Νησί των Ανέμων ήταν και η Camila Coelho. Πρόσφατα, επίσης, απόλαυσε τη μυκονιάτικη φιλοξενία και η Aimee Song, η οποία πέρασε και από την Αθήνα.