fbpixel

Search icon
Search
NYFW: Έριξε αυλαία με το γεμάτο λάμψη show του Tom Ford
TRENDS & CATWALKS

NYFW: Έριξε αυλαία με το γεμάτο λάμψη show του Tom Ford

Ενώ παράλληλα κι άλλοι designers κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στα φαντασμαγορικά runways τους


Έπειτα από ένα πέντε ημέρες γεμάτες μόδα και πρωτοπορία, η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έριξε αυλαία. Ο Tom Ford έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερο εαυτό του και κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων, με ένα show γεμάτο λάμψη κι έντονα χρώματα. Παράλληλα, με γνώμονα τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, κι άλλοι σχεδιαστές βρέθηκαν on top εξαιτίας των μοναδικών συλλογών τους για τη σεζόν Spring 2022 ready-to-wear, συστήνοντας σε κάθε σύγχρονη fashionista τις ανερχόμενες τάσεις.

Παρακάτω, τα shows της NYFW που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας!

Tom Ford

befunky-collage-1-Dvs0e.jpg

Πιστός στις shiny επιφάνειες και τα εκκεντρικά κομμάτια που έχουν τον τρόπο να ξεχωρίζουν, ο Tom Ford απέδειξε και πάλι το σχεδιαστικό του ταλέντο και την τόλμη που τον διακρίνει. Ένα disco party για το κλείσιμο τις New York Fashion Week ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν ο κόσμος της μόδας, θυμίζοντάς μας και πάλι το πόσο σημαντικά είναι τα χρώματα και η λάμψη στην καθημερινότητά μας. Μεταξωτά, αέρινα κομμάτια, παγέτες σε όλα τα funky colors και oversized αξεσουάρ, συνέθεσαν μια συλλογή που σίγουρα έχει ήδη αγαπηθεί!

Altuzarra

befunky-collage-x4Whd.jpg

Έχοντας τον τρόπο πάντα να μας εκπλήσσει, ο πολλά υποσχόμενος designer Altuzarra έχει αποδείξει πως παραμένει πιστός σε μια σχεδιαστική φιλοσοφία που κάνει focus στις γυναίκες του σήμερα, σε εκείνες που μάχονται καθημερινά, αλλά δεν ξεχνούν ποτέ να παραμένουν stylish. Στη συλλογή του για την ερχόμενη άνοιξη, επικεντρώθηκε στις ίσιες, λιτές γραμμές, αλλά και στα έντονα, χαρούμενα χρώματα. Απογειώνοντας το λατρεμένο πλέον tie-dye, χάρισε μια πιο boho διάσταση στις δημιουργίες του, με ένα chic twist που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση και ταιριάζει απόλυτα με την αισιοδοξία της άνοιξης.

Michael Kors

befunky-collage-1-byY7v.jpg

Ένα show που αποθέωσε τα πιο κλασικά κομμάτια μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ο Michael Kors πόνταρε στα key items, όπως τα κοστούμια, τις ψηλόμεσες midi φούστες, τα crop tops και τις καμπαρντίνες, φέρνοντάς τα όλα στο σήμερα και αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει να απουσιάζουν από καμία ντουλάπα. Στη συλλογή είδαμε κλασικά χρώματα, μεταξύ των οποίων το μαύρο, το λευκό και το μπεζ. Μάλιστα, οι δερμάτινες επιφάνειες είχαν την τιμητική τους για ακόμα μια σεζόν, ενώ το ανδρόγυνο στιλ ερχόταν σε τέλεια ισορροπία με τη θηλυκότητα και το sexiness.

Thom Browne

befunky-collage-2-yUhi9.jpg

Σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά shows ήταν αυτό του Thom Browne. Τα φουτουριστικά κομμάτια και η αίσθηση πολυτέλειας με τον πιο μινιμαλιστικό τρόπο, γέμισαν την πασαρέλα με gender fluid δημιουργίες που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Άλλη μια φορά που ο κόσμος της μόδας εναντιώνεται στις τοξικές πεποιθήσεις και αποδεικνύει πως τα πάντα μπορούν να φορεθούν από όλους. Άντρες και γυναίκες ντύθηκαν με κομμάτια που δεν περνούν σε καμία περίπτωση απαρατήρητα, γεμίζοντάς μας με έμπνευση.

Tory Burch

befunky-collage-QvWpS.jpg

Η Tory Burch κατέκτησε τους δρόμους της Νέας Υόρκης, παρουσιάζοντας τη νέα της συλλογή για την άνοιξη του '22. Ένα show όπου τα φωτεινά χρώματα, η vibrant αισθητική και η ζωντάνια πρωταγωνιστούσαν, τη στιγμή που το μετάξι και τα υπέροχα prints γέμιζαν με πολυτέλεια τους πιο κεντρικούς δρόμους ολόκληρου του κόσμου.