fbpixel

Search icon
Search
O ΠΑΙΔΙΚΟΣ IANOS είναι γεμάτος βιβλία & παιχνίδια για τα φετινά Χριστούγεννα!
CITY VIBES

O ΠΑΙΔΙΚΟΣ IANOS είναι γεμάτος βιβλία & παιχνίδια για τα φετινά Χριστούγεννα!

Τσιμισκή & Γρηγορίου Παλαμά 3, το πιο in στέκι για γονείς και παιδιά στην πόλη


Τα Χριστούγεννα είναι πάνω απ' όλα για τα παιδιά! Αυτήν την περίοδο όλοι οι γονείς βρίσκονται στην αναζήτηση του ιδανικού δώρου για τα μικρά τους, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις επιθυμίες όσο και τις ανάγκες τους. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας θα πρέπει να σκεφτεί πρακτικά, αλλά κι επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σε επιλογές που τα μικρότερα μέλη της οικογένειας θα ευχαριστηθούν, θα τα εφοδιάσουν με γνώσεις, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους.

Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, μην ξεχάσετε να μοιράσετε χαμόγελα στους μικρούς σας αγαπημένους, κάνοντάς τους ποιοτικά δώρα!

Ένας «παράδεισος» φτιαγμένος για τα παιδιά

4.jpg

Ένας σχετικά νέος χώρος Βιβλίου και Πολιτισμού, διαμορφωμένος αποκλειστικά για τα παιδιά και τους γονείς, σάς περιμένει για να βρείτε όλα όσα αναζητάτε για τα φετινά Χριστούγεννα -και όχι μόνο! Ο ανανεωμένος Παιδικός IANOS, στη Γρηγορίου Παλαμά 3 & Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, έχει μετατραπεί στον απόλυτο προορισμό για μικρούς και μεγάλους!

Το παιδικό στέκι της πόλης που μεταφέρθηκε από τον περασμένο Σεπτέμβρη στη συγκεκριμένη οδό, έχει «φορέσει» τα γιορτινά του για τις φετινές γιορτές. Γεμάτο χρώμα, σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει την παιδική ανεμελιά και αγαπάει τη γνώση προσφέρονται μοναδικές προτάσεις αναγνωσμάτων που θα εξιτάρουν τα παιδικά μυαλά και θα τα προσκαλέσουν σε ένα ατελείωτο ταξίδι μάθησης και φαντασίας. Γνωρίστε τον νέο χώρο του εμβληματικού βιβλιοπωλείου στην πόλη και ανοίξτε στους μικρούς αγαπημένους σας την πόρτα σε νέες -Χριστουγεννιάτικες και μη- περιπέτειες, που θα τους συναρπάσουν!

Μοναδικά δώρα για τις γιορτές

screenshot-1.png

Τι καλύτερο, λοιπόν, εν όψει των εορτών από το να το επισκεφτείτε τον υπέροχο χώρα για να προμηθευτείτε τα δώρα σας για τα τα φετινά Χριστούγεννα! Εκεί, θα ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία σε επιλογές για όλα τα γούστα, που διαφέρουν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού, αλλά και με βάση τις ηλικίες τους.

Και μην ξεχνάτε: Δεν υπάρχει παιδί που να μισεί το διάβασμα. Υπάρχουν μόνο παιδιά που δεν έχουν βρει το κατάλληλο βιβλίο! - Frank Serafini

Τι μπορείτε να εντοπίσετε; Βιβλία κάθε ηλικίας -από βρεφικά μέχρι παιδικά κι εφηβικά-, καθώς και παραμύθια που ανταποκρίνονται επίσης σε όλα τα age groups. Ακόμα, τα CD και DVD που μπορείτε να ανακαλύψετε θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μικρών σας.

screenshot-2.png

Και για άκρως δημιουργικές ώρες στο σπίτι, κάντε δικά σας χαρτικά και αυτοκόλλητα για τις πιο ξεχωριστές DIY κατασκευές. Μάλιστα, είναι σημαντικό να επενδύσετε σε εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά παιχνίδια για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, δίνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να αξιοποιούν με τον πιο ευχάριστο και βοηθητικό τρόπο τον ελεύθερό τους χρόνο.

Bonus, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε και διάφορα διακοσμητικά είδη, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν ένα απόλυτα kid-friendly σκηνικό, τόσο στο παιδικό δωμάτιο όσο και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο μέσα στο σπίτι. Last but not least, εάν οι αγαπημένοι σας ασχολούνται με τη μουσική ή σκοπεύουν να το κάνουν μελλοντικά, τότε δεν έχετε παρά να τους δωρίσετε άκρως ποιοτικά μουσικά όργανα, που θα λατρέψουν και θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και στις σχετικές εξωσχολικές δραστηριότητές τους.

screenshot-3.png
Οι επιλογές είναι πολλές, από τις οποίες εσείς μπορείτε να διαλέξετε όλα αυτά που θα κινήσουν το ενδιαφέρον τους!
hl-6992820582.png

Info:

Διεύθυνση: Γρ. Παλαμά 3 & Τσιμισκή

Τηλ.: 2310 268 682

Site: ianos.gr

Email: kidshop@ianos.gr