fbpixel

Search icon
Search
Ο Christian Louboutin γιορτάζει τον γαλλικό τρόπο ζωής, με στιλ
FASHION NEWS

Ο Christian Louboutin γιορτάζει τον γαλλικό τρόπο ζωής, με στιλ

Nτύνοντας το πολυκατάστημα Galeries Lafayette Paris Haussmann με τον δικό του μοναδικό τρόπο


Ακόμη μια φορά, ο μετρ της μόδας μας εντυπωσιάζει με τα μοναδικά σκηνικά του αλλά και το απαράμιλλο στιλ. Αυτήν τη φορά γιορτάζει τον γαλλικό τρόπο ζωής, ντύνοντας το Galeries Lafayette Paris Haussmann με το χαρακτηριστικό του κόκκινο χρώμα. 

230705-christianlouboutin-0183-v2-NoUyn.jpg

Γι' αυτό το ξεχωριστό γεγονός, η ιδιοφυΐα των γυναικείων high-heel shoes, Christian Louboutin προσφέρει ένα μεγαλοπρεπές στιλ – και προσθέτει κάτι παραπάνω από μια «έκπληξη» χρώματος! Αναλαμβάνοντας να διακοσμήσει το εσωτερικό της εμβληματικής Galeries Lafayette στην Πόλη του Φωτός, παρουσιάζει τους iconic «κώδικες» του brand με εγκαταστάσεις επικών διαστάσεων και στις τέσσερις γωνιές του πολυκαταστήματος. Από την βιτρίνα της Mogador μέχρι τα pop-up windows στο ισόγειο και τον 4ο όροφο, με αποκορύφωμα μια εγκατάσταση κάτω από τον μεγαλοπρεπή Θόλο, ο Christian Louboutin ενσαρκώνει το αμίμητο γαλλικό στιλ!

Η πρωτότυπη σκηνογραφία είναι ένα ξεκάθαρο νεύμα στη γαλλική κομψότητα - στα ξέγνοιαστα και ακαταμάχητα καλύτερά της - με αυτά συνδέεται η κόκκινη σόλα, η εμβληματική υπογραφή του οίκου. 

230705-christianlouboutin-0302-h3xQW.jpg

Γιορτάζοντας το πληθωρικό, ανατρεπτικό και άμεσα αναγνωρίσιμο στιλ του Christian Louboutin, το grande store ανοίγει ένα ατελείωτο κόκκινο χαλί για τους επισκέπτες του, μαζί με μια υπέροχη εγκατάσταση κάτω από τον τρούλο. Μια exclusive συλλογή παπουτσιών και αξεσουάρ που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον designer για την περίσταση θα είναι διαθέσιμη στην αναδυόμενη βιτρίνα Galeries Lafayette Paris Haussmann Mogador, καθώς και στο galerieslafayette.com.

230705-christianlouboutin-0010-S2wIE.jpg

Μια πρόσκληση να υιοθετήσετε τους κώδικες του γαλλικού σικ και να «αγκαλιάσετε» την ιδιαίτερη τεχνογνωσία του, αυτή η λαμπερή καλοκαιρινή συνεργασία γιορτάζει τη δημιουργικότητα και τον τρόπο ζωής για τον οποίο φημίζεται η Γαλλία. Ή, με άλλα λόγια, είναι το je ne sais quoi του... French Touch!

The Designer

shutterstock-544984912.jpg

Γεννημένος το 1964 στο Παρίσι, ο Christian Louboutin αποτελεί παράδειγμα μεγαλοφυΐας. Παράτησε το σχολείο και το σπίτι του σε ηλικία 12 ετών. Ταξίδεψε σε Αίγυπτο και Ινδία, ενώ εργάσθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή καμπαρέ της γαλλικής πρωτεύουσας, τη δεκαετία του ’80. Στην ξεκίνησε να δουλεύει ως υποδηματοποιός σε γνωστούς οίκους, μέχρι που γνώρισε τον εμβληματικό Roger Vivier, ο οποίος τον έπεισε να ξεκινήσει το δικό του label και ν' αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στον σχεδιασμό παπουτσιών. Τολμηρός, διορατικός και με εργατικό ήθος κατάφερε να περάσει από όλα τα στάδια, ώστε να γαλουχηθεί ως άνθρωπος κι επαγγελματίας, προσφέροντας διαρκώς προτάσεις καινοτόμες και εντυπωσιακές.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, της εποχής με τα έντονα χρώματα, την υπερβολή, το glitter και την επαναστατική μόδα, ο ίδιος άνοιξε το πρώτο του φυσικό κατάστημα, όπου παρουσίασε αποκλειστικά ψηλοτάκουνες γόβες. Έτσι, γεννήθηκε ο οίκος Christian Louboutin, που επανέφερε και πάλι στη μόδα τα stilettos και τα killer high heels.